Preporuka volana za PC

poruka: 6
|
čitano: 2.619
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Preporuka volana za PC

Moze ko preporuciti volan za PC, samo mi je vazno da je ajde donekle kvalitetan i ima 400° rotacije? Kupujemo frendu za rodjendan, a naviko se decko kod mene na G27 i voznju Dirta na 400°.

Cifre, naravno, ispod 600 kuna ako je moguce. Inace bi za oko 800 uzeo logitech driving force gt...

LP

0 0 hvala 0
15 godina
Preporuka volana za PC

Sto mislite o

Genius TwinWheel 900FF

Cini mi se ok za te novce, jedino me zanima da li se moze odrediti tocno kut volana? Pise da ide do 900°, ali da li ga mogu lockat na 400?

Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
Preporuka volana za PC

Mislim da ti je bolje uzeti neki od Thrustmasterovih modela.

Oni imaju visoku kvalitetu izrade tj koriste vecinom metal, a kad koriste plastiku onda se radi o kvalitetnoj i tvrdoj plastici.

Jedini problem je to sto su uglavnom jeftiniji modeli 270° i nemaju H-shifter.

:D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporuka volana za PC

Predobar je ovaj dirt 3 da bi se igralo s tipkovnicom.Može neka preporuka volana ali da nije skup (200-300 kn).Nisam baš pri parama.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Preporuka volana za PC
big_guy kaže...

Predobar je ovaj dirt 3 da bi se igralo s tipkovnicom.Može neka preporuka volana ali da nije skup (200-300 kn).Nisam baš pri parama.

Na tvome mjestu bi jos malo pocekao da se nakupi jos stotinjak kuna i uzeo bi ovaj:

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_38&products_id=7191

:D
15 godina
Preporuka volana za PC

Ja si isto planiram kupiti volan i zanima me vaše mišljenje o ovome Volan Thrustmaster Universal challenge 5in1

I imam jedno pitanje dali taj volan vibrira možda recimo kad skrećem da se trese?

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 8:54 (Gremlin144).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice