koji miš mi možete preporučit za gejmanje,do 500 kn
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
novi !
šalim se, evo jučer sam uz mobitel kupio i Logitech MX518 (320 kn)
sasvim dobar miš za te pare.
prepopruke.
i ja sam čuo same pohvale ali mi je miš gadan (bez uvrede)
Ih. Da, nije...
U linksu je na subotnjoj akciji i kosta 259 kuna.
Preporučam FireGlidera (200kn).
Imam ga i sam i odličan je.
Ima sve potrebno kao i miševi od 500kn+ ako ne i više.
logitech g500 ti je moja preporuka.
evo i akcija http://217.14.221.177/StartEU.ashx?_command=showItem&item=log-g500&location=SKL&session=1qSkljpg0fdHAMjfYs27
samo 350 kn
logitech g500 ti je moja preporuka.
evo i akcija http://217.14.221.177/StartEU.ashx?_command=showItem&item=log-g500&location=SKL&session=1qSkljpg0fdHAMjfYs27
samo 350 kn
da, (već sam to vidio) skoro za klasu bolji od mog za skoro iste pare, al sam uzimao mob na sindikalni kredit pa rekoh, aj da ubodem i jednog mišonju pošto mi je stari gecrkt i onda kupiš šta ima.
Razer DeathAdder i onaj koji ja imam Logitech MX-518.
koji miš mi možete preporučit za gejmanje,do 500 kn
Ako nisi smirena osoba probaj neki sa pijace XD.... sala mala....
Problem u tome sto taj isti mis od 500 kuna u HR u BiH mozes kupiti za 5 puta jeftinije... jer su vam stvarno svi Hardweri 5 puta skuplji nego kod nas...
Pa ako imas koga u BiH vidi sa njime !!!
Moja preporuka su ti Razer miševi jer su vrlo kvalitetno napravljeni i imaju odličnu support ekipu i odlične sadržaje...
Evo pa izaberi:
i meni je isto gadan, čemu služe one je*ene udubine na njemu izgleda kao da ga je neko pošteno prebio nakon odigrane partije COD MW 2
ali svaki MX518 je unikat, nemaju dva ista.... osim Limited editiona (Batman), takvog ja imam, cijeli je crni i ima logo batmana na sebi.
@Jughead- e točno to
@Dodinho - uuu ovi razeri izgledaju odlično a i karakteristike su dobre,moram još malo prosurfat roccate pa da usporedim
@Jughead- e točno to
@Dodinho - uuu ovi razeri izgledaju odlično a i karakteristike su dobre,moram još malo prosurfat roccate pa da usporedim
Ja imam Deathadder-a i sve preporuke, nikad problema.
Preko ovog foruma nabavio Logitech-a G9, predobar mis. Za sad ne vidim niti jednu manu, osim cijene novog u ducanu, ako ga mozes negdje sa strane ugrabit, uzimaj. Malo pronjuskaj po forumu i oglasnicima.
i meni je isto gadan, čemu služe one je*ene udubine na njemu izgleda kao da ga je neko pošteno prebio nakon odigrane partije COD MW 2
nema udubine, to je samo vizualni dojam.
u stvari to ti je 3D MX 518.
s njim dobiješ i naočale i onda možeš te udubine i osjetit.