Preporuka headseta

poruka: 28
|
čitano: 3.349
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Preporuka headseta

Treba mi preporuka za neki headset do 700 kn.U tom cjenovnom rangu sam vidio ovo.Imate neke druge prijedloge, preporuke za bolji headset do navedene cifre ?Hvala

Majke mi !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Preporuka headseta

Dodaj još 100 kn pa kupi Logitech G35. Ja ih imam i stvarno su odlične.

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka headseta

Roccat KAVE?

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 19:29 (LuxZoRRR).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka headseta

E sad, koji je bolji od ta tri ?Smijeh Je li netko imao jedan od njih pa može iz iskustva reći prednosti i mane ?

Majke mi !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Preporuka headseta

http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/siberia-red-goliathus-fragged-review/46752.aspx

To je review Siberia-e.

Govorim vam stalno, nemoj uzimati ove "gamerske" marke.

Ti si u Hrvatskoj, imas mogucnost da kupis Sennheiser ili Grado. Iskoristi je.

Deathlist: -Quark (satanic ritual) -Quarkova familija (cijela) -Thuglife -skank666 (dobar prijatelj) -Slash 666 -Kant -agent_00klc -AlienWare1 -Weky, lukavg To do list: Weky-eva cura
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Preporuka headseta
Hanter kaže...

E sad, koji je bolji od ta tri ?Smijeh Je li netko imao jedan od njih pa može iz iskustva reći prednosti i mane ?

Nisam gledao druge pa ne mogu komentirati, no sto se Kavea tice, meni kabel i konektori izgledaju ispod svake kritike za proizvod koji kosta koliko kosta. Ne ocekujem Neutrik, ali ipak, ovo me strah pogledat.

Takodjer, reklamiraju nekakav real 5.1, ali kad pogledam kabel koji ulazi u "lijevo uho" (a iz njega se nastavlja i u desno) meni izgleda pretanak i za obican stereo. Mozda samo profesionalna deformacija, ali slusalice iz '70ih koje sam do nedavno koristio su imale deblji kabel i da se nisu izlizale, vjerojatno bi ih jos koristio :) Unatoc svemu, nisam toliko radoznao da ih idem rastavljat i gledat sto je zapravo unutra (ne bih stavio ruku u vatru da nije nekakav procesor).

No, pljuvanje na stranu, koliko god mrsavo to bilo, stvar radi ono cemu je namjenjena - puni ti gace, drma herc, izaziva napadaje paranoje :) Muhe zuje oko tebe, granate te drmaju, avijacija trese..... ponekad ti nije jasno je li ti netko u stanu zalupio vratima ili se u igri nesto desava. Opet, razlika front/rear je tesko razluciva dok sve oko tebe leti u zrak ali je logika "ako ga ne vidim ispred, znaci da je iza" prilicno dobro primjenjiva.

Nazalost/srecu spadam u sismise koji cuju razliku u interkonkcijskim ili zvucnickim kablovima i meni je to po pitanju prostornosti daleko od pravilno rasporedjenih 5.1 PC zvucnika istog cjenovnog ranga, ali nisam ih ni kupio s tom namjerom, niti sam ocekivao nesto vise, unatoc marketinskim parolama. Osobno mi je ionako jos uvijek najdrazi sweet spot dva dobra stereo zvucnika, ali ovo ima svojih cari iako nije nesto sto baca na guzicu.

Prilicno su udobne za nosenje, ali nisu tapecirane preko cijele glave nego imaju samo tri jastucica pa te s vremenom jednostavno natjeraju da ih malo premjestis.

Sve u svemu, ako imas ispod sebe babu koja probija plafon metlom, iznad sumo borca koji skace u dalj po hodniku, pored frisko rodjene blizance, Kave je vjerojatno maksimum koji mozes dobiti po pitanju prostornosti, a da netko ne zavrsi u crnoj kronici :)

Moja preporuka je uvjetna - ako bi inace zapio te novce, priusti si ih, ako moras cijelo polugodiste preskakat marendu, kupi nesto do 200tinjak Kn, stereo vulgaris.

P.S. u mikrofon sam samo ficuknuo par puta tako da mogu samo reci da radi :) I da, dovoljno su glasne da mogu glumiti i mini stolne zvucnike za razbijanje tisine.

16 godina
neaktivan

@Mentalist

Ali većina slušalica ovih marki koje si naveo nema mikrofon, pogotovo grado.Sennheiser pc 350 je druga priča, ali to je daleko iznad mog budžeta.Ove gamerske headsetove koje sennheiser nudi do 700 kn ne izgledaju baš udobno, i sigurno ne smanjuju buku iz okoline.

@Dr.Ninja

Hvala na mišljenju, uzet ću to u obzir pri odabiru

Majke mi !
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 21:12 (Hanter).
16 godina
protjeran
Hanter kaže...

@Mentalist

Ali većina slušalica ovih marki koje si naveo nema mikrofon, pogotovo grado.Sennheiser pc 350 je druga priča, ali to je daleko iznad mog budžeta.Ove gamerske headsetove koje sennheiser nudi do 700 kn ne izgledaju baš udobno, i sigurno ne smanjuju buku iz okoline.

@Dr.Ninja

Hvala na mišljenju, uzet ću to u obzir pri odabiru

Kupi sebi mikrofon, imas Zalman-a i Speedlink koji se mogu zakaciti na kabal (docu i s par dodatnih kopcica), kostaju male pare.

http://www.audiocentar.hr/uploads/20091020101210GRADO_MPC_cjenik_09-2009.pdf

Eto tu imas Grado od 570Kn i 710Kn. Uzmes neki malo bolji mikrofon, ne treba ti neki super/studijski.

Deathlist: -Quark (satanic ritual) -Quarkova familija (cijela) -Thuglife -skank666 (dobar prijatelj) -Slash 666 -Kant -agent_00klc -AlienWare1 -Weky, lukavg To do list: Weky-eva cura
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 21:39 (Mentalist).
15 godina
neaktivan
Preporuka headseta

NEKUPOVATI OD STEELSERIESA nista osim podloge za mis...ja imam KAVE i dosta su dobre,imaju virbracije kad je eksplozija i pravi 5.1 zvuk....najudobijnije mozda od svih headsetova...senheiser (ako se tako pise) je vise onako marka za glazbu i to... KAVE sto se mene tice ja ih imam

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
LuxZoRRR kaže...

NEKUPOVATI OD STEELSERIESA nista osim podloge za mis...ja imam KAVE i dosta su dobre,imaju virbracije kad je eksplozija i pravi 5.1 zvuk....najudobijnije mozda od svih headsetova...senheiser (ako se tako pise) je vise onako marka za glazbu i to... KAVE sto se mene tice ja ih imam

Koji je tvoj razlog zašto ne kupovati od Steelseriesa?

16 godina
Filip21 kaže...
LuxZoRRR kaže...

Koji je tvoj razlog zašto ne kupovati od Steelseriesa?

I mene to zanima? Mentalist je lijepo objasnio zašto je zadovoljan njima...

16 godina
protjeran
LuxZoRRR kaže...

Nemoj govoriti gluposti, slusalice i pravo surround ne idu zajedno.

Kvaliteta je zvuka je bitna, a to da li na kutiji pise za gamere ili audiofile nije vazno.

15 godina
neaktivan
Preporuka headseta

pa i nije bas poznato da oni imaju dobri headsetove...ja samo vama prenosim..nemam nikakvo svoje misljenje o njima...oni imaju NAVODNO dobre tipkovnice kao sto su 7g ja mlsm i qck podloga za mis

stvar je ukusa, nisam htio nikakvu svadju zapocet...sorry :)

0 0 hvala 0
15 godina
Preporuka headseta
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka headseta

a ovo ?

Majke mi !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vapor kaže...

za frenda posto on nema account da ja pitam za njega

15 godina
Preporuka headseta

Oke oprosti onda :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hanter kaže...

a ovo ?

IZVRSTAN ODABIR.... za te pare odlicne

Everyone makes mistakes. The trick is to make them when nobody is looking.
15 godina
neaktivan
Preporuka headseta

Ja sam si narucio logitech g35 jer su stvarno odlicne za te pare dobijes puno 7.1 zvuk,skolje ti putpuno pokrivaju uho i tako dalje,a i roccat kave su odlicne neces se ni sa njima pokajati,i takoder su dobre one sto ih mentalist preporucuje.:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka headseta

a kakve bi bile sennheiser hd 555 za gaming, budući da nisu 5.1 ?

Majke mi !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka headseta

Za te neznam kakave su ali za 700 kn tesko ces naci bolji headset od ovog logitech g35.Ja sam si njega narucio,a ako hoces dobar 5.1 dobar ti je roccat kave i onaj sto ti je mentalist preporucio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka headseta

5.1? probajte sa bilo kojim malo kvalitetnijim sluskama poslusat ovaj video !

5.1 mi vec imamo ugradjen u mozgu, samo treba tako bit i snimljeno....nekuzim taj njihov sistem 5.1 u slusalicama kad svake slusalice imaju 2 zvucnika a mi 2 uha...mozda ima neke istine ali mislim da je to lagano marketing

inace i ja gledam te g35 samo su mi malo pre skupe za sada, a trenutno imam studijske AKG

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 5:41 (Toni2000).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Preporuka headseta

Ajde da ne otvaram novu temu. Čisto informativno pitanje. Evo ovako zanimaju me slušalice koje bi  uglavnom koristile za CS 1.6.

Za oko su mi zapele SteelSeries Siberia(335kn) i Sennheiser HD201(200kn). Siberie su skuplje i kazu da su odlicne. Uostalom mogu zakljucit iz Mentalistovog reviewa. Ali čuo sam i mnogo dobrih stvari o HD201. Znaci zanima me vrijede li Siberie tih 130kn više od ovih Sennheiserica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka headseta

Ja ću najvjerojatnije uzeti hd 555 i uz njih neki mikrofon, možda zalmanov clip on.je da su malo poskupe ali sigurno se isplati.vjerujem da je zvuk bolji nego na ovim gaming headsetovima.

Majke mi !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka headseta

I one su ti super gledo sam malo po google,ali ja ipak ostajem pri g35 i ako su skupe mislim da njihova kvaliteta opradava cijenu.A  da ne uzimam ove uzeo bi roccat kave ili ko u mentalista steelseries siberia red.:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka headseta

Evo kupio prekjučer sennheiser hd 555..slušalice su čudo, pogotovo za mene jer nikad nisam imao neke kvalitetnije slušalice.ne skidam ih sa glave, zvučnike više neću ni upotrebljavati osim kad je ekipa tu; slušanje muzike sad predstavlja još puno veće zadovoljstvo nego prije, u igrama čujem zvukove koje prije nikada nisam čuo..zvuk je odličan, jasan, čist, bass je taman...moje preporuke za sve koji možda razmišljaju o kupnji ovih slušalica.

Majke mi !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka headseta
SteelSeries Siberia v2 Headset

jel valjaju?Preporucujete?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka headseta

Evo ja ti preporucujem Saitek GH 50 5.1 Surround ili Speed Link Medusa 5.1 Surround Pro Gamer... ja cu sebi uzet  medusa s obzirom da su jeftinije ali ako uzmes SAITEK neces pozait vjeruj mi. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice