- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trebam bih savjet di bi se mogao nabaviti ovakav stol za računalo,gdje toga ima za kupiti jer sam gledao po npr kika,prima itd i nemogu nači takav stol.
Lesnina.
Ali reci kolika cijena i veličina.
Cijena negdje do 800kn možda malo više,širina do 120cm i dužina oko 55cm
Izdvojiš malo više novca, napravis dimenzije i das stolaru na izradu. To je po meni najbolja opcija. Inače što se tiče stolova Lesnina(iako sam tamo gledao i stolovi su nula kvalitete).
Izdvojiš malo više novca, napravis dimenzije i das stolaru na izradu. To je po meni najbolja opcija. Inače što se tiče stolova Lesnina(iako sam tamo gledao i stolovi su nula kvalitete).
ma je moš'mislit.
Imam dva stola, jedan nije mogo dva monitora, tipkovnicu i kućište s komponentama na stolu držat već je puk'o na pola i tog sam kupio u Kiki.
Drugi stol je star 8 godina i kupljen u Lesnini, ista cijena ko i ovaj iz kike te je držo dva računala, dva monitora i periferiju svu.
Tako da, Lesnina FTW
Ako ne nađeš tamo, imaš selidbe Mrav, oni dofuravaju iz Ikea-e stolove itd.
Išao san na stranicu lesnine i nemreš ništa vidjeti.tak da trebam osobno otići tamo.Može još neka preporuka nekog drugog dučana s uredskim namještajem osim kike,prime itd da imaju takav sličan stol.
Sad se sjetio, imaju kvalitetnih stvari
Trebam bih savjet di bi se mogao nabaviti ovakav stol za računalo,gdje toga ima za kupiti jer sam gledao po npr kika,prima itd i nemogu nači takav stol.
obrati malo bolje pažnju na taj stol..koliko efektivnog prostora imaš,kako je monitor pozicijom nezgodno smješten...samo skroji nacrt i daj stolaru...
Moj tata je stolar i to vrstan. Ako hoćeš javi se na privatnu pa se dogovorimo :)
Gledao sam tipa furnir i u baumaxu ima to da ti odrežu dimenzije daske i to sam složiš doma.I mislim da ču iči na tu opciju.hvala na savjetima.Bok!!
Od kud ti slika iz prvog posta ? cist informativno
To sam vidio iz teme vaš desk.Nije vrag da je to tvoje.:)
Hehe ma ne to mi je od kumica pa sam mislil da ga mozda znas :D
Sve što kupiš do 800-900 kn ti je šrot...one jadne daske kao strnice..sve živo se klima...ili izradi sam stol...ili gledaj neki do 1000 pa na više..to ti je najbolja opcija..:)
Vidio sam jučer u lesnini ovakav stol stakleni širi od tog na slici negdje 120cm širine.S mutnim staklom širokom daskom za periferiju,metalne noge.čini mi se dosta čvrsto..ima dole neku policu za stvari cijena negdje 1200kn
Tko prvi njegovo hahaha.