Preporuka 5.1 zvučnika

poruka: 19
|
čitano: 6.572
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Preporuka 5.1 zvučnika

Pošto se slabo razumijem trebam preporuku nekih kvalitetnih zvučnika. Neka zvuk bude što kristalniji, snaga 100RMS, ali bitnija mi je kvaliteta od jačine. Cijena neka bude do 600kn, zanima me još samo bi li bilo poželjno neku dodatnu zvučnu karticu ubacit tj,. primijeti li se razlika, ako da onda zvučna neka bude nekih 400kn.

Unaprijed Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Preporuka 5.1 zvučnika
Wuk19 kaže...

Pošto se slabo razumijem trebam preporuku nekih kvalitetnih zvučnika. Neka zvuk bude što kristalniji, snaga 100RMS, ali bitnija mi je kvaliteta od jačine. Cijena neka bude do 600kn, zanima me još samo bi li bilo poželjno neku dodatnu zvučnu karticu ubacit tj,. primijeti li se razlika, ako da onda zvučna neka bude nekih 400kn.

Unaprijed Hvala

u tom cjenovnom razredu imaš Logitec-ove i Creativ Labs-ove Inspirion...nešt oskuplji aki i kvalitetnija je serija I-Trigue...sad...proguglaj malo i usporedi svwe..

16 godina
Wuk19 kaže...

Unaprijed Hvala

netreba ti neka specijalna zvucna..dovoljna je ako imas intergrirku u ploci 5.1. ja osobno imam doma KEF kutije i harman/kardon pojacalo...razlika izmedju malo bolje i intergrirke se osjeti..al u znatno malim razlikama. a posto 5.1 zvucini nisu Hi-Fi, nego surround...i predpostavljam da ces igrat igrice, gledat filmove (jer su tome surround zvucnici i namijenjeni) onda ti stvarno ne treba jaca, bolja zvucna! Namigiva
EDIT: pogotovo ne zvucna u rangu od 200kn!!

TiONiO
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 21:13 (Tionio).
16 godina
neaktivan
Preporuka 5.1 zvučnika

Preporučam ti Logitech x -530 . Osobno ih imam i prezadovoljan sam . 540kn u ADM-u . Namigiva

For gamers by gamers
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka 5.1 zvučnika

Pročitao sam da Genius zvučnike odlikuje kvaliteta izrade i zvuka, ali ne i elektronike.

Šta znate o tome. Imaju li svi današnji 5.1 sustavi u basu integrirano pojačalo ili ima i pasivnih.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 21:35 (Wuk19).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Wuk19 kaže...

Pročitao sam da Genius žvučnike odlikuje kvaliteta izrade i zvuka, ali ne i elektronike.

Šta znate o tome. Imaju li svi današnji 5.1 sustavi u basu integrirano pojačalo ili ima i pasivnih.

neznam za sve..al vecinom imaju. sta ti imas neko pojacalo za pasivni bas da ti ne treba aktivni??

TiONiO
15 godina
neaktivan
Preporuka 5.1 zvučnika

Nemam samo pitam posjedujem bas sa pojačalom, ali sam viđao kod sustava 2.1 da bas nema pojačalo. Kažu da su bolji pasivni zbog izbora pojačala, ali kao što rekoh ne znam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Wuk19 kaže...

Nemam samo pitam posjedujem bas sa pojačalom, ali sam viđao kod sustava 2.1 da bas nema pojačalo. Kažu da su bolji pasivni zbog izbora pojačala, ali kao što rekoh ne znam.

haha..da, al imaj na umu da ti je buđet 600kn...ako oces, mogu ti ja sastavit pravi 5.1 zvuk, sa pasivnim kutijama i pravim pojacalom..al to ce te kostat "malo" vise
EDIT: dakle, ima jako dobrih aktivnih subova..netrebas se sekirat oko toga! ;)
EDIT 2: ako ces u ADM-u, evo sto nude u (malo visem :) cijenovnom rangu

Logitech X-540

Genius SW-HF5.1

a, daj mi reci, kakva im je namjena?

TiONiO
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 21:44 (Tionio).
15 godina
neaktivan
Preporuka 5.1 zvučnika

Da to je tako, reci jel bi bilo moguće pojačalo iz auta   ugraditi na računalo, gledao sam Alpinino pojačalo ali konektori su drugačiji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Wuk19 kaže...

Da to je tako, reci jel bi bilo moguće pojačalo iz auta   ugraditi na računalo, gledao sam Alpinino pojačalo ali konektori su drugačiji.

a gle, ako oces 5.1 zvuk..onda ti to nije iza auta :D
jer auto pojacala imaju stereo izlaz na vise zvucnika..al za to onda moras kupit pasivne zvucnike..

al, daj reci za sta ces ih koristit? ako ti je prvenstveno glazba onda ti je 5.1 cisti promasaj..po meni i dalje rulaju Hi-Fi kutije! Namigiva

TiONiO
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 21:47 (Tionio).
15 godina
neaktivan
Preporuka 5.1 zvučnika

Da zaboravio sam, treba posebno. Namjena:filmovi i igre

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 21:49 (Wuk19).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Wuk19 kaže...

Da zaboravio sam, treba posebno. Filmovi u igre

onda 5.1 stoji i dalje...gledaj, najbolje ti je ne previse filozofirat sa tim buđetom..dal ces bolje proc od ovih slozenih konfiguracija sto nude: logitech, genius, creativ..i tako te markice, NECES..jer za taj cjenovni rang firme znaju sta rade..moja preporuka uzet nekakav komplet 5.1 i trljaj ruke! Cool

TiONiO
15 godina
neaktivan
Preporuka 5.1 zvučnika

Tako će i bit.

Hvala još jednom.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Wuk19 kaže...

Tako će i bit.

Hvala još jednom.

(klikni gumbič,gumbič,gumbič) Belji se

ako te jos zanimaju kakvi detalji i nesto u vezi ozvucenja, javi mi na PM, rado odgovorim koliko znam! Osmijeh

TiONiO
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 21:58 (Tionio).
15 godina
neaktivan
Preporuka 5.1 zvučnika

Vidim da su ti bitne zvijezdice.

Klikni i ti meni bez problema

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 22:01 (Wuk19).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Wuk19 kaže...

Vidim da su ti bitne zvijezdice.

ne sve..samo one koje zasluzim! hvala!!

TiONiO
13 godina
neaktivan
Preporuka 5.1 zvučnika

Oj

Htjeo bi si kupiti Komplet zvučnika Harman Kardon HKTS 30   pa me zanima vaše mišljenje oko toga.

http://www.avmax.hr/komplet-zvucnika-harman-kardon-hkts-30~proizvod_4156.html

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka 5.1 zvučnika

Meni izgledaju dobro, moćan Sub, sateliti mi se čine isto dobri.

Ali nikad ih nisam čuo tako da više ne mogu reći.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
15 godina
Preporuka 5.1 zvučnika

Pozdrav ljudi!evo da malo obnovim ovu staru temu.trebao bih pomoc oko novih zvucnika za kucno kino.5.1 sistem preferiram.

zvucnici bi se koristili naravno za glazbu,filmove i video igre,jer vecinu stvari slusam sa pc-a.soba mi je 5x5

zasad koristim av reciver denon 2400h i vivax vox ht-500 5.1 sistem,s tim da mi je nedavno riknuo woofer.

nazalost nisam imao prilike slusati druge 5.1 sisteme.sto se tice cijene zvucnika,isao bih do nekih 14000kn.

glavni kandidati su mi:

Dali Zensor 5 kombinacija

dali zensor 5

dali sub e-12f

dali zensor 1

dali zensor vokal

Q Acoustics 3000 kombinacija

q acoustics 3050

q acoustics 3070

q acoustics 3020

q acoustics 3090

dali zensor nisam nasao ispod 12000kn a q acoustics (american walnut)vidim ima na akciji za 8900kn kod nas.slobodno mi dajte preporuke i drugih 5.1 sistema jer ovo se nekupuje svaki dan.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice