Preferirate li lakše ili teže računalne miševe? Zbog čega preferirate lakši odnosno teži miš?
Ima li vaš miš utege? Ako ima, koliko utega koristite u njemu?
Preferiram:
| 23 | Lakši miš |
|---|---|
| 79 | Teži miš |
Preferirate li lakše ili teže računalne miševe? Zbog čega preferirate lakši odnosno teži miš?
Ima li vaš miš utege? Ako ima, koliko utega koristite u njemu?
Preferiram:
| 23 | Lakši miš |
|---|---|
| 79 | Teži miš |
Ovaj moj je sam po sebi tezak,probao burazovog laganog Geniusa nekakvog i jednostavno leti ,i bolji mi je tezi da imas kaj osjetit pod rukom.
U firegladeru sam izvadio dva
Teži... Iako igram pretežito FPS-ove pa bi logičnije bilo da mi je bolji lakši miš puno više mi pašu teški miševi.
Imam R.A.T. 7, koji je sam po sebi prilično težak, a u njemu furam sve utege. Jednostavno sam tako navikao, sad kad primim bilo koji drugi miš imam filing da držim igračku.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Teži... Iako igram pretežito FPS-ove pa bi logičnije bilo da mi je bolji lakši miš puno više mi pašu teški miševi.
Imam R.A.T. 7, koji je sam po sebi prilično težak, a u njemu furam sve utege. Jednostavno sam tako navikao, sad kad primim bilo koji drugi miš imam filing da držim igračku.
JOjjjj DAnny ubicu te zbog tog misa,uzasno mi se svidja.Al je skup.
BTW:preferiram lakse miseve.iako se nebudim ako je tezi,nevolim sad kad je bas prelagan onako srednje.
Meni je lakše koristiti miš koji ima odgovorajući otpor za određeni DPI. Veći DPI-veća težina. Ako je miš prelagan a ima velik DPI, pokazivač će vam letjeti bezveze po ekranu i nećete moći fino regulirati pokrete.
Definitivno teži, nakon malo natezanja sa G700, ipak mi se sviđa, a i težina je taman, šteta sam što nema i utege, iako je i ovak dosta težak!?
Ja preferiram lakše miševe, jer igram low sens(30cm/360°)
Dok sam koristio tvrde podloge vise mi je odgovarao tezi mis.
Od kada sam presao na cloth podloge vise mi nekako pase laksi.
Trenutno koristim G700 koji je dosta tezak i volio bi da je nesto laksi.
Što teže to bolje, jednostavno sam naviknut na teške.
Što teže to bolje, jednostavno sam naviknut na teške.
Također... ;D
imam veliku ruku i preferiram veliki i teški miš
Probao sam neko vrijeme Kudosa s svim utezima, pa sam izvadio par. Čini se da je ipak teže bolje...
u fireglider stavija svih 7 utega jer kad je miš lagan onda nemam osječaja
Nemam pojma. Kad sam kupio G5 natrpo ga utezima, i od tad nisam gledo. Do sad me odlično služi 
U svoj G9X sam stavio maximalnih 28 grama utega. Kako danny reče gore sad kad uzmem neki drugi miš imam osjećaj da držim igračku.
Puno mi više odgovara teži miš.
mi volimo da nas zanosi u okukama
Lakše miševe bez puno điđa.
Volim teze parcove
Iz fireglidera sam izvadio samo 1 uteg (onaj iz sredine)