Prijedlog molim

poruka: 7
|
čitano: 922
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Prijedlog molim

Dakle..

Trebam slusalice sa mikrofonom, hdd od najmanje 320gb i mis sto bolji. Najidealnije bi bilo da su slusalice i mis od logitecha, a hdd da je WD jer na to imam dosta dobar popust.

Ukoliko se nade sve od logitecha i WDa redovna ducanska cijena bi mogla biti oko 1200-1300kn, naime popust na logitech i WD mi iznosi PDV i jos 5% na cijenu bez pdva sto znaci da ukoliko nista od navedenog nije logitech ili WD onda nebi smjela premasiti 1000kn

Naravno da bi najbolje bilo ako se u to moze uvrstit Logitech performance MX ili G700, a dio koji me najvise muci su slusalice jer prois i adm nemaju bas neku ponudu logitechovih slusalica koje bi bile ugodne za duze igranje i chat istovremeno pa ako netko ima neku preporuku bio bih neizmjerno zahvalan.

Ovako sam si ja to zamislio samo nemam nekog iskustva sa Creative Labsom.

Mis

HDD

Slusalice 1

ili

Slusalice 2

I jos da nadodam da bi disk bio primarni pa ako imate neke zamjerke prema gore navedenom slobodno recite.

Unaprijed hvala.

The best way to be boring is to leave nothing out.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prijedlog molim

bump!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prijedlog molim
Jel mi moze netko molim vas reci nesto o ovom disku i slusalicama?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Prijedlog molim

Vidim da nitko ne odgovara, pa ću ja probat pomoći koliko mogu,

slušalice nisam probao, ali nedavno je bilo par tema sa preporukama slušalica ispod 500 KN, većina forumaša su preporučili te Creative-ice (evo jedan "pošten" review:http://www.overclockersclub.com/reviews/creative_fatal1ty_review/) i Platronics 367 (zatvorenog tipa - ne propuštaju vanjski zvuk do uha) ili Platronics 377 (otvorenog tipa - propuštaju vanjski zvuk), zavisi koje ti se više sviđaju, ja bih rađe išao na Platronics-ice 367, al to sam samo ja, kontam da su one i Creative-ici skoro jednake, tako da je samo na tebi da izabereš!?
A što se tiče diska, običan disk sa dobri omjerom cjene, ali ja preporučavam Samsung F3 1TB (http://www.nabava.net/trazilica.php?q=samsung+f3+1tb&x=0&y=0 - za 150 KN više dobiješ trenutno jedan od najbržih diskova i uz to duplo više prostora)!?

EDIT: Izbor miša, bez greške!? {#}

Nije Ivsa, nego bi treblo bit > Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.12.2010 0:11 (Ivsa).
16 godina
protjeran
Prijedlog molim

za 50 kuna više ovaj miš možda nešto bolji izbor

http://www.cyborggaming.com/prod/rat7.htm

ostalo može proč nečemo tražit dlaku u jaju

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
RE: Prijedlog molim

S ovim se baš i ne slažem, G700 je tehnički bolje odrađen miš, jedina prednost R.A.T-a je kustomizacija, iako sam dosta čitao da se ljudi teško naviknu na njega i sa kustomizacijom, a i imam nekakav osjećaj da se kolega baš "nameračio" na G700!?

Nije Ivsa, nego bi treblo bit > Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
15 godina
neaktivan
Prijedlog molim
Ma u biti pitam za frenda..

Uglavnom hvala na savjetima, vec sam mu predlagao RAT ali sema je u tome kaj ima hebacke popuste na Logitech i WD, a uz to i dozivotnu garanciju, odnosno dokle god ce radit u istoj firmi.

Predlozit cu mu Samsungov hdd pa cemo vidjet sta ce rec, mozda ga cak i moze uzet preko firme, a i meni se cini kao bolji izbor sto je ocito. Ali uglavnom i ovaj WD moze odradit dovoljno dobar posao kao primarni disk?

A sto se tice slusalica jos jednom hvala na prijedlogu, ove Platronics mi se cine ok za tu cijenu i nekako mi se cini da bi mogle biti bolje od Creativa. Creative mi izgleda kao da ce se polomit ako ga malo jace primim :p Jos cu malo progooglat to dvoje pa zacementirat odluku.

I jos samo jedna zamolba ukoliko nadete vremena. Ako je itko ikada naletio na nekave Logitech slusalice slicnih karakteristika, dizajna i cijene kao ove Platronics ili Creative molio bih link.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice