Preporuka koji miš?

poruka: 45
|
čitano: 16.693
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Preporuka koji miš?

OCZ ili Ergo 555

0 0 hvala 1
17 godina
RE: Preporuka koji miš?

naravno da Sharkoon Fireglider u kombinaciji sa podlogom Sharkoon rush gaming series i to sve te kosta 260 kn + postarina=oko 300 kn,ja sam prezadovoljan ovom kombinacijom,cak sam i kolegi kupil za rodjendan tu podlogu.

sniper only
17 godina
neaktivan
ljubo2mad kaže...

naravno da Sharkoon Fireglider u kombinaciji sa podlogom Sharkoon rush gaming series i to sve te kosta 260 kn + postarina=oko 300 kn,ja sam prezadovoljan ovom kombinacijom,cak sam i kolegi kupil za rodjendan tu podlogu.

Ili mozes kupit za te pare MX518 koji je 20x kvalitetniji mis i radi na svakoj mogucoj podlozi (pa cak i staklu).

MRZIM kad se ljudi žale na probleme s NEORIGINALNIM igrama!
17 godina
Fowix kaže...
ljubo2mad kaže...

Ili mozes kupit za te pare MX518 koji je 20x kvalitetniji mis i radi na svakoj mogucoj podlozi (pa cak i staklu).

I onda još i neku superdobru Razer podlogu pa te miš + podlaga izađe 500 Kn i samo nekih 350-400 više nego što treba autoru teme.

Onaj Prestigo je sasvim dobar, moja preporuka srednja veličina.

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
17 godina
Preporuka koji miš?

Ma mislim da ću ipak ići na tog geniusa ergo 555 zbog toga što mogu doć u trgovinu i kupiti ga, pa ako će biti kakvih problema, najjednostavnije mi je poslati ga na servis. A za podlogu ću uzeti jednu od one dvije, još nisam odlučio. Vjerojatno ću onu revoltecovu. Hvala na vašim prijedlozima.

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka koji miš?

Ja uvijek preporucujem Logitech mx 518, pa eto ^^

This is usually the part where people start screaming
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Sylar kaže...

Ja uvijek preporucujem Logitech mx 518, pa eto ^^

Eh, imam ja 400 kn na raspolaganju, ali nekako mi je čudno dati za miša više od 100-150 kn (bar sad) i još podloga 70-ak. To ispadne malo više od dvjesto. A ostatak neka ostane za biljar dok krene škola Bogataš

btw. a i logitech mx 518 je dosta popularan, tako da ga nije baš fora posjedovati, bolje je malo rjeđeg miša imati, veća je fora

17 godina

a ja uvjek preporucujem Sharkoon fireglider,pa eto.

sniper only
17 godina
Preporuka koji miš?

Ako hoćeš nešto iznimno, pogedaj:

Verbatim Rapier V1:

http://www.verbatim.com.hr/hr_21/product_rapier-v1-laser-gaming-mouse_12582.html

http://www.lost.hr/novi/ponuda4.php?artikl=13191&grupa=43&PHPSESSID=2e763f5268a357eee0dcb4385b086a5

Verbatim Rapier V2:

http://www.verbatim.com.hr/hr_21/product_rapier-v2-laser-gaming-mouse_12581.html

http://www.lost.hr/novi/ponuda4.php?artikl=13190&grupa=43&PHPSESSID=2e763f5268a357eee0dcb4385b086a5

To su miševi.

Naravno, potraži i OCZ miševe. Za njih znam da su dobri.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Preporuka koji miš?

Deathadder.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Preporuka koji miš?

ovaj rapier v1 mi je malo čudan, a ovaj rapier v2 je ok, ali njih bi trebao naručivati. A sutra vjerojatno idem u bjelovar, pa ću tamo u power computersu uzeti genius ergo 555 i podlogu odmah s njime i nemam brige Smijeh

razer Deathadder bi isto morao naručivati, jedino, ima ga u hgspotu, ali je 500 kn.

Ovaj genius mi je taman, ima 10 tipki, 5 profila, ergonomski je, meni taman. Ako krepa, onda će ići neki drugi, a do tad... ima vremena

Zahvaljujem na prijedlozima

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2009 14:12 (denix).

0 0 hvala 0
17 godina
Preporuka koji miš?

Ajd, odmah da iskoristim temu, da ne otvaram za kratko pitanje novu. Je li bolja platnena ili plastična podloga? svatko tvrdi svoje. Troše li se što bolje teflonske nožice na krutoj podlozi, tipa plastika ili aluminij?

Planiram uzeti revoltec fightmat advanced (još se dvoumim između prve i druge na linku)koja je plastična, pa neznam koliko se nožice deru na plastici!?

Uglavnom, jedna od ove dvije podloge (revoltec fightmat ili revoltec fightmat advanced) na linku pada sutra (ako će je imati na lageru)

0 0 hvala 0
17 godina
Preporuka koji miš?

Kažu da je za laserske najbolji PVC (polivinilklorid) aka plastika.

Za optički teflon, neki kažu platno.

Za kuglični guma ili platno.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Fowix kaže...

OCZ ili Ergo 555

Kad već spominješ ocz, jel netko možda zna gdje kod nas ima za kupiti ocz behemoth?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
denix kaže...

Je li bolja platnena ili plastična podloga? svatko tvrdi svoje. Troše li se što bolje teflonske nožice na krutoj podlozi, tipa plastika ili aluminij?

Ovim boldanim si odmah dao odgovor na svoje pitanje.

Koja je bolja ovisi iskljucivo o ukusima - nekome je bolja tvrda podloga nekome platnena. Univerzalnog tocnog odgovora nema.

Sto se tice trosenja nozica misa - tvrde podloge puno jace trose nozice misa nego platnene.

Inace, razlike koje sam ja osobno primjetio:

Tvrda podloga:

- mis bolje klizi

- lakse se cisti

- mogu se (i bolje se i rade) izvesti i u speed i u control izvedbi na istoj podlozi. kod platnenih je samo jedna izvedba

Mekana podloga:

- puno tise kretanje misa po podlozi

- kretnje misa manje osjetljive na prljavstinu. kod najmanjih tragova prljavstine (razne mrvice) na tvrdoj podlozi se osjeti zapinjanje i struganje. kod platnene se to puno manje osjeti

- manje trose nozice misa

Ali, sve u svemu kao sto sam naveo bolja je ona koja tebi vise odgovara.

Meni npr. vise odgovaraju platnene i to zato sto igram na high sensitivity, pa je na platnenoj podlozi mis manje "nervozan"

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice