Prije kojih mjesec dana sam kupio naveden slušalice.U početku su radile normalno,no kasnije(sada)su počeli problemi.Prvi problem,mikrofon ne radi,ustekao sam headset u sve žive i mrtve usb utore ali ne radi,a do koji dan prije je radio..a sada mi se pojavio problem da mi onako krči kada slušam muzikuPomoć?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Isti problem i kod mene, nestao mi je bass nema ga i zuji i krči jako, i to se desilo samo odjednom. :O
Standardni problem s tim slušalicama, Garancija ako je imaš i traži zamjenu za drugi proizvod.
Pozdrav ljudi, registrovao sam se samo da ti odgovorim ovde..
Za ove slusalice isto sam imao takve probleme i to dva puta, jednom sam zamenio garanciju a posle drugi put sam se tolko iznervirao da sam poslao poruku licno tamo u Prestigio e-mailom i reko da su im kablovi uzas i da je bruka sta izbacuju...vratili su mi poruku pre nekih 2-3 meseca da su pronasli gresku na liniji proizvoda PHS3 gde se unutar slusalica lose montiraju kablovi tako da nastaje trenje tj trljanje i onda se lako pohabaju ili se desi neka anomalija unutar i prestane lepo da radi...kazu da su od Juna 2011 poceli da izbacuju novu liniju PHS3 slusalica koja isto izgleda, isto ima zvucnike i mikrofon ali su drugacije uradjeni kablovi unutar leve slusalice, tako da bi trebala da se ne kvari..ja reko ajd da pokusam i nasao sam nove od Jula 2011 (u Julu sam uzeo) i nisam se pokajao evo do danas rade i imaju isti onaj zvuk, a ne brinem da ih ne pokvarim! Ja ti kazem uzmi opet ove iste ali dobro pazi da datum proizvodnje tj mesec bude noviji od Juna 2011 i onda nemas brige!
-SMRD