evo imam problema...poremetili su mi se znakovi na tipkovnici.slovo z mi je na tipki y i obrnuto i ostali ynakovi tipa upitnik uskli;nik dvoto;ka su mi se poremetili...ne znam kako da to vratim...pomagajte ljudi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo imam problema...poremetili su mi se znakovi na tipkovnici.slovo z mi je na tipki y i obrnuto i ostali ynakovi tipa upitnik uskli;nik dvoto;ka su mi se poremetili...ne znam kako da to vratim...pomagajte ljudi
To ti se stavio americki stil pisanja,
Na Visti: Control panel - Regional and Language - Keyboards and Languages - i tamo izaberi.
imam sedmicu...sad cu pokusat nac...ali ne znam kako sam to napravio kad nisam nista dirao oko control pannel
ako opet imas isti problem a uradio si sto ti je rekao ovaj (post vise) onda vidi dali su sve tipke normalne moze biti da se neka zaglavila i pravi problem
pregledao sam sve tipke nema nitijedne yaglavljene
pregledao sam sve tipke nema nitijedne yaglavljene
to ti sad dođe kao da imaš englesku tipkovnicu ;) sam promjeni jezik
To ti se stavio americki stil pisanja,
Na Visti: Control panel - Regional and Language - Keyboards and Languages - i tamo izaberi.
evo napravio sam...hvala ti