Plotanje u Autocadu, problem

poruka: 6
|
čitano: 3.054
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imam problem, pa bi molio za pomoć.

Zanim me dali se može u Canon Pixma ix4000 koji je A3 format ubaciti nekakav papir formata 297x840 mm d bi se isprintao projekat u Autocadu. Inace to bi bilo kao dva A3 spojena u dužinu. Moželi se to postaviti na printeru da tako printa. Unaprjed hvala na odgovoru.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Plotanje u Autocadu, problem
jomi kaže...

Imam problem, pa bi molio za pomoć.

Zanim me dali se može u Canon Pixma ix4000 koji je A3 format ubaciti nekakav papir formata 297x840 mm d bi se isprintao projekat u Autocadu. Inace to bi bilo kao dva A3 spojena u dužinu. Moželi se to postaviti na printeru da tako printa. Unaprjed hvala na odgovoru.

Neznam da li bi tako mogao, ali sigurno bi mogao na ovaj način.

Pri plotanju uzmi window i odaberi prvu polovicu crteža i ispiši. Nakon tog opet isto ponovi na drugoj polovici i imaš isto kao što bi napravi na taj svoj prethodni način!

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
15 godina
neaktivan

Ma ja to i radim, ali me zivcira ljepljenje. Htio bi to isprintati odjedanput ako je moguće. Nabavio bi papir 297x840 i ubacio u printer i nek tuče. Samo neznam kako. Opet hvala na odg

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.4.2010 12:57 (jomi).
15 godina
neaktivan

Jel zna ko

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jomi kaže...

Jel zna ko

Vidi druškane, ti postvljaš pitanje, kako pretvoriti pisač u ploter. Pljuni 20k kuna, pa plotaj.

Ako u pisaču nemaš opciju printanja te veličine papira, nemožeš ništa.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
15 godina
neaktivan

Bez ljutnje čovječe samo pitam, nikad je nezna. Za tvoju informaciju A4 printerom se moze isprintat do duzine 500mm pa sam mislio mozda se moze i duže.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice