Podloga za G9?

poruka: 18
|
čitano: 2.274
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Podloga za G9?
znaci trebao bih neku podlogu za misa, no zelio bih da je kvalitetna....( do 333kn) mozda ova? http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=7732
Svaki sat ranjava, zadniji ubija!
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2009 16:42 (Maxy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Podloga za G9?

Tu podlogu ja imam i podloga je super te sigurno jedna od najboljih podloga za miša. No, po meni je malo mala i zbog toga sam je zamijenio s Razer Goliathus Control (444x355x4,3 mm). Koju od te dvije uzmeš nećeš pogriješit, a moja je preporuka je Goliathus.

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Podloga za G9?

Nemoj uzimati te aluminijske, uzmi neku platnenu.

Ja imam Razer Goliathus Speed i savrsena mi je.Cool

Imam i Mantis Speed, koja je takoder odlicna, ali njih vise nema za kupiti.Izlanuo se

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
16 godina
Podloga za G9?

Razer Goliathus ako volis cloth podloge: http://www.razerzone.com/gaming-mousing-surfaces/razer-goliathus/

Ako volis tvrde podloge onda Razer Sphex: http://www.razerzone.com/gaming-mousing-surfaces/razer-sphex

Osobno koristim Razer Sphex i odusevljen sam podlogom. Mis po njoj savrseno klizi, ali najvise me odusevljava koliko je tanka. Doslovno kao list papira, podloga je skoro ravna sa stolom.

Probao sam i Exactmat i Goliathus i sada Sphex. Sphex mi se nekako najvise svidja mada ju je tesko usporedjivati sa Goliathusom jer su to potpuno razlicite podloge (cloth vs hard).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Podloga za G9?

Imam G9 na Razer eXactMat aluminijskoj podlozi.

Steta je samo sto sam neko vrijeme mis gurao po stolu(drvetu) i doslo je do malih...ostecenja na nozicama od misa. Nista strasno vec u neku ruku utjece na gibanje na toj podlozi.

Inace podloga je odlicna ako igras na vecem Mouse Sensitivity-u. U suprotnom meni osobno ne odgovara.

Ako ti je to puno novaca za podlogu mozes uzeti Razer Mantis-Speed ili Control. Mis takodjer dobro ide samo sto je trajnost manja usporedivsi sa eXactMat aluminijskom podlogom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Podloga za G9?

Jel mi može neko objasnit u cem je rezlika u tim podlogama i u onim od 10kn

Dobra vila mi je ispunila dvije želje. Treći put nisam mogao.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Podloga za G9?
cuspajz kaže...

Jel mi može neko objasnit u cem je rezlika u tim podlogama i u onim od 10kn

Kvaliteta materijala i izdrzljivost.

16 godina
Podloga za G9?

Neznam ja imam neku fuš podlogu sa onim odmorištem za ruku i super mi je, neznam baš koliko bi postao bolji/brži/precizniji u igrama da koristim drugu podlogu, više bi rekao da na to utječe sam miš te naša vještina njegovog korištenjaSmijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Neznam ja imam neku fuš podlogu sa onim odmorištem za ruku i super mi je, neznam baš koliko bi postao bolji/brži/precizniji u igrama da koristim drugu podlogu, više bi rekao da na to utječe sam miš te naša vještina njegovog korištenjaSmijeh

Utjece i podloga. Dok ne probas ni ne vidis :)

16 godina
Podloga za G9?

Siguran sam da utječe a koliko točno? Hoću li sa tih 300kn i više potrošenih kuna biti precizniji za novom podlogom ili ako sa te pare uzme novi miš(trenutno imam logitech rx1000) zbog toga se to meni čini malo neisplativo

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2009 20:15 (Stoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Podloga za G9?
  • Razer Goliathus (Alpha, ja mislim da je navjeca)
  • Steelseries QcK+, ogromna, prejaka
  • Steelseries neka, idi na www.steelseries.com  i nadji neku dobru, sve osim QcK su skupe i ULTRA dobre.
  • Razer Megasoma
  • Razer Goliathus (fragged edition) i QcK+ bile bi moj izbor.
a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Siguran sam da utječe a koliko točno? Hoću li sa tih 300kn i više potrošenih kuna biti precizniji za novom podlogom ili ako sa te pare uzme novi miš(trenutno imam logitech rx1000) zbog toga se to meni čini malo neisplativo

eXactMat kosta 200kn. 300kn vrijedi paket podloga+odmaraliste za zglob. Ja sam se zeznuo kad sam kupovao.Da sam vidio da ima od 200kn samo podloga,kupio bih to.

Utjece dosta ako je upareno sa dobrim misom. Najbolje Razerov na Razerovu podlogu. Ja sam sa G9 primjetio dobar otpor i primanje za podlogu.

200kn nije puno uzevsi u obzir kvalitetu materijala od koje je podloga gradena.

16 godina
neaktivan
Podloga za G9?

hm...ja radim bez podloge...jel to mozda "opasno" na neku ruku?

AMD Athlon(tm) 7750 dual core,2.71 ghz,4 gb RAM,ATI radeon HD 4850 graf. Windows 7 64 bit

0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Looka kaže...

Nije ali se odrazava na performanse.

Ako imas Logitech od 20Kn to nije nista.

Ali vec na mom Deathadderu svaka pora na nozicama je grozn pogotovo jer sam mis kupio kad je kostao 480Kn.

17 godina
neaktivan
Looka kaže...

može doći do nuklearne explozije i impotencije

everybody lies
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2009 20:31 (Core2Duo2).
16 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...
Looka kaže...

:O Stručni nazivi,to mora da je opasno :O al moj miš je koštal negde oko 300 kuna kad sam ga kupil...a kad je to bilo....rofl...al skoro cu kupit novi miš i onda cu si kupit i podlogu,ali meni stalno podloga nekak bjezi,jel ima neka veca podloga,jer ja nemam stalno na istom mjestu miš,malo dalje od kraja police,a nekad blize pa tako....

AMD Athlon(tm) 7750 dual core,2.71 ghz,4 gb RAM,ATI radeon HD 4850 graf. Windows 7 64 bit
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2009 20:40 (Looka).
16 godina
protjeran
Looka kaže...
Core2Duo2 kaže...
Looka kaže...

:O Stručni nazivi,to mora da je opasno :O al moj miš je koštal negde oko 300 kuna kad sam ga kupil...a kad je to bilo....rofl...al skoro cu kupit novi miš i onda cu si kupit i podlogu,ali meni stalno podloga nekak bjezi,jel ima neka veca podloga,jer ja nemam stalno na istom mjestu miš,malo dalje od kraja police,a nekad blize pa tako....

Ako hoces veliku sampion je QcK+, to je mislim najveca podloga na svijetu.

www.steelseries.com, klikni products...

16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Looka kaže...
Core2Duo2 kaže...
Looka kaže...

Ako hoces veliku sampion je QcK+, to je mislim najveca podloga na svijetu.

www.steelseries.com, klikni products...

eh sad...moja polica za miš je širine jedne podloge za miš...a dugačka ko 2...tako da...imam jednu policu za tipkovnicu i odvojeno za miš...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice