Pomoć oko headseta/mikrofona

poruka: 6
|
čitano: 1.548
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Ovako, planiram kupit headset do nekih 500-600kn, ili ono što bi više želio je kombinacija boljih stereo slušalica sa mikrofonom, ali problem je u tome što nigdje nemogu pronać neki hvale vrijedan mikrofon. Svugdje ima samo stolnih a za njih kolko se sjećam je katastrofa jer se treba naginjat da bi me se čulo, a to mi je onda samo muka. Jel zna netko di ima za kupit neki dobar mikrofon, ili može i preporuka za headset?, jer stvarno ima puno proizvođača i modela , već me bulja boli od analiza.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 13:50 (Doovx).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Slušalice: Grado SR60i (AudioCentar - 600kn, besplatna poštarina)

Mikrofon: Zavisi koji ti je buđet, ja iman onaj od Siberie v1, dođe oko 30kn.. Sasvim solidan :)

Slušalice su perfektne, u tom cjenovnom rangu će ti se nudit G35, Gamecom 777,... Ali vjeruj mi da su Grado puno bolje (imao sam ih sve tako da govorim iz iskustva).

www.key-storm.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

što se slušalica tiče, može proć{#} , što je najbolje njih sam i htio jer sam slušo na modelu 80 kod frenda i super mi je sound, a mislim da 60 nije puno lošije.

Sad jedini problem mi predstavlja mikrofon, mislim nemam neki budget ali najveći mi je problem što uopće ne vidim da negdje ima clip on mikrofon za kupit kod nas.?

0 0 hvala 0
15 godina

Hitno bi trebao neku preporuku slušalica do 230 kn max. Kupovao bi u LINKSU. 

Stavit ću anketu pa glasajte :). Komentari, preporuke a pogotovo zamjerke su dobrodošle.

0 SPEED-LINK Fellow Stereo 139kn
0 SHARKOON Rush RHS200 165 kn
0 PRESTIGIO PHS4 175 kn
0 SHARKOON Rush RHS100 199 kn
0 CREATIVE LABS HS-450 209 kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Nažalost nema NX Meduse u linksu. Vidim da su jako slične SPEED-LINK Fellow Stereo gaming , dali ih se isplati uzet?

Kupujem sutra miš g400 (jeftin je u linksu) pa sam usput mislio uzet slušalice, ali ako je tolka razlika u kvaliteti možda se ipak odlučim za Medusu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice