Preporuka Gamepad-a

poruka: 29
|
čitano: 6.778
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Preporuka Gamepad-a

Eto dvoumim se izmedju:

Xbox 360 za M$

Cordless Rumblepad II

Kod Xbox kontrolera me privlači što ima iza triggere koji se mogu dozirat pa dobro dodje kod simulacija vožnje, a opet svi hvale Rumblepad II kao najbolji gamepad na tržištu. Igrale bi se podjednako simulacije vožnje kao i sportske igre tipa nogomet, za RTS i FPS mi nije potreban. Hvala unaprijed na prijedlozima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporuka Gamepad-a

Ne znam tocno, X Box ima drukciji oblik od Rumblepada(koji je vise manje PlayStation oblika), pa bi bilo dobro da ih probas. Sto se tice kvalitete izrade MS mi se ne cini loš iako se cini malo lagan ako te to brine.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporuka Gamepad-a

Ja bi' uzeo Xbox-ov.

Nema nekog specijalnog razloga, ali mišljenja sam da su gamepadi na konzolama vrhunski, jer ipak je to primarni upravljač koji mora dugo trajati.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Preporuka Gamepad-a

definitivno xbox!

trenutno ga imam i predobar je!

imao sam i rumblepad 2 al nije ti podržan od dosta igara

xbox ti je inače službeni kontroler za igre za pc........

znaš za onu foru "games for windows", e pa microsoft je napravio i windows i xbox! lako za zaključit......

a osim toga, ako i nađeš igru koja ti radi   s obadva joya, xboxov uštekaš i igraš, a rubmlepad moraš poštimavat u postavkama..........

he, who holds a minigun, fears not!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporuka Gamepad-a

Imam Cordless Rumblepad II  i bio sam jako zadovoljan dok mi nije lijevi analog "otišo", naime ne reagira dobro, npr. senzor prikazuje kao da idem lijevo desno  s njim ili neda da idem iznad polovice prema gore. (čudno od nas 3 s kvarta koji ga imamo ja sam ga najmanje koristio a samo meni se pokvario tako da je to možda baš do mog primjerka, znate ono 1 od 1000 Namigiva)

Inače što se tiče gamepada za konzole, ne znam za onaj od PS3 ali XBOX-ov mi i nije nešto dobar, probao sam 2 nakon par mjeseci-godinu dana korištenja i analog je katastrofa, a plastika je zguljena kao da se vuko po asfaltu za to vrijeme koliko se igralo s njim.

Uglavnom to ti je sve ista "Kina" pa ti savjetujem da si uzmeš onaj koji ti bolje paše po ergonomiji, neki ljudi vole oblik PS-ovog kontrolera a neki XBOX-ovog (iako nekog iz ove druge skupine nisam još upoznao Smijeh). 

Ja osobno preferiram PS-ov oblik jer sam kao mali proveo puno vremena za PS1 konzolom.

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! P.L.U.R. //// 4.9. Matt M. Maddox @Boogaloo(OTV) Zagreb, 12.9. INVAZIA outdoor @Savski Nasip DJ Ivee. 26.9. UES - Sven Wittekind FAKJEA!!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2009 19:46 (zv'jer2).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Preporuka Gamepad-a
Xbox 360 controller ti je najbolji kontroler ikad napravljen. Jako kvalitetne izrade i generalno jako dobar.

Odličan je i Rumblepad koji također imam (2 komada), ali jednostavno, Xbox je bolji za klasu.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
neaktivan

Gdje ima za kupiti Xboxov kontroler?

17 godina
neaktivan
U Algoritmu, Sophos labu itd...
17 godina
neaktivan

Ok. Hvala.

17 godina
neaktivan

Mislio sam da dolazi sa prijamnikom ali ne. Gdje ima za kupiti prijamnik za Xbox360 kontroler? U Sophosu nemaju i ne znaju. Je li žičana verzija ista? (sam uređaj)

17 godina

Evo da se i ja umješam,

Moja preporuka ide direktno Saitek Cyborg Rumble pad

x360 i PC kompatibilan.

Imao sam razne logitech rumble padove, ali svi su nakon 6 mjeseci PESa završili karijeru, jednostavno nisu dovoljno dobro napravljeni da izdrže mukotrpno razdr**vanje...

Onda sam kupio gore navedeni gamepad, i prvo me oduševila kvaliteta izrade, sav je u gumiranoj plastici i odlično leži u ruci. Kvaliteta tipki je na zavidnom nivou i puno bolja od bilo čega izašlog iz Logitech radionice (čisto da napomenem, veliki sam fan logitech miševa i tipkovnica...ali ovo ipak je razinu iznad)

Druga stvar koja me oduševila je to da su LT i RT tipke zapravo trigeri osjetljivi na pritisak...odnosno može se dozirati gas recimo u vožnjama ili slično.

Treća stvar koja me oduševila je da se prednji D-pad i "gljiva" mogu rotirati i mjenjati između X360 i PS layouta po potrebi. Vrlo jednostavno i efikasno. PS layout mi odgovara za PES, a x360 layout za sve ostalo. ,

i zdanja stvar koja mi se sviđa je to da ima onaj xbox krug, i to radi na kompu. odnosno kad ih spojim par na komp, odmah dodijeli brojeve tko je koji player i pokaže lampicom na gamepadu, isto za pes dobro dođe kad su 4 gamepada pa se ljudi gube tko je koja boja ili koj player :)

Uglavnom, ponavljam moja ozbiljna preporuka, a u protisu dođe 231 kn

Pozdrav

edit: 

Imam ga već godinu dana i doslovno izgleda i radi kao prvi dan! Odlično trpi razna mučenja :)

edit2: :):)

zaboravio sam napomenuti da ima Force Feedback koji isto radi odlično!

edit3: 

Da, pošto ima xbox layout kompatibilan je sa Games For Windows i moram napomenuti da ga svaka igra prepozna, niti jednom do sad u godinu dana nisam namještavao kontrole, sve je automatski sređeno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 20:03 (Bladepu).
17 godina
Preporuka Gamepad-a

Xbox je microsoftva kutija, a onda je i xbox-ov kontroler, a tko radi windowse? Opet microsoft.

Igrice igraš na windowsima, pa logički bi bilo uzet xbox controller. Ako je microsoft imalo pokvaren onda xbox controller ima najbolju podršku i funkcionalnost.

Ja imam Logitech Rumble Pad 2 i meni je super već ga oko 2-3god. imam.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 20:00 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sviđa mi se i taj Saitekov, valjda je bolji model od ostalih. Frendu je Saitek (drugi model) gamepad otišao za tjedan dana. Morao na kalibraciju (servis).

Ali nije mi nitko napisao kako spaja XBox360 na PC. Svi imate žičane?

17 godina
neaktivan
Žičani se spaja na usb, a bežični ima receiver koji se isto spaja na usb.
16 godina
protjeran
Preporuka Gamepad-a

Ja imam x-box gamepad i jako sam zadovoljan s njime. Ima jako dobru cooling technology koja je podesiva (imas tri stupnja).Jako dobro hladi pogotovo u ljetnim mjesecima a preko zime je iskljucim.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Ja imam x-box gamepad i jako sam zadovoljan s njime. Ima jako dobru cooling technology koja je podesiva (imas tri stupnja).Jako dobro hladi pogotovo u ljetnim mjesecima a preko zime je iskljucim.

To što ti imaš definitivno nije xbox gamepad, vjerojatno je Logitech Chillstream.

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Žičani se spaja na usb, a bežični ima receiver koji se isto spaja na usb.

Ali ne mogu naći prijamnik za USB.

Mislim da ću ipak Saitekov...žica ne smeta.

17 godina
neaktivan

Kak to misliš?

Pa postoje ti 2 vrste kontrolera.

Jedan je žičani i on se spaja najnormalnije, utakneš žicu u usb.

Drugi je bežični i sa njime dolazi prijamnik. Koji također ukopčaš u USB.

??

P.S. Bežični ti je i tako samo smetalo. Jer moraš paziti na baterije itd. Preferiram žičani.

Bežični Bežični
Žičani Žičani
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 10:23 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan

Aha, ma u Sophosu su imali bežični u zelenoj kutiji, valjda isključivo za Xbox360 i nije bilo prijemnika unutra. Reko mi je tip da su ih trebali naručiti posebno ali ih nije bilo. Inače, žičani i bežični imaju istu sam kontroler? Naravno da ovaj još ima odašiljač unutra, ali ostalo je isto?

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 11:39 (Crayox).
17 godina
neaktivan
Nisam skužio što želiš pitati ali dobro... :-/

Boja kutije označava za šta je, za windows ili xbox, ali to je nebitno.

Žičani xbox 360 kontroler za xbox i za windowse su identični. Bez obzira na boju kutije.

I bežični su, samo u paketu za windows dobiješ i receiver.

Možeš i naknadno kupiti receiver na ebayu npr.
17 godina
neaktivan

Ma u Sophosu imaju samo zelene kutije odnosno bez prijamnika. Gdje si našao ovu crvenu sa prijamnikom?

Ima li još gdje Saitek P3200 (taj Xbox360) osim u Protisu?

16 godina
neaktivan

kupi joystick za ps2 i usb adapter za pc i to je to. za 300 kn imas j...n joystick. za sportske igre najbolji. a ako dodjes kod nekog ko ima konzolu, a vise manje svi konzolaši imaju ps3 onda si opet na domacem terenu :-)

17 godina
neaktivan

Nije više ni u Protisu Saitek Cyborg rumblepad dobavljiv...javili mi nakon što sam čekao 5 dana...anyway, još neka naša firma ili izvana? Baš mi se taj pad sviđa najviše od svih.

17 godina
Preporuka Gamepad-a

Ima li neki normalni gamepad do ono tipa 100-120kn koji bi obavljao funkciju normalno i bio kompatibilan sa svime...

ista mi je stvar da li je ps stil ili xbox, nije li razlika, uostalom, samo u zamjeni mjesta controlera za lijevu stranu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
@Rhodin ja sam bio jedanput kupio u Peveca za 80 kn joystick imitacija playstationovog. Marka je HAMA a model je ja mislim Black Eagle (ili hawk, nisam siguran). Za te novce solidan
EVERYBODY LIES
17 godina
neaktivan
Xbox gamepad za PC najbolje narucit na ebay, tak sam i napravio, ispalo je oko 150 kn sa dostavom iz HongaKonga :-)
BUG 200/201, najsss!
17 godina
Preporuka Gamepad-a

Nekuzim kako je ovako jeftin u linksu a u ostalim ducanima je po 310 kn http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=102010&id_artikl=102.010.040

"As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley!"
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2010 12:51 (lucky_look).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Valjda neka akcija.

Mislim da je ovo dobar ubod za tu lovu, trk ko treba do linksa i obavezno po ovaj kontroler.

Iza Xbox 360 kontrolera definitivno najbolji.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
15 godina
Preporuka Gamepad-a

di ima kupit taj xbox gamepad i onaj crni slican njemu i kolike su cijene otprilike

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice