Preporuka 3 u 1 printera

poruka: 3
|
čitano: 1.006
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Preporuka 3 u 1 printera

Pozdrav!

Izgleda da mi je vjerna Pixma 4200 krepala pa moram kupiti novi printer.

Uzeo bih 3 u 1 uredjaj...molim preporuke za neki sa jeftinim tintama i po mogucnosti printanjem na cd-e (makar nije nuzno).

Pregledao sam malo ponudu i koliko mi se cini opcije su ili neki epson za 300-tinjak kuna ili canon za 600-tinjak (print na cd). Kako rade oni ciss sistemi i koliko to kosta? Kakva je ova nova serija HP-a koji imaju tinte po 50-ak kuna (makar mi se i to cini puno nakon kaj sam placao 12kn za ove LOL).

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Preporuka 3 u 1 printera

Da, mene isto ovo zanima, pa da ne orvaram sad novu temu, napisat cu ovde ako nije problem.

Isto mi treba 3-1 uredjaj, ali poucen iskustvima sa proslim kojeg sam ima (Neko EPSON smece), moram nadodat par stvari koje mora imati:

- da skenira i printa u boji

- da printanje nije pretjerano sporo

- da software za skeniranje nije katastrofalno los

- da ne mora biti spojen na USB nego da moze i WLAN, tako da ne mora nuzno zauzimati misto na radnom stolu

- bilo bi dobro da ima onu shemu sta neki HP imaju, da se sa mobitela (iPhonea) moze printat

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporuka 3 u 1 printera

Sve to navedeno ti ima Canon Pixma MG5350.

Kupio sam ga jucer, kosta 850kn i za sada sam odusevljen. Jos mu je veliki plus kaj su zamjenske boje sa cipom po 19kn.

Platio sam malo vise nego kaj sam mislio ali vjerujem da cu dugorocno biti zadovoljniji.

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice