Preporuka za ruter

poruka: 7
|
čitano: 1.114
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Preporuka za ruter
Da li mi netko može preporučiti neki dobar ruter do 400 kuna?

Definitivno mi je prekipjelo s ovim Speedtouchom od T-Coma, konstantno pucanje veze, desetominutno restartanje, usporavanje Internet brzine....nemam više živaca.

Od zahtjeva za novi ruter, volio bih da ima kvalitetan Wireless s obzirom da bi se na njega spojila najmanje tri uređaja, da ne puca veza, da je konstantno online bez samoinicijativnog restartanja, da nema problema s firewallom....

Unaprijed zahvaljujem na pomoći.
Pukovnik

0 0 hvala 0
17 godina
Preporuka za ruter

Nekaj kvalitetnijeg.. Linksys wrt54gl

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Preporuka za ruter

Hm.....dosta čitam kako ljudi hvale taj ruter, ali ako sam dobro skužio on radi dobro samo kada se na njega spoji neki drugi ruter, pa se postavi u bridge mod.....ili griješim?

Pukovnik
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2010 19:52 (Pukovnik).
16 godina
odjavljen
Pukovnik kaže...
... da je konstantno online bez samoinicijativnog restartanja...

Ovo ne može. Naši voljeni ISPovi rade svaka 24h reset veze. To (ja mislim) nema veze sa ruterom...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
Pukovnik kaže...

Hm.....dosta čitam kako ljudi hvale taj ruter, ali ako sam dobro skužio on radi dobro samo kada se na njega spoji neki drugi ruter, pa se postavi u bridge mod.....ili griješim?

To su teske gluposti... Nije on radjen za "transparentni" mod... To je routercina bas za malo zahtjevnije korisnike.

16 godina
Znači on može komotno raditi sam kao takav?

Ako mi možeš kazati za Wireless, da li ima problema u pristupu, odnosno da li je komplicirano? Neću jedini s njim raditi, pa me zanima.
Pukovnik
17 godina
Preporuka za ruter

Ja sam ga cesto koristio kao AP i nikakvih zamjerki, tako da nemas frke. Inace je jako popularan u masi, ne bez razloga. Vec se proizvodi jedno vrijeme i jos je jako jak konkurent.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice