Možete li mi preporuciti miš za gaming, ali miševe za vecu ruku, tj šaku. ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Razer DeathAdder!?
Ja ti imam Logitech MX-518 koji je također prilagođen za ruku i super sam zadovoljan.
Daj bar napisi kolko novaca dajes.
Do 500 kn
Hm, Roccat Kone. Taman cijena.
Ili Sharkoon Fireglider, ostane 300 Kn.
kakvu/koju podlogu imaš?
Logitech g500, imam ga već 6 mjeseci i radi bez ikakve greške, uz podlogu Razer ExactMat...jedini problem je kod njega što mu se brzo troše nožice, ali to lako dobiješ od prodavača ili od Logitecha direktno, specifikacije
Pošto kažeš da imaš veću ruku, mislim da bi bio odličan..Ako ciljaš na jeftinije, uzmi Sharkoon Fireglider
hvala na odgovorima, sad se jos dvoumim izmedu sharkoona ili g500, sharkoon mi izgleda nekako višlji :S
hvala na odgovorima, sad se jos dvoumim izmedu sharkoona ili g500, sharkoon mi izgleda nekako višlji :S
s g500 ne možeš promašiti, jednostavno je predobar, a uz to, Logitechova podrška je odlična 
Hm, Fireglider je pogodan baš za ogromne ruke. Miš je ogroman. I dobar.
moj g500 i sestrin fireglider.
fireglider je nešto veći i širi ali je kvaliteta daleko na strani logitecha.
Eh, ali ima nesto u velicini slican sharkoonu a da je od logitecha
Bojim se da nema. :(
Imaš Razerovih, al oni ti isto nisu veći od Sharkoona Fireglidera.
Ja isto imam ogromnu ruku (od svih koje poznajem najvecu) i moram priznati da rijetko koji mi mis lezi. Preporucio bi ti da ako imas gdje da isprobas jer meni reci fireglider ne lezi. Moram saviti prste da mi ne budu preko misa a nekako mi je na tom misu neudobno ih saviti. Probaj ako mozes neke male miseve ali tako da saku savijes. Meni recimo g9 odlicno lezi u ruci a deathadder, mx518 i fireglider bas i ne. Mozda i zbog navike...
Izmedu fireglidera i G500 preporucio bih ti g500 ali takoder pogledaj. Najveci mis za kojeg znam (nisam siguran jel veci od fireglidera ali mislim da je) je Microsoft sidewinder pa pogledaj jel ih ima negdje za kupit. Mislim da su kvalitetni i x5 i x8
Danas sam isprobao ovo...
http://www.nabava.net/trazilica.php?q=Nitro+Gaming+Laser+Mouse
http://www.sweex.com/en/assortiment/input/laser-mice/MI570
Jedan dečko naručio pa sam odmah uzeo dva, da vidim kakav je to miš za yebenih 129kn...
Uglavnom Sweex je uvjek radio OK produkte, ali ne više od toga (dosta kopira Logitech i Genious periferiju).
Uglavnom ovo je jako slično jednom Geniousu, ali ima bolju optiku, utege,
sexy je i stvarno odličan miš za malo para.
Best buy do 150kn...