Pomoć oko printera

poruka: 6
|
čitano: 2.010
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pomoć oko printera

Nadam se da sam pogodio pravo mjesto za postanje teme ;)

Imam printer Epson SX115. Prije je super radio, ali ovog ljeta je vjerojatno poludio.

Kupio sam ga par mjeseci prije ljeta, ljeti ga nisam koristio i nakon ljeta kad sam nesto isprintao, prvo: osusila je ili dosla do kraja crna boja (ali samo crna, neznam koliko je je prije bilo) a drugo, u printanju je poludio...

Kad printam ili fotokopiram nesto, kao da preskace neke djelove na papiru, ovako to izgleda...

http://i1197.photobucket.com/albums/aa430/m1sh/img040.jpg?t=1293120037

Normalno printa osim ako u opcijama stavim da printa kvalitete slike i teksta zajedno (sporo.....), ali za fotokopiranje mu nema spasa...

Ima netko nekakvo rješenje? Prihvacaju li ovakve stvari ako printer ima garanciju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Pomoć oko printera
.Mish kaže...

Nadam se da sam pogodio pravo mjesto za postanje teme ;)

Imam printer Epson SX115. Prije je super radio, ali ovog ljeta je vjerojatno poludio.

Kupio sam ga par mjeseci prije ljeta, ljeti ga nisam koristio i nakon ljeta kad sam nesto isprintao, prvo: osusila je ili dosla do kraja crna boja (ali samo crna, neznam koliko je je prije bilo) a drugo, u printanju je poludio...

Kad printam ili fotokopiram nesto, kao da preskace neke djelove na papiru, ovako to izgleda...

http://i1197.photobucket.com/albums/aa430/m1sh/img040.jpg?t=1293120037

Normalno printa osim ako u opcijama stavim da printa kvalitete slike i teksta zajedno (sporo.....), ali za fotokopiranje mu nema spasa...

Ima netko nekakvo rješenje? Prihvacaju li ovakve stvari ako printer ima garanciju?

pokreni mu čišćenje glave znači: start-uređaji i pisači-d. klik-osobne postavke ispisa-maintenance-head cleaning

''Znam da ništa ne znam.''
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 17:06 (ilija2010lukic).
16 godina
neaktivan

ne pomaže, pokusao prije par mjeseci

15 godina
neaktivan
.Mish kaže...

ne pomaže, pokusao prije par mjeseci

jesi li probao sa novom crnom bojom??? pomislio sam da su se mlaznice zaštopale ali u tom slučaju ne bi opće printao 

probaj još jedanput čišćenje glave

''Znam da ništa ne znam.''
16 godina
neaktivan

evo bas cisti sad :D

Nadam se da ce pomoci...

16 godina
neaktivan

Ne pomaze...

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 18:20 (.Mish).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice