Znaci kupio sam prestigio pmsg3 mis, prije godinu dana, i izgubio sam cd s driverima, gledao sam svuda na internetu nigdje nema, pa ako netko mozda ima prestigio mis ili zna gdje mogu naci driver molim vas neka mi kaze, poludit cu...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da pa tome sam se i nadao, tako se i nadam da ce netko tko ima prestigio mis vidjeti ovo...
Evo ga.
http://dl.dropbox.com/u/17376047/Setup.exe
Direktan link sa mog dropboxa, oko 5mb veliko.
Baca mi neki error kad pokušam instalirat, uploadat ću negdje drugo.
Installer integrity check has failed. Common causes include incomplete download and damaged media. Contact the installer's author to obtain a new copy.
Ali hvala svejedno!
Installer integrity check has failed. Common causes include incomplete download and damaged media. Contact the installer's author to obtain a new copy.
Ali hvala svejedno!
Vidim, izgleda da je problem do CD-a. Prije nekih tjedan dana sam uzea taj miš al nisam instalira drivere, evo sad vidim temu probam CD, kopiram sve sa njega ali ne radi mi ni sa njega kad pokušam instalirat.
Ma nemas beda, barem si pokusao pomoci :)
ako ja slucajno nadem svoj cd uplodat cu pa ti dam link, ali ne vjerujem, prije par dana sam uninst windows nakon par mjeseci i skuzio da mi nema cd-a, a uzasno nervira sto nemogu namjestiti dpi -.-