Pomoc pri odabiru gamerske tipkovnice

poruka: 19
|
čitano: 3.753
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pozdrav svima! Zelio bi se zahvaliti svima koji su mi sugerirali i rekli svoja iskustva u svezi kupovine gamerskog misa.Nakon puno gledanja i citanja recenzija odlucio sam se za Kone+ Roccat i mogu rec da mis fantasticno stoji u ruci i leti po ekranu, steta sto jos nemoze kavu skuhat. Isto tako bi molio par savjeta i osobnih iskustava sa tipkovnicama s obzirom da sam okorjeli Wow-as stara tipkovnica je dala svoje pa molim ovom prilikom pokoji savjet.Oko mi je zapelo za Razerovu Black Widow po svemu sto pise radi se o izdrzljivoj tipkovnici i nadasve orjentiraboj gamerima ali nece se postidjet ni za ostalu upotrebu. Unaprijed se zahvaljujem svima na misljenju i savjetima. Pozdrav Alen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Solidan izbor. U biti večina mehaničkih tipkovnica ti je dobra, ako imaš novca izbjegavaj membranske.

Ako možeš doći u posjed ThermalTake Meka tipkovnice, ta bi ti bila naj. :)

Izbjegavajte Playomania forum; večina administratora, moderatora i forumaša su neotesani retardi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Stvar je u tome da nitko na forumu ne može znati što ti točno tražiš od tipkovnice, prije nego to sam kažeš  {#}

U kojem cjenovnom rangu? Želiš li mehaničke tipke? Tiha ili može biti glasnija? Pozadinsko osvjetljenje? Dodatne tipke? Dodatna oprema uz tipkovnicu?

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Uzmi Roccat Isku !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pomoc pri odabiru gamerske tipkovnice

U svako mslucaju bi htjeo kvalitetnu tipkovnicu koja je dugotrajna, sto tisa al to nije uvijet.Pozadinsko osvjtljenje nije tolko bitno cak bi rekao i da me zivcira (trebam tipkovnicu ne light show ) , nista posebno uz nju da ide nije mi tolko bitno, samo da ona sama po sebi bude kvalitetna.Posto sam u puno recenzija citao da su mehanicke preporuka za gamere zbog izdrzljivosti, mislim da nemam previse izbora.

Hvala svima jos jednom,

Da pare nisu problem ;)

Pozdrav

16 godina
neaktivan

Po tome što si naveo, nećeš pogriješiti sa bilo kojom mehaničkom tipkovnicom. Predlažem ti da pogledašSteelseries 6gv2

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
mata_87 kaže...

Po tome što si naveo, nećeš pogriješiti sa bilo kojom mehaničkom tipkovnicom. Predlažem ti da pogledašSteelseries 6gv2

Ta je se i meni sviđala dok nisam saznao da se na Steelseriesovim tipkovnicama izližu slova od uporabe.

To nije dobro za gamere koji stalno koriste "WASD" jer nakon nekog vremena ta slova izblijede ili nestanu na tipkama.

Izbjegavajte Playomania forum; večina administratora, moderatora i forumaša su neotesani retardi.
14 godina
neaktivan

Imam Lycosu, još trebam naći nešto što mi ne odgovara ( izuzev toga što < i > tipke moram programirati sam na dvije odvojene tipke, jer ta standalone tipka ne postoji na tipkovnici )

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Black Widow ti je najbolji izbor, užitak je tipkati na njoj. Samo priprazi kad je budes kupovao da se tipkovnica ne klacka (dno nije potpuno ravno). Moj brat je nedavno kupio tu tipkovnicu u Technomarketa i kad ju je donio doma primjetio je to. Čekao je 5 dana za novu i kad mu je došla i ona se klackala. Na kraju je uzeo novac i kupio je u Linksa. I ta se klacka ali samo malo (al opet, za 700kn da ima takvu grešku...).

Q6600@3.6, 4 GB Crucial Ballistix @1000Mhz, Zotac AMP2! GTX260 @ 725/2540, 3x320 GB + 500 GB, Samsung 2232Bw, Samsung 930BF
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2011 11:41 (NortonCommander).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
NortonCommander kaže...

Black Widow ti je najbolji izbor, užitak je tipkati na njoj. Samo priprazi kad je budes kupovao da se tipkovnica ne klacka (dno nije potpuno ravno). Moj brat je nedavno kupio tu tipkovnicu u Technomarketa i kad ju je donio doma primjetio je to. Čekao je 5 dana za novu i kad mu je došla i ona se klackala. Na kraju je uzeo novac i kupio je u Linksa. I ta se klacka ali samo malo (al opet, za 700kn da ima takvu grešku...).

Možda stol na kojem bude tipkovnica nije ravan?

17 godina
neaktivan

:) Nope, probano na nekoliko podloga, jednostavno je tipkovnica bila iskrivljena tako da kad bi udrio po numeričkom dijelu, lijevi donji kut bi se podigao za 3-4mm.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
E ovako.Posto sam imao vecinu ovih tipkovnica koje ste naveli,ispred svih navedenih stavljam ligitech g510 gaming pravu tipkovnicu...Jednostavno predodbra... Preporuka!!!
My BF3 Battlelog:neno666n
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

kako otvoriti novu temu na forumu?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Haker Superstar kaže...

kako otvoriti novu temu na forumu?

Gore desno "Pokreni novu temu"

ispod moj profil|privatene poruke|aktivne teme|...

13 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Ta je se i meni sviđala dok nisam saznao da se na Steelseriesovim tipkovnicama izližu slova od uporabe.

To nije dobro za gamere koji stalno koriste "WASD" jer nakon nekog vremena ta slova izblijede ili nestanu na tipkama.

samo ću ti reć da je to rekla kazala, ja sam isto to mislio kad sam čitao po forumima kak pišu da je banana i onda sam odmah uz tipkovnicu bio naručio još jedne stranice dodatne naljepnice ak se izliže , i na kraju mi se ni malo nije izlizalo, a pogotovo ne ko ekipa koja je kao u roku od 2-3 dana već imala izlizane tipke, il seru, il su dobili robu s greškom.

Isto tako kao pisalo se da su gumbi loše kvalitete i na nekom clipu frajer onak bez beda ih vadi i kao to mu se ne sviđa i stišće ih onak kao da su gumeni i komentira da su gumbi loši, a ja čim sam otpakirao sam probo ih izvadit i nedaju se samo tako, a gumbi uopće nisu mekani.

Blackwidow je isto dobra tipkovnica, sve ovisi o preferencijama, ima mekše gumbe i rade klik na kraju, dok 6gv2 ima "tvrđe" gumbe bez klika. S a blackwidow se dobije više opcija u smislu macroa i gumbi, a što se tiče kvalitete izrade i izdržljivosti tu je definitivno 6gv2, jer samo je dovoljno da ju primiš u ruku i sve ti je jasno.

Moja preporuka definitivno 6gv2, stvarno poseban ugođaj tipkanja a i imam osjećaj da će trajat stoljećima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 22:26 (Doovx).
16 godina
neaktivan

ja bi ti preporućija ovu  zbilja kvalitet na prvom mjestu  glavne tipke metalne  mjenjaš rasvetu kako hočeš i td

http://cyborggaming.com/prod/v7keyboard.htm

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Doovx kaže...
191x7 kaže...

samo ću ti reć da je to rekla kazala, ja sam isto to mislio kad sam čitao po forumima kak pišu da je banana i onda sam odmah uz tipkovnicu bio naručio još jedne stranice dodatne naljepnice ak se izliže , i na kraju mi se ni malo nije izlizalo, a pogotovo ne ko ekipa koja je kao u roku od 2-3 dana već imala izlizane tipke, il seru, il su dobili robu s greškom.

Isto tako kao pisalo se da su gumbi loše kvalitete i na nekom clipu frajer onak bez beda ih vadi i kao to mu se ne sviđa i stišće ih onak kao da su gumeni i komentira da su gumbi loši, a ja čim sam otpakirao sam probo ih izvadit i nedaju se samo tako, a gumbi uopće nisu mekani.

Pa i nije baš rekla kazala... Na mojoj steelseries 7G nakon dva tjedna se već počelo primjećivati na lijevom shiftu :) da nestaje znak. Kontaktirao sam steelseries i rekli su da šalju zamjenske tipke ukoliko bude potrebe uz malu naknadu.

13 godina
neaktivan

Kao što rekoh, ja s tim nemam problema, iako sam kupio i s tim problemom na pameti tipkovnicu jer je jednostavno predobar osjećaj i općenito kvaliteta tipkovnice i plastike. Prije bi rekao da je to ono kako kog posere možda su im neke serije s lošijim printom izbačene il nešto,ali ono što hoću reć je da zasigurno to nije na svakoj tipkovnici njihovoj, jer moj frend ima isto 7G , i to od kad je izašla odma je iskeširao za nju, i ko nova je, a znam da visi na kompu non stop jer mu je i posao za kompom.

Si pitao možda kolko bi moro platit za gumb? Jer radije se prije raspitaj po netu i pročačkaj ima setova gumbi za kupit i prek ebaya i prek stranica nekih, dobre kvalitete, pa si pikneš bar za ovaj ljevi dio koji svi siluju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 22:12 (Doovx).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja se slažem ali ipak meni osobno je najbolja od cyborga tipkovnica i miš preeeee brutalno izgledaju i sve  {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice