Pomoć oko gaming miša

poruka: 41
|
čitano: 4.996
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoć oko gaming miša

Ovako. Mislim kupit Razer Deathadder i sad hoće li on radit na mom PC-u zato što ima stare USB portove, imam jedan converter sa usb na ono ljubičasto za miševe.

I biliste mi preporučili neki drugi miš?

Jonja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pomoć oko gaming miša

nebi ja bas razer,radije logitech ili roccat

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pomoć oko gaming miša

ma dobro ali znas li ovo u vezi usb-a?

Jonja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Pomoć oko gaming miša
To ti je naj manji problem ako imas prijelaze. A sto se tice misa, pa ja ti nebi preporucio razzer, rade uzmi neki logitech mis, koliko novaca planiras spucati na mis.
Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
15 godina
protjeran
To ti je naj manji problem ako imas prijelaze. A sto se tice misa, pa ja ti nebi preporucio razzer, rade uzmi neki logitech mis, koliko novaca planiras spucati na mis.
Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
15 godina
neaktivan
Pomoć oko gaming miša

oko 400

Jonja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kuna, maraka, dollara, eura, zlatnih poluga?

:)
15 godina
neaktivan
Pomoć oko gaming miša

Ja ti definitivno preporucam Razera, samo pazi ako budes kupovao jer ima starija verzija 1800dpi i košta isto ko i nova sa 3500dpi i 3,5G senzorom... Uglavnom super je mis :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Necrod kaže...

Ja ti definitivno preporucam Razera, samo pazi ako budes kupovao jer ima starija verzija 1800dpi i košta isto ko i nova sa 3500dpi i 3,5G senzorom... Uglavnom super je mis :)

Po cemu je bolji od Logitech miseva i od Logitech supporta koji ti u slucaju odlaska misa u roku par dana bes petljanja šalje novi miš?

Dali i Razer to radi? 

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.7.2010 21:02 (win32).
16 godina
win32 kaže...
Necrod kaže...

Pocemu je bolji od Logitech miseva i od Logitech supporta koji ti u slucaju odlaska misa u roku par dana bes petljanja šalje novi miš?

Dali i Razer to radi? 

Sigurno ne,ja se sjecam za g9x kada su mi intervenirali i odmah novi dobil Cool

Do 400 kuna ? G500 ili Razer Deathadder(mada mi taj mis izgleda nekak normalno,bez nekih ulti super tipki i te glupsti)

xfire:hole3store |LoL EU: Cro Fake |msn: musared@hotmail.com |PM: "on"
15 godina

Tako sam i sam dobio novi G5 Rev 2. Trebalo je cca 4-5 dana da mi dode novi mis.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
Pomoć oko gaming miša

Moze pomoc oko prvog pitanja bez svadje :)

Jonja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da bravo pa kuna valjda.

15 godina
Jonja kaže...

Moze pomoc oko prvog pitanja bez svadje :)

Znaci imas ps2/usb konverter i vjerojatno ce radit......iskreno ne koristim ps2 vec dugo vremena pa ne mogu nista reci, ali ako bas hoces mogu iskopari konverter i probat spojit Logitech G5 rev2 na ps2 i ako ce radit on, onda ce ti radit i taj Razer...samo trebam doslovce iskopat konverter.

15 godina
neaktivan
Pomoć oko gaming miša

ako ti nije tesko molim te a ako ti je problem nemoj .

Jonja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

NEmora znaciti da ce raditi. Neki misevi rade neki ne. Iz iskustva mogu reci da logitechovi misevi uglavnom rade. Barem ovi sto ja imam ili sam imao a to je poprilicno modela. Cak i logijeva tastatura radi a recim imao sam genius miseva koji ne rade. To mora mis podrzavati  inace nista od tog. I nema ps2/USB konvertor vec obratno. Tj. konvertor koji omogucava da se usb mis prikopca na ps2. Obrnuto mislim da ne postoji. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.7.2010 16:03 (logic).
15 godina
logic kaže...

NEmora znaciti da ce raditi. Neki misevi rade neki ne. Iz iskustva mogu reci da logitechovi misevi uglavnom rade. Barem ovi sto ja imam ili sam imao a to je poprilicno modela. Cak i logijeva tastatura radi a recim imao sam genius miseva koji ne rade. To mora mis podrzavati  inace nista od tog. I nema ps2/USB konvertor vec obratno. Tj. konvertor koji omogucava da se usb mis prikopca na ps2. Obrnuto mislim da ne postoji. 

Na MBO imas ps2 zar ne? I ti od toga ps2 hoces napravit USB....sto znaci da je to ps2/USB konverter no evo i "dokaz" sa slikom konvertera:

http://www.ioffer.com/i/ps-2-ps2-to-usb-keyboard-mouse-converter-adapter-m-f-101345795?source=eisi

P.S.

Logitech G5 Rev. 2 ne radi na ps2...upravo isprobao i autor posta je duzan cugu. Namigiva

No opet ne znaci da nece radit i Razer...neka netko proba......nije istina da nitko od ekipe koja tu ima Razer miseve nema ps2 na ploci i konverter.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.7.2010 20:00 (win32).
17 godina
neaktivan

Ne mozes tako gledati. Ne pretvaras ti ps2 u usb jer u taj usb mozes samo misa prikopcati i isto tako nikad ne dodje uz plocu. Dolazi samo uz neke miseve i omogucava samo usb misu i to nekima i jos manjem broju tastatura da se prikopca na ps2. Tako da tvrdnja da ovaj konvertor pretvara ps2 u usb ne stoji.

15 godina
logic kaže...

Ne mozes tako gledati. Ne pretvaras ti ps2 u usb jer u taj usb mozes samo misa prikopcati i isto tako nikad ne dodje uz plocu. Dolazi samo uz neke miseve i omogucava samo usb misu i to nekima i jos manjem broju tastatura da se prikopca na ps2. Tako da tvrdnja da ovaj konvertor pretvara ps2 u usb ne stoji.

Pogledaj kako se zove PS2 TO USB.....mislim da je daljnje raspravljanje nepotrebno, em sto idemo u OT posto sam decku dao odgovor i tp da mis (bar moj) ne radi, em sto se konverter zove PS2 TO USB.

Ako ti to nije jasno pogledaj malo po netu ili bar razmisli o tome sto pricas i jos jednom procitaj sta sam napisao.

Spamamo i idemo OT...tako da EOD.

Ako hoces otvori novu temu o tome pa cemo tamo o tome.....a konverter se zove PS2 TO USB.

Stvar je u tome kako se zove, a ja sam dao dobar naziv i to onaj sluzbeni i opceprihvaceni....a iskreno me zaboli sta on radi vec mi je vazno kako se zove.

16 godina
neaktivan
Pomoć oko gaming miša
meni deathadder preko ps2 radi.
Model fashion guru.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Pomoć oko gaming miša

upravo sam naiso na ovog gaming miša i zaljubio sam se nisam jos stigo procitat sve al mislim da je odlican a izgled n moramo ni govorit slika govori 1000 rijeci :D

Ozone SMOG gamin mouse...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomoć oko gaming miša

Da ne otvaram novu temu.

Vlasnik sam oko 3 godine Logitech MX Revolution bežičnog miša i mislim da je dao svoje jer neko vrijeme već šteka. Odličan mi je to miš ali u zadnje vrijeme mi je teško igrati s njime jer ne "sluša" kao treba.

Interesira me koji miš da kupim (gaming) a da je ergonomski sličan ovom mom logitechu. Cijena mi nije važna jer ionako svi daju sad na Amerikan na 6 rata hehehehe. Da bude što kvlitetniji i precizniji.

Hvala!  

Malo sam gledao ne netu sada. Šta reći za ovaj: http://www.amazon.com/Microsoft-3HA-00001-SideWinder-X8-Mouse/dp/B001FA1SIM/ref=pd_bxgy_e_img_a

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.7.2010 22:09 (Venator).

0 0 hvala 0
15 godina
Venator kaže...

Da ne otvaram novu temu.

Vlasnik sam oko 3 godine Logitech MX Revolution bežičnog miša i mislim da je dao svoje jer neko vrijeme već šteka. Odličan mi je to miš ali u zadnje vrijeme mi je teško igrati s njime jer ne "sluša" kao treba.

Interesira me koji miš da kupim (gaming) a da je ergonomski sličan ovom mom logitechu. Cijena mi nije važna jer ionako svi daju sad na Amerikan na 6 rata hehehehe. Da bude što kvlitetniji i precizniji.

Hvala!  

Malo sam gledao ne netu sada. Šta reći za ovaj: http://www.amazon.com/Microsoft-3HA-00001-SideWinder-X8-Mouse/dp/B001FA1SIM/ref=pd_bxgy_e_img_a

Kupi drugi MX Revolution i to je to...... Namigiva

17 godina
neaktivan

Ili jos bolje reklamiraj tog direktno logitechu i dobices mx performance for free ;)

15 godina
Venator kaže...

Da ne otvaram novu temu.

Hvala!  

Ja bi ipak na provjereno:Razera,Roccata ili Logitecha...

15 godina

Daleko od toga da je SideWinder X8 los mis...dapace...no ipak bih se drzao i dalje Logitecha.

P.S.

Nesto sam nacuo da sada svaki proizvod saljes Logitechu i nakon sto ga zaprime salju ti novi...ne znam koliko ima istine, ali ima smisla sa obzirom da ih je ekipa masovno varala.

17 godina
neaktivan

Ne saljes nista. Na njihovim stranicama ides na support i ostavis podatke o misu i opis kvara. Trazice ti racun al to nije problem napraviti i dobijes novog misa. Provjereno. Vise puta ;)

15 godina
logic kaže...

Ne saljes nista. Na njihovim stranicama ides na support i ostavis podatke o misu i opis kvara. Trazice ti racun al to nije problem napraviti i dobijes novog misa. Provjereno. Vise puta ;)

Tako je bilo no sada je situacija drugacija....cuo od vise izvora i sa vise strana. Uz to i sam imam jedan MX Revolution vec jedno vrijeme kod kuce, a ne radi kako treba i traze da im se mis posalje na odredenu adresu (uredna garancija, racun, sve kako treba).....mogu pogledati i na koju samo je u inbox-u od bolje polovice.

Uglavnom, vise ne puse onu foru da ti salju prvi mis, tipkovnicu ili sta ja znam sta sve ne.....i sam sam dobio kako si i napisao vec novi G5 Rev2 prije par godina, ali po novome vise tako ne ide....isprobano.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.7.2010 10:07 (win32).
16 godina
neaktivan
logic kaže...

postoji ti, mi smo ih na poslu dobili prije par godina sa pošiljkom acer računala :D

15 godina
Ivche kaže...
logic kaže...

postoji ti, mi smo ih na poslu dobili prije par godina sa pošiljkom acer računala :D

Da...i ja ga upravo gledam posto sam kolegi tu sa foruma isprobavao dali mis radi na ps2.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice