Itko?
kupi si ovo, usput ti je i četverostruki usb hub....imam ga već 2 godine i savršen je....
btw. koga?, čega? = miša
Da al kak da si je kupim? Jel mog naruciti ili?
kada narucujes iz linksa mislim da ti je dostava 50 kn, a za iznos veci od 2000kn je besplatno....
I JEL MI MOZE PLIZ NEKO OBJASNITI RAZLIKU IZMEĐU SPEED EDITION I CONTROL EDITION GOLIATHUSA???
hvala
kada narucujes iz linksa mislim da ti je dostava 50 kn, a za iznos veci od 2000kn je besplatno....
I JEL MI MOZE PLIZ NEKO OBJASNITI RAZLIKU IZMEĐU SPEED EDITION I CONTROL EDITION GOLIATHUSA???
hvala
speed ima glatku povrsinu i kao namjenjena je za fps-ove, dok je control hrapavija i namjenjea za rts-ove.. jedna i druga odlica ali meni osobno bolje legla speed (imao sam mogucnost posudit i testirati obje vrste par dana i speed za dlaku pobijedila)
control je bolja ...
vjeruj gameru ;)
nekom paše control nekom speed.
speed se brze izlize i onda mis ne funkionira dobro ... dok kod control to nije slucaj ....
to što se brže izliže ne znači da nije bolja od control.
rekoh i opet ponavljam svak će uzet ono što mu više paše
speed se brze izlize i onda mis ne funkionira dobro ... dok kod control to nije slucaj ....
ovu imam tek nesto vise od pola godine i nema traga nekom trosenju ili da se negdje izlizala - komp, dakle i podloga, se aktivno koristi cijeli dan, dok na igre otpada mozda sat-dva dnevno, kako kad
i nekak mi nevjerojatno da bi se podloga od 100kn brzo izlizala
uzeo sam mx518, novi model..
imam radne stolove od 500 euro i miš je trzao... na njima je g1 radio ok..... isto je trzao i na fragmat wow podlogi,
ali sam prije par dana uzeo razer galijatus ili koako već najveću i miš radi perfektno
imam radne stolove od 500 euro i miš je trzao... na njima je g1 radio ok..... isto je trzao i na fragmat wow podlogi,
ali sam prije par dana uzeo razer galijatus ili koako već najveću i miš radi perfektno
control ili speed?
control ili speed?
kad sam skužio da sam zaboravio to napisat znao sam da će sljedit pitanje, control
jbg .. svatko hvali svoje a da ste probali obadvije onda ne bih tako govorili ....
be