Podloge do 100Kn

poruka: 52
|
čitano: 12.273
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Podloge do 100Kn
191x7 kaže...

Samo da ne bude nejasnoča, nisam rekao da je SS QCK bolja od CM TACTICS. CM je bolja.

Da, nisam rekao da si rekao da je bolja {#}. Samo zahvala na pruženim informacijama o navedenim podlogama.

15 godina
zabranjeniples kaže...

Uzeo sam na kraju QCK (normalna).

Hvala ekipi na pruženim informacijama.

Također, veliko hvala kolegi 191x7, koji mi je iz prve ruke dao informacije o dvijema podlogama (QCK i TACTICS).

vidim da si kupio fireglider i QCK {#}

sad me zanima tvoje mišljenje o mišu i podlozi

16 godina
dv14 kaže...

vidim da si kupio fireglider i QCK {#}

sad me zanima tvoje mišljenje o mišu i podlozi

Ja prezadovoljan {#}.

Miš je zaista nešto posebno. Fino leži u ruci!! Jedino me malo muči znojenje, pa ostaje malo po njemu. Ali to se lako obriše nakon igranja {#}.

A podloga je meni ok. Nisam do sada imao nekog iskustva s tim boljim/skupljim podlogama, tako da ne znam reč dal je bolja ili lošija. Ali meni je skroz ok. Veličin je taman, a i miš fino klizi po njoj.

14 godina
neaktivan

Oprostite ako nije pravo mjesto, ali nisam želio bezveze otvarati novu temu.

Konkretno me zanima koja je razlika (ako je uopće ima) između ove dvije podloge:

RAZER Fragged Speed Omega Edition

RAZER, Goliathus, Speed Omega

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 19:59 (Xash).
15 godina
Xash kaže...

Konkretno me zanima koja je razlika (ako je uopće ima) između ove dvije podloge:

Po tom znaku od razera preko podloge.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
13 godina
neaktivan
Podloge do 100Kn

Pozdrav svima. Iam pitanje koje bas ne ulazi pod ovu temu al mi je najblize njoj :).

Da li netko mozda zna dal u RH ima za kupit ova podloga CM Strom CSS Battle Pad H2, jer razmisljam o kupovini njihovog misa pa bi volio imat odma i podlogu u kompletu :).

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2011 10:00 (Cobu).

0 1 hvala 0
14 godina
Re: Podloge do 100Kn
qck+ od steelseriesa
17 godina
Cobu kaže...

Pozdrav svima. Iam pitanje koje bas ne ulazi pod ovu temu al mi je najblize njoj :).

Da li netko mozda zna dal u RH ima za kupit ova podloga CM Strom CSS Battle Pad H2, jer razmisljam o kupovini njihovog misa pa bi volio imat odma i podlogu u kompletu :).

To je ona skroz mala? Imali su ju u Linksu za nekih 40ak Kn, tek od nedavno je nama u ponudi što znači da je vjerojatno u procesu dolaska.

Eventualno potraži u Feniks Kompjutorima, i oni znaju držati CM Storm opremu.

Izbjegavajte Playomania forum; večina administratora, moderatora i forumaša su neotesani retardi.
14 godina
neaktivan
Vapor kaže...
Xash kaže...

Po tom znaku od razera preko podloge.

Hvala na odgovoru.

Uglavnom, danas sam uzeo Fragged Speed Omega Edition i stavim ja lijepo miš na nju kad kursor stoji na mjestu i ne miče se.

Još fraera u dućanu pitam jel će pasat za sve miševe, kaže hoće.

Ili mi je neki k u postavkama?

Ajde stručnjaci, pomagajte ako znate. {#}

17 godina
Xash kaže...
... i stavim ja lijepo miš na nju kad kursor stoji na mjestu i ne miče se.

Ček ček, kako misliš kursor stoji? Pa normalno je da kursor miruje ako se ne pomiče miš.

Isto tako je normalno i da se kursor pomiče dok pomičeš miš. Kursor se ne smije micati dok je miš u mjestu.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Xash kaže...
... i stavim ja lijepo miš na nju kad kursor stoji na mjestu i ne miče se.

Ček ček, kako misliš kursor stoji? Pa normalno je da kursor miruje ako se ne pomiče miš.

Isto tako je normalno i da se kursor pomiče dok pomičeš miš. Kursor se ne smije micati dok je miš u mjestu.

LOL

Možda sam se krivo izrazio, ali miš, tj. kursor ne reagira kada ga pomičem po podlozi.

17 godina

To nema veze s podlogom. Ili ti na nakoj drugoj podlozi radi (na stolu, drugačijoj podlozi, papiru)?

Ako ti na drugim podlogama sve štima, onda je do podloge, no vjerojatnost da miš uopće ne prati na platnenoj podlozi a da na drugima prati je zanemarivo mala.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

To nema veze s podlogom. Ili ti na nakoj drugoj podlozi radi (na stolu, drugačijoj podlozi, papiru)?

Ako ti na drugim podlogama sve štima, onda je do podloge, no vjerojatnost da miš uopće ne prati na platnenoj podlozi a da na drugima prati je zanemarivo mala.

Na svim podlogama radi, jer do sada nisam imao podlogu (išla mi je na k), pa sam radio normalno na drvenoj podlozi, papiru itd.

17 godina

Sad makneš podlogu i miš na stolu radi bez problema? Koji je miš?

14 godina
neaktivan

Velim ti, na svemu radi..

Razer Imperator

17 godina
Podloge do 100Kn

Je li na mišu najnoviji firmware?

Prvi put da čujem da nekome Razer miš ne radi na Razer podlozi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sad vidim da nije ni bio instaliran. :facepalm mode:

Fala ti ko bratu.  {#}

17 godina
Podloge do 100Kn

Uzeo sam danas COOLERMASTER STORM Speed-RX i mogu je preporučiti svima koji ne trebaju velike podloge za miš. Uzeo sam je jer je malo deblja od većine podloga i samim tim ugodnija za korištenje, bar za mene. Volim kad je podloga nešto mekša. Inače, imao sam i hvaljenu qck+ i ova cm podloga je nešto glađa i čini mi se da miš ipak bolje klizi po njoj.

1 0 hvala 0
17 godina
Sil kaže...

Uzeo sam danas COOLERMASTER STORM Speed-RX i mogu je preporučiti svima koji ne trebaju velike podloge za miš. Uzeo sam je jer je malo deblja od većine podloga i samim tim ugodnija za korištenje, bar za mene. Volim kad je podloga nešto mekša. Inače, imao sam i hvaljenu qck+ i ova cm podloga je nešto glađa i čini mi se da miš ipak bolje klizi po njoj.

Ta podloga koristi isti materijal površine kao i moja CM Storm Tactics DC (Durocloth, Duracloth ili kako se već materijal zove) i jednake je debljine tako da mogu potvrditi da je dobra podloga.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
14 godina
Podloge do 100Kn

El ima gdje Razer Vespula za nabavit do 100 kuna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Podloge do 100Kn

Cisto sumnjam da ces ju naci novu za 100kn kad joj je cijena 250+kn ! Rabljenu nisam nigdje nasao !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
David87 kaže...

El ima gdje Razer Vespula za nabavit do 100 kuna?

Mislim da su nove oko 200 kn tak da jedino rabljenu ak nađeš za 100tku

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice