Preporuka zvucnika

poruka: 4
|
čitano: 1.645
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Preporuka zvucnika
Pozz decki (i cure ako ih ima ) :)
eto, doslo vrijeme da si kupim nove zvucnike... bili bi koristeni za muziku... i to dosta glasnu
za oko su mi zapeli http://www.vemil.hr/proizvod/philips-zvucnici-spa5300-multimedijski-pc-zvucnici-21-daljinski/33287/ ovi ... teta ih ima i fakat su super, volim kad bas trese :)
koliko sam gledao rewieve nisu ni ovi loši http://www.njuskalo.hr/pc-audio/genius-sw-g2.1-1250-oglas-5092207
glasanje je otvoreno... molio bih ljude koji se razumiju u to da pogomgu :))
PS. nebi dao vise od 400-450 kn za zvucnike
5 Philips SPA 5300
0 Genius sw-g2
2 Logitech x530
Konfiguracija pod MOJ PC je na PRODAJU!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Preporuka zvucnika

Ovako: pogledao sam tvoje linkove, kao prvo zavisi o namjeni i velicini prostora u kojem ces ih koristiti.

Vidim odabrao si 2.1 sustave znaci bitna ti je kvaliteta u 2 kanala (stereo) tj. za slusanje glazbe.

Pretpotvljam (nisam ni jedne slusao) ako polazes karte na kvalitetu uzmi "Philips", a za "glasnocu "Geniusove"

Na jednom kompu imam Creative - Cambridge Soundworks THX 250D (skoro vrh 2.1 ponude, rade odlicno), a na laptopu imam spojene Logitech Z-4, i jako su solidni.

Da skratim; ako hoces "kvalitetu" uzmi nesto od "Creative"-a ili "Logitech"-a od 400-800kn, a sve ostalo jeftinije je tu negdje, ako trebas glasnocu mozda uzmi neke 5.1 do 500kn.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 18:03 (Hardwhelper!!!).
15 godina
neaktivan
Preporuka zvucnika
Al ipak Z 4 ne može ni prismrdit Creativu 250D, jednostavno su dva koplja ispod. Ot na temu-Ja bi uzeo one Genius, ne sviđa mi se baš Philips
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
15 godina
Preporuka zvucnika

Ak trebas 5.1 sistem uzmi nove Logitech X-530 za 386 KN !

2.0 sistem - Genius SP-HF 1800A za 379 KN !

2.1 sistem  - Genius SW-G2.1 1250  za 314 KN !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice