Pomoć oko gaming miša

poruka: 41
|
čitano: 4.991
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Pomoć oko gaming miša
logic kaže...

Ne saljes nista. Na njihovim stranicama ides na support i ostavis podatke o misu i opis kvara. Trazice ti racun al to nije problem napraviti i dobijes novog misa. Provjereno. Vise puta ;)

Koji ti mis onda dadnu.Samo ti zamjene postojeci ili ti dadnu neki drugi?

BTW sto kazete u Roccat Koneu.Planiram ga uzeti preko E-baya.Kolko dodje on u Hrvatskoj?

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
17 godina
neaktivan
Ivche kaže...
logic kaže...

Ne mozes tako gledati. Ne pretvaras ti ps2 u usb jer u taj usb mozes samo misa prikopcati i isto tako nikad ne dodje uz plocu. Dolazi samo uz neke miseve i omogucava samo usb misu i to nekima i jos manjem broju tastatura da se prikopca na ps2. Tako da tvrdnja da ovaj konvertor pretvara ps2 u usb ne stoji.

postoji ti, mi smo ih na poslu dobili prije par godina sa pošiljkom acer računala :D

Ok. To nisam nikad vidio a li kako rec dobio si uz brand komp. Jesi probao radi li na drugim kompovima i sa drugim misevima i tastaturama?

USB to PS2 ne radi sa svim misevima i tastaturama vec to mora podrzavati mis i tastatura. 

:)
17 godina
neaktivan
win32 kaže...
logic kaže...

Ne saljes nista. Na njihovim stranicama ides na support i ostavis podatke o misu i opis kvara. Trazice ti racun al to nije problem napraviti i dobijes novog misa. Provjereno. Vise puta ;)

Tako je bilo no sada je situacija drugacija....cuo od vise izvora i sa vise strana. Uz to i sam imam jedan MX Revolution vec jedno vrijeme kod kuce, a ne radi kako treba i traze da im se mis posalje na odredenu adresu (uredna garancija, racun, sve kako treba).....mogu pogledati i na koju samo je u inbox-u od bolje polovice.

Uglavnom, vise ne puse onu foru da ti salju prvi mis, tipkovnicu ili sta ja znam sta sve ne.....i sam sam dobio kako si i napisao vec novi G5 Rev2 prije par godina, ali po novome vise tako ne ide....isprobano.

Mozda je tako u HR. Ja sam prije mjesec dana uredno dobio MX performance umjesto g7 cini mi se. jos su mi ponudili da li hocu mx performance ili g9x posto se g7 vise ne proizvodi. 

15 godina
Perkan777 kaže...
logic kaže...

Koji ti mis onda dadnu.Samo ti zamjene postojeci ili ti dadnu neki drugi?

BTW sto kazete u Roccat Koneu.Planiram ga uzeti preko E-baya.Kolko dodje on u Hrvatskoj?

Daju ti ili isti ili bolji....nikada losiji!

logic kaže...
Ivche kaže...
logic kaže...

Ne mozes tako gledati. Ne pretvaras ti ps2 u usb jer u taj usb mozes samo misa prikopcati i isto tako nikad ne dodje uz plocu. Dolazi samo uz neke miseve i omogucava samo usb misu i to nekima i jos manjem broju tastatura da se prikopca na ps2. Tako da tvrdnja da ovaj konvertor pretvara ps2 u usb ne stoji.

postoji ti, mi smo ih na poslu dobili prije par godina sa pošiljkom acer računala :D

Ok. To nisam nikad vidio a li kako rec dobio si uz brand komp. Jesi probao radi li na drugim kompovima i sa drugim misevima i tastaturama?

USB to PS2 ne radi sa svim misevima i tastaturama vec to mora podrzavati mis i tastatura. 

Naravno da radi...imam more tih ps2 to USB kod kuce koje sam dobivao sa tipkovnicama i misevima....i sa Logitechom sam dobivao taj ps2/USB.

logic kaže...
win32 kaže...
logic kaže...

Tako je bilo no sada je situacija drugacija....cuo od vise izvora i sa vise strana. Uz to i sam imam jedan MX Revolution vec jedno vrijeme kod kuce, a ne radi kako treba i traze da im se mis posalje na odredenu adresu (uredna garancija, racun, sve kako treba).....mogu pogledati i na koju samo je u inbox-u od bolje polovice.

Uglavnom, vise ne puse onu foru da ti salju prvi mis, tipkovnicu ili sta ja znam sta sve ne.....i sam sam dobio kako si i napisao vec novi G5 Rev2 prije par godina, ali po novome vise tako ne ide....isprobano.

Mozda je tako u HR. Ja sam prije mjesec dana uredno dobio MX performance umjesto g7 cini mi se. jos su mi ponudili da li hocu mx performance ili g9x posto se g7 vise ne proizvodi. 

Nemam pojma...samo znam da sada traze prvo da im se salje mis pa tek onda dobijes drugi jer ih je ekipa 101% masovno varala.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
neaktivan

Pa posaljes. Sta je problem? Dobijes novi za pokvaren. Troskovi slanja ne mogu biti u visini cijene misa ni pod razno. Mis o kojem pricamo kosta 99 EUR-a. 

Sto se tice USB-PS2 nisam u zadnje vrijeme nesto puno eksperimentisao ali znam da stariji misevi su radili kako koji. Ja uglavnom radim ili imam dodira sa logitechom i kod nih to uvijek radi. I MIsevi i tastature. 

15 godina
logic kaže...

Pa posaljes. Sta je problem? Dobijes novi za pokvaren. Troskovi slanja ne mogu biti u visini cijene misa ni pod razno. Mis o kojem pricamo kosta 99 EUR-a. 

Sto se tice USB-PS2 nisam u zadnje vrijeme nesto puno eksperimentisao ali znam da stariji misevi su radili kako koji. Ja uglavnom radim ili imam dodira sa logitechom i kod nih to uvijek radi. I MIsevi i tastature. 

Da....samo iskreno nemam volje no budem jedan dan jer garancija je jos dosta dugo vazeca, a ionako imam drugi mis umjesto ovoga MX Revolutiona kojega vjerojatno necu nikada ni oristit vec ce ici na "trznicu" cim dobijem drugi. Bolja polovica isto tako ne koristi MX vec VX Revolution tako da ce obavezno ici na trznici ili u neki trade. Ovaj MX mi je doslovce "uletio" besplatno.

Stariji misevi su radili na ps2....cak sam prije par dana slagao jedan novi komp sa jeftinjak hardverajem i kupio sam novi Logitech mis i tipkovnicu i jedno od to dvoje je islo bas na ps2...ili je mozda cak obadvoje islo na ps2 (nisam siguran 100%).

No recimo probao sam ovaj svoj G5 staviti na ps2 i ne radi....nece se ni pokrenit te se cak ni ne upali. Moguce da drugi rade...no znam da moj ne sljaka (sto je meni osobno glupo..jer trebao bi radit na ps2). Nakon toga sam stavio jedan jeftinjak Genius koji imam u "rezervi" i radi samo na ps2 te je odmah proradio bez greske.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
neaktivan

Nemas volje zaraditi 100 EUR-a saljuci 2 maila? ;)

15 godina
logic kaže...

Ne, moram slati mis + u fazi sam selidbe tako da sada trenutno nije vrijeme za to....no bude i to doslo na red.

16 godina
win32 kaže...
logic kaže...

Ne, moram slati mis + u fazi sam selidbe tako da sada trenutno nije vrijeme za to....no bude i to doslo na red.

Po novom je da za logitech moras poslat im mis na dijagnozu da vide sta je (da nebi bilo prevare) + cekas da im u nizozemsku dode + da oni to pregledaju jer garant ima dosta reklamacija  + dok ti dode doma novi(ako dode),ima dosta zezancije.

17 godina
neaktivan

To je za hrvatsku i to odskora?

16 godina
logic kaže...

To je za hrvatsku i to odskora?

Nakon sto sam ja dobio mis,otad su uveli,sjecam se da je kolega prije mene reklamirao mis a ja poslje njega i ja sam ga prije dobio,a on nije i rekao mi je da su uveli da trebas im slati mis na lociranje problema tako da ima dosta zezancije sad(ai sjecas se kad smo o tome pricali prek pma prije 5 mjeseci otprilike za G9X)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice