Preporucite mi ink-jet pisac...

poruka: 11
|
čitano: 4.513
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
pitanje

Htio bih ispisivati tekst u boji - konkretno, crvenoj, zelenoj, plavoj i tamnocrvenoj...

Da li je CANON Pixma IP2500 (200kn u HGspotu) dovoljno dobar za moje potrebe?

Koliko sam shvatio, sadrzi dva spremnika za tintu - crni (120kn) i u boji (150kn), sto znaci da me kasnija kupovina novih tinti kosta 270kn.

Ne namjeravam puno ispisivati - mozda stotinjak stranica A4 mjesecno...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Preporucite mi ink-jet pisac...
Music is my life :)
17 godina
neaktivan

ja imam canonIp2000 i  nebi ga mjenjao za nis na svijetu zato sto boje kostaju 25kn zajedno( crna 10 i u boji15)

Koji se sada printer moze naci a da boje za njega ne iznose zajedno preko 100kn???

amd 3200+,3gb ram,320gb hdd,nvidia 7300gt
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar

Uzeo sam Epson Stylus SX105.

Dodje samo 400kn, skener i ink-jet u jednom.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

bilo kaj od canona, od HP-a bježi jer s njima, od kad znam za sebe, uvijek neki problemi, a s canonom nikad...eto

btw...imam canon i865

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2009 13:43 (hogar strašni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Preporucite mi ink-jet pisac...

cannon 4500. to je optimum. možeš i te jeftine ali nađi gdje ima punionica zamjenskih boja i ne bacaj stare posude. kod nas je recimo boja za cannon pixma 1800 ,1900 150 kn,a zamjenska 35. e to se isplati. probao sam i NEMA razlike. iako sam imao jedan cannon koji nije podnosio zamjenske. laser je najjeftiniji lbp 3000,ali kad trebaš u boji :(

Z
17 godina
neaktivan

Ajd da se nadovežem na temu: treba mi printer kojim se može na foliju printati.Jel to mogu svi ili ima neki poseban model. Čuo sam da navodno epsoni zbog piezzo glave za ispis mogu printati na foliju dok canoni nemogu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ink jet pisač + neoriginalne tinte i eto tebe za par mjeseci opet na ovome forumu tražiš savjet: zašto mi se zaštopala glava na printeru.

Razlog su jeftine kineske tinte što dovodi do začepljenja "sapnica" kroz koje bi se ta tinta trebala ispljunuti van.

Ako ćeš ići na zamjenske tinte, isprobaj više dostupnih proizvođača i vjerovao ili ne, ona tinta koja jače "smrdi" po kemikalijama je bolja za tvoj printer jer je manja vjerojatnost da će se zaštopati.

Savjet s adriatix.hr, oni se bave s servisom printera i prodajom tinti :)

Druga varijanta su ti originalne tinte, ali one koštaju. S njima problema nema.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja imam cannon ip1000, star vec 2god. platio ga 200kn i kupujem zamjensku tintu ( Orink ) za 25Kn.

Meni dobro...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

I ja ti mogu preporučiti Canona! Imam PIXMA iP4000 i prezadovoljan sam s njim. Boje ne koštaju previše, a iskreno, i ne koristim ga previše tako da mi dva paketa boja mogu trajati cijelu godinu. Za HP-a boje redovno koštaju više tako da bih bježao od njihovih printera.

BTW.

Na poslu imamo nekakvog Samsunga. To je nepoderiva naprava. U tri godine napravili smo milijun printova i sve sa zamjenskim bojama. Ne bi bilo loše da i o tim printerima razmisliš.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Imao sam HP-a onog "tostera", zamrzio sam ga jer mnogo puta je znao progutat vise papira odjednom . Boje su mu bile uzasno skupe. Sad imam Canona IP4600 i mogu rec sve najbolje o njemu. Samo me zanima da je tko od vas saznao kako izbjec caku s cipovima na cartridgeima koji ocitavaju kolicinu boje ? Jer kada napunim prazan cartridge, printer ga ne ocitava. Znam kako rijesit problem sa IP4500, ali na ovoj novoj seriji su novi cipovi, tak da sam malo na mukama sta se toga tice

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice