Preporuka zvučnika

poruka: 15
|
čitano: 3.329
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Preporuka zvučnika

Zanima me koji zvučnici su best buy a da im je cijena do 500kn max. Bitno je da budu 2.1 jer nemam prostora za 5.1 sistem, i da budu više-manje kvalitetni. 

Zasad su mi privlačni Genius SW-S2.1 1250 i SonicGear EGO 8T. Za Genius znam da imaju kvalitetne zvučnike al zanima me dal itko zna kakvi su ovi SonicGear EGO zvučnici, jer po specifikacijama su stvarno odlični http://www.diskont24.com/product.php?productid=100805&cat=144&page=2

i Genius http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=100503037953

Iako su Genius zvučnici 100kn jeftiniji zanima me da li se isplati davat tih 100kn za gore navedene zvučnike. I da napomenem da mi prevelika čistoća i jasnoća zvuka nije prebitna, bitno mi je da je zvuk dobar za tu cijenu i da je bass dovoljno jak.

0 0 hvala 0
15 godina
Preporuka zvučnika

Ovi Sonicgear ne izgledaju lose,no iskreno nism nikad cuo za njih stoga ti preporucam odlicne Logitech Z523 !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka zvučnika

Gledao sam i te i ne čine se loši, zanima me jel postoje još koji u tom cjenovnom rangu a da su dobri?

I mene zanima kako zvuče ovi SonicGear zvučnici jer su specifikacije odlične

I da li se isplati uzimat Creative Labs Audigy SE zvučnu za 180kn i kombinirat je sa zvučnicima?

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 14:24 (puls4R).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Preporuka zvučnika
puls4R kaže...

I da li se isplati uzimat Creative Labs Audigy SE zvučnu za 180kn i kombinirat je sa zvučnicima?

Isplati se kombinirat sa zvucnicima, no ja bih rađe onda uzeo Asus Xonar DG koja je bolja.No opet, vjerujem da su na danasnjim maticnim plocama dosta kvalitetne integrirane zvucne kartice!

Music As A Weapon !!
15 godina
neaktivan
Preporuka zvučnika

Nije loš zvuk na matičnoj ali nije ni nešto posebno.Tup zvuk , te loš signal.

Bolje uzeti zvučnu.Ne isplati se za 180 kn audigy , kupi s oglasnika za 100 kn , Z 523 i to je to , dobra kombinacija.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka zvučnika

Evo našao sam novi Trust 2.1 sistem, čini mi se u redu i jeftiniji je od logitecha - http://www.svijet-medija.hr/p/Zvu%C4%8Dnici-TRUST-TYTAN-17963,-2.1/36091/ 

Po specifikacijama je i bolji. Koje god zvučnike da uzmem uparit ću ih sa Xonar DG zvučnom.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka zvučnika

Mogu oni dobro izgledati i sve , ali ja Trust ne bi ni pogledao.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka zvučnika

Ništa onda Z523 i Xonar DG, hvala!

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka zvučnika

Ipak sam uzeo Genius SP-HF 1800A jer su bili na velikoj akciji u shopu kraj mene. Spojeni su na Xonar DG i zvuk je fantastičan, nisam bolji čuo u životu, pogotovo kad slušam elektronsku ili dubstep glazbu sa dosta bass-a.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Preporuka zvučnika

Ejj, može pomoć..zanima me jeli se isplati kupovat zvučnike Magnat Motion 1000 jer puštam glazbu preko laptopa i imam još i pojačalo..puštam u prostorima oko 80,100 kvadratnih metara..pa me zanima jesu li oni dovoljni jaki da u toj prostoriji bude jaka muzika..i od koliko vati mi treba pojačalo za te zvučnike?? hvala unaprijed {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka zvučnika

Pozdrav, da ne otvaram bezveze novu temu. Za krizmu si mislim uzeti nove zvučnike, za sada gledam Logitech Z623 i Genius 5.1 6000, koje od tih dvoje mi preporučujete, može i neke druge u tom cijenovnom rangu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Preporuka zvučnika

Z623 vjerujem da su jaki, no 2.1 su. A Genius 5050 mi se oduvijek sviđao, a pogotovo 6000 koji je još jači. To bi ti trebalo biti dovoljno za sve što si htio. :)

★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka zvučnika

Genius 6000 dosta hvale, reko mi je i buraz da su super(njegov frend ih ima), za Z623 jedino vidim kritike da su dosta lošiji od Z2300, a Z2300 se nažalost više nemogu kupiti novi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporuka zvučnika

Logitech Z-Cinema

The only thing I put before me is do re.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Preporuka zvučnika

Hitno mi je. Posto je ova tema prilicno aktivna.. pomozite, hitno mi je. Kupio sam nove zvucnike kao i PC.

Zvucnici su GENIUS SW - 5.1 1010 , od trenutka prikopcavanja emitiraju sami od sebe neku vrstu šuma, ili krckanja, kao da pada kiša {#}.

Kostali su 35€ , i sada ne znam sto da radim, da ih nosim u servis, nakon sto sam odnio novi mis gdje sam sve to i kupio, koji naravno, nije bio ispravan.

Iskopcavanjem prva 2 jack-a (smeđa) -

()

()

šum prestaje, bili oni povezani na pc ili ne.

Takođe, zadnji (smeđi) jack. 3. () koji god da zvucnik na njega spojim, daje 40% "snage", jedva se zvuk "cuje"..

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice