Prestigio PHS3

poruka: 4
|
čitano: 4.329
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Prestigio PHS3

Prije kojih mjesec dana sam kupio naveden slušalice.U početku su radile normalno,no kasnije(sada)su počeli problemi.Prvi problem,mikrofon ne radi,ustekao sam headset u sve žive i mrtve usb utore ali ne radi,a do koji dan prije je radio..a sada mi se pojavio problem da mi onako krči kada slušam muzikuPomoć?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Prestigio PHS3

Isti problem i kod mene, nestao mi je bass nema ga i zuji i krči jako, i to se desilo samo odjednom. :O 

0 0 hvala 0
15 godina
Prestigio PHS3

Standardni problem s tim slušalicama, Garancija ako je imaš i traži zamjenu za drugi proizvod.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Prestigio PHS3

Pozdrav ljudi, registrovao sam se samo da ti odgovorim ovde..

Za ove slusalice isto sam imao takve probleme i to dva puta, jednom sam zamenio garanciju a posle drugi put sam se tolko iznervirao da sam poslao poruku licno tamo u Prestigio e-mailom i reko da su im kablovi uzas i da je bruka sta izbacuju...vratili su mi poruku pre nekih 2-3 meseca da su pronasli gresku na liniji proizvoda PHS3 gde se unutar slusalica lose montiraju kablovi tako da nastaje trenje tj trljanje i onda se lako pohabaju ili se desi neka anomalija unutar i prestane lepo da radi...kazu da su od Juna 2011 poceli da izbacuju novu liniju PHS3 slusalica koja isto izgleda, isto ima zvucnike i mikrofon ali su drugacije uradjeni kablovi unutar leve slusalice, tako da bi trebala da se ne kvari..ja reko ajd da pokusam i nasao sam nove od Jula 2011 (u Julu sam uzeo) i nisam se pokajao evo do danas rade i imaju isti onaj zvuk, a ne brinem da ih ne pokvarim! Ja ti kazem uzmi opet ove iste ali dobro pazi da datum proizvodnje tj mesec bude noviji od Juna 2011 i onda nemas brige!

-SMRD

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice