Molio bih pomoć pri odabiru miša i tipkovnice do 700 kn.
Bacio sam oko na tipkovnicu + miš Logitech Wave desktop pro.
Ako netko ima dotično molio bih da ukratko opiše kvalitetu i funkcionalnost istih.
Ako netko ima dotično molio bih da ukratko opiše kvalitetu i funkcionalnost istih.
Imam tipkovnicu u zicanoj varijanti. Ljubav na prvi pogled i meni fantasticno udobna. Zbog nje sam 10 godina staru Cherry spremio na ormar. Da mi je netko rekao da cu to jednom napraviti, rekao bih mu da nije normalan ;)
Imam ti ja Logitech Cordless Desktop® MX™ 5500 Revolution. Javi se ako te zanima, pa da se dogovorimo za cijenu. Ipak je to VRH ponude...
Moja preporuka je da si nades polovnu g15 i g9 mis to bi te kostalo oko 800kn
Imam i ja wave žićnu verziju, savršenstvo od tipkovnice. Nigdje nisam tipkao po udobnijoj tipkovnici... Preporuka.
uzmi to je odlična stvar pusti ove g tipkovnice
Imam Cordless Desktop Wave,bežični dakle Wave kao Pro samo nema MX1100 u paketu,tipke su ugodne i ne umaraju ni nakon duljeg tipkanja,to znam jer drljam 90tu stranicu magisterija upravo. Gumirani dio pri dnu doprinosi ergonomiji i dlanovi se ne znoje,a možeš ih odmoriti bez utjecaja na tipkanje. Softver je manje više redovito obnavljan i u nekoliko zadnjih verzija bez značajnijih bugova,Setpoint softver,mislim. Baterija na Cordless Wave tipkovnici mi traje već 9ti mjesec,vjerojatno će doći uskoro vrijeme za zamjenu iako indikator ne signalizira potrebu trenutno.
To znam po mišu,gdje je sve bilo idealno isto 8,9mj,pa je jedan dan otišao.
Wave desktop pro može od svega toga,biti samo - bolji(zbog MX1100 miša vs. LX6 čini mi se,da je oznaka,svejedno riješio sam ga se bio mi je maći). Svakako neovisno tipkate li puno šefe,surfate,ili ste čisto pobornik Wave dizajna uparenog sa Logitech kvalitetom,ovo bi morao biti među 3 top-seta na našem tržištu,u nekim normalnim cjenovnim okvirima. Osobno - pogledao bi što Microsoft nudi za sličan iznos,i da li se što nabaviti,njihovi wireless setovi miša i tipkovnice su također fenomenalni,i to dulji niz godina nego Logitechovi,što je dovoljna referenca,praktički neuništivi - imam Microsoft Natural Keyboard sa US layoutom već 15g,otkad je stigla u HR. 1995,i ne mislim ju nikad prodati.
Eh,zaboravio sam,zgodni su i multimedijalni botuni pri vrhu,dovoljno su veliki i razmaknuti da se nakon kraćeg već korištenja možete naviknuti koji vam treba,i koji stisnuti,gotovo - napamet. Zanimljivo - svi rade po instalaciji softvera,iz prve. Nema konflikata ni komiranja.
Preporučio bi ovaj set ukoliko imate love za njega..
Da sumiram :
Ergonomija : 10/10
Kvaliteta : 9/10
Cijena,vrlo vjerojatno - 8/10
Ukupna ocjena svakako oko 8.5/10,do 9 dodamo li tome dizajn,koji je po meni perfektan. Nisam ga uključio u ergonomiju,nit po meni tamo spada.
Ako očes tipkovnicu uzmi si nekaj ovakvoga http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=25851&products_id=4853 sve ostalo ti je nepotrban overkill...znam jer sam imao G15 i dobro kaj sam se je rjesio.Osim ako puno ne pišeš.Javi pa ti predložim drugu kombinaciju.
Miš ti je puno važniji.
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_30&products_id=2780
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_30&products_id=7712
a ako si lijevak onda
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_30&products_id=8903
Pod uvjetom da imaš dobru podlogu.
Imao sam ovaj set ostao samo mis od njega.
Dosta problema sa tipkovnicom. Nije mi radio reciever pa sam kontaktirao logitech i poslali mi drugi set koji sam odmah prodao.
tipkovnica je udobna za ruku ali su tipke prekrute. Meni se nije svidjela
Miš je odličan, još uvijek ga koristim na laptopu
A bi li nam mogao reci za sta bi ti sluzila tipkovnica i mis:)
evo ja ti imam taj paket,, platio 450kn prije pola godine (na popustu). Mis punim svakih tjedan dana umjerene upotrebe, ako se isprazni mozes ga istodobno puniti i raditi s njime (ima kabel). na tipkovnici nisam jos mjenjao baterije (duracelke, dobis u paketu). sve u svmu mis i tipkovnica mi ljepo leze u ruci. tipke su mozda za moj ukus premekane ali se s vremenom naviknes na njih. nema prekida signala, nema laga, i ostalih sranja , ipak je to logi . preporuka ti je da uzmes taj paket ili da nađes ono novije izdanje di je neka druga tipkovnica i mx revolution!
pozz
p.s. inace bilo su dva paketi toga u adm-u u 8mj. po 500 ili 600kn, e sad neznam dali ih jos ima.probaj nazvat pa vidit.