Potreba za volanom?

poruka: 28
|
čitano: 3.082
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Potreba za volanom?

Dakle, već neko vrijeme igram GRID i igra mi se doista sviđa, igram online, i ukratko, zabavljam seSmijeh. Igram preko tipkovnice i nisam imao prilike ni probati igrati igru pomoću volana. Volio bih probati, te sam zainteresiran za ovaj volan. Znam da nije ništa posebno, ali izgleda mi sasvim solidno, i da, ima drivere za W7Smijeh Pa bih vas pitao, ako imate iskustva s igranjem s volanima (možda čak s ovim modelom) , te da li je i koliko bolje i zabavnije nego igranje s tipkovnicom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Potreba za volanom?

Samo jedna stvar... Grid i volan ne idu zajedno.

Zanam jer sam jako dugo vozio grid...i s volanom slabo. Samo tipkovnica.

Tako da, samo radi grida ti se ne isplati, jedino ako voziš neku simulaciju. Onda je must have.

everybody lies
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 22:25 (Core2Duo2).

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Potreba za volanom?
Riker kaže...

Dakle, već neko vrijeme igram GRID i igra mi se doista sviđa, igram online, i ukratko, zabavljam seSmijeh. Igram preko tipkovnice i nisam imao prilike ni probati igrati igru pomoću volana. Volio bih probati, te sam zainteresiran za ovaj volan. Znam da nije ništa posebno, ali izgleda mi sasvim solidno, i da, ima drivere za W7Smijeh Pa bih vas pitao, ako imate iskustva s igranjem s volanima (možda čak s ovim modelom) , te da li je i koliko bolje i zabavnije nego igranje s tipkovnicom?

ja sam kupio grid i volan logitech driving force pro prije tjedan dana i doslovno svršavam kolko je dobro... vozim samo spa frankonchamps sa formulom 3 i skidam s frendom vremena...  uz to imam i race07,race on i stcc... sve je veliki gušt igrat s volanom... eto to ti je od mene...

17 godina
neaktivan
Potreba za volanom?

E sad...Dva posve suprotna mišljenja Iznenađen  Treba mi još informacija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Potreba za volanom?

Nemam mišljenje, ali imam savjet: Tko zna kakav je taj Genius, neka plastika žnj, radije se malo isprsi i kupi Logitech Formula neki.

PSN: filip99 //
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja igram dirt 2 s volanom i stvarno je SmijehDLIČNNamigiva

17 godina
neaktivan
Potreba za volanom?

A čuj...ta 'isprsavanja' mi se u ovakva vremena nedaju činitiSmijeh Ionako namjeravam ovo kupiti u linksu za 220kn. Ne vjerujem da je loše, a i ako nije nešto ekstra dobro, neću baciti veliku količinu novaca. 220kn je podnošljivo. Uz GRID, igram i neke druge igre, pa ono...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Potreba za volanom?

Šteta.. Bit će ti krivo da iskeširaš 220 kn, a dobiješ šrotasti, žnj komad plastike koji se uvija pri svakom okretanju. Sad, ne znam kakvi su ti Geniusovi, ali ne ulijevaju mi baš povjerenje. Osmijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Potreba za volanom?

Pa ne vjerujem da se uvijaju na svakom okretaju...Za ono koliko ću ga ja koristiti mislim da će biti ok..Genius ipak nije 'od jučer' Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Potreba za volanom?

odi na njuškalo i kupi si polovni volan kao ja... platio svoj 450 kn, star 3 mjeseca i ful malo korišten(ležo u prašini jer dečko nije imao baš vremena igrat)... kad ga je on kupovao u 3 mjesecu platio ga je 700 i nešto kuna... tako da sam super prošao...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

OK, ali ako budeš uzeo, javi dojmove.

Iako imam mišljenje da volan nije potrebno uzimati ako : 1. igraš trke svaka 2 tjedna 2. ako nisi spreman iskeširati 300 ili više kn. Sve ispod je većinom šrot.

Za ovaj Genius ne znam, ali oni Pacitech volani su katastrofa, 2 sam pokidao kad sam bio klinac.

17 godina

za tu lovu je blje uzet kvalitetni gamepad i igrat na gljive.

ili rabljeno..

ovaj logitech(genius) ne ulijeva povjerenje

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 23:18 (nixass).
17 godina
neaktivan
nixass kaže...

ili rabljeno..

ovaj logitech ne ulijeva povjerenje

Za te pare u retailu ne možeš očekivati bolje. Jedino rabljeno ili gamepad.

16 godina
neaktivan
Potreba za volanom?

evo da se ne mučiš...

Logitech Driving Force Pro-kao moj

Logitech MOMO-ne kao moj

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Potreba za volanom?

Taj DFP je carski, ali za taj MOMO sam čuo da su neke verzije imale problema sa FF-om, da je zaribavao. Ali mislim da su samo one crvene limited edition bile shebane.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

MOMO je genijalan volan. star ali genijalan. čak mu ni nedostatak metala (radi čvrstoće) i 900° nisu minusi.

16 godina
protjeran
nixass kaže...

ili rabljeno..

Logitech ne uljeva povjerenje???WTF

Ja imam Logitech ChillStream i mogu reci da je kontroler odlican iako ne koristim cesto (zadnji put negdje oko zimskih praznika s frendomCool)

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
16 godina
neaktivan
Potreba za volanom?

eto rikeru ova dva iznad mene ih hvale... sad ti ostaje da stisneš još malo za 200 kn više i uživaš... a koji ćeš od ova dva to te ne treba brinuti jer s nijednim nećeš promašiti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Potreba za volanom?

Ja sam osobno protiv volana pogotovo jeftinijih. Ja imam neki SIGMA bez FF i koma je. Igro sam i na Logitechu od 1000 kn i sve jedno mi se nije svidjelo (iako je bilo neusporedivo bolje). Moja preporuka ti je da kupis dobar gamepad iz razloga sto ces imat brzu reakciju.

Pravi programeri programiraju binarno!
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Perkan777 kaže...
nixass kaže...

ili rabljeno..

Logitech ne uljeva povjerenje???WTF

Ja imam Logitech ChillStream i mogu reci da je kontroler odlican iako ne koristim cesto (zadnji put negdje oko zimskih praznika s frendomCool)

syebo sam se.. mislih na onaj gore Genius  Šutim

btw, na čilstrimu sam vozio rfactor i gljive su fenomenalne

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 23:19 (nixass).
16 godina
neaktivan
Pentium100 kaže...

Ja sam osobno protiv volana pogotovo jeftinijih. Ja imam neki SIGMA bez FF i koma je. Igro sam i na Logitechu od 1000 kn i sve jedno mi se nije svidjelo (iako je bilo neusporedivo bolje). Moja preporuka ti je da kupis dobar gamepad iz razloga sto ces imat brzu reakciju.

ček idem nazvat hamiltona da isčupa volan iz bolida i zašarafi logitech rumblepad 2 jer mi se čini da ima spore reakcije... daj molim te ne bulazni s tim forama...

16 godina
moderator
Potreba za volanom?

Evo kakav ja imam(300kn),nije Logitech al radi ko zmajSmijeh.

Sponzorira ga Ferrari....:)

Thrustmaster Thrustmaster
Inače sam vozio s ovim gamepadom,sad mi taj koristi samo za PES:

Logitech® Cordless Rumblepad™ 2 Logitech® Cordless Rumblepad™ 2

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 23:57 (pirat).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Potreba za volanom?

Ipak ću ja nastaviti igrati s dobrom starom tipkovnicom...Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Riker kaže...

Ipak ću ja nastaviti igrati s dobrom starom tipkovnicom...Smijeh

nemoj da te obeshrabre ovi kaj misle da je samo Logitech ono što valja. Ja sam kupio ovoga:

http://www.geniusnet.com/geniusOnline/online.portal?_nfpb=true&productPortlet_actionOverride=%2Fportlets%2FproductArea%2Fcategory%2FqueryPro&_windowLabel=productPortlet&productPortletproductId=1112206&_pageLabel=productPage&test=portlet-action za 255 kuna u Linksu al ga više nema kolko vidim trenutno

Imam svu periferiju od Logitecha da nebi bilo zabune ali smatram da je i Genius dobar. Volan je stvarno dobre kvalitete i gušt je igrat na njemu tako da ako ti je bed dat puno para za volan uzmi tog Geniusa nećeš pogrješiti.

Ja sam isto mislio sad bit će neko smeće al mogu ti reć da me iznenadio, zbilja je dobar i kvalitetan volan.

17 godina
neaktivan
Potreba za volanom?

E pa to..kompletno su me obeshrabrili. Gledao sam i ja taj volan, ali niti u jednoj poslovnici nije dostupan Neodlučan Izgleda predobro, a i pročitao sam da je bolji od onog što sam u početku gledao, pa ću se malo strpiti i kad bude raspoloživ, kupujem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
17 godina
Potreba za volanom?

Ja sam nedavno kod frenda igral na genius volanu(neznam točno koji, al platil ga je oko 250 kuna), i nije loš. Definitivno zabavnije nego na tastaturi..

FOR THE HORDE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Potreba za volanom?

Evo, na kraju sam odlučio da ću najvjerovatnije kupiti Genius SpeedWheel 5 pro u Linksu (valjda će ostati cijena kao i prije). A ako neće biti dobro na GRID-u (što sumnjam) igrati ću NFS: Shift Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice