PLANTRONICS .GameCom 367

poruka: 7
|
čitano: 3.510
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
PLANTRONICS .GameCom 367

evo vjerojatno cu uzeti ove slusalice (jucer navece ih skoro narucio jer sam popidio,nema drugim normalnih)...pajel moze neko ko ih ima ili ih je imao rec neso o njima? hvala

...trebate pozivnicu za neki torrent tracker? posaljite mi pp...samo ako imate u zamjenu SCC ili TTi...trebate LockerZ invite?samo posaljite pp...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: PLANTRONICS .GameCom 367
Imam model 377 i samo riječi hvale imam za njih. Za svoju cijenu vrhunske. A kako se ne razlikuju puno od ovih tvojih, nemam razloga misliti da neće biti dobre.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina

ma stari mi je u osijeku ikupit ce mi 367...tako da se nadam da su za 250kn  dobre...

...trebate pozivnicu za neki torrent tracker? posaljite mi pp...samo ako imate u zamjenu SCC ili TTi...trebate LockerZ invite?samo posaljite pp...
17 godina
PLANTRONICS .GameCom 367

Da li je moguce nabaviti jos ove slusalice u hrvatskoj, jer ja ih nigdje nemogu naci, bile su prije u linksu ali i tamo ih vise nema :S

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
17 godina
Re: PLANTRONICS .GameCom 367

GameCom 367 i 377 mislim da se više ne proizvode

17 godina
Danny_HR kaže...
Imam model 377 i samo riječi hvale imam za njih. Za svoju cijenu vrhunske. A kako se ne razlikuju puno od ovih tvojih, nemam razloga misliti da neće biti dobre.

Imam ih i ja i nisam zadovoljan kvalitetom izrade. Onaj stapnod mikrofona se ishabao, plastika koja povezuje sluske je skripava iizgleda kao da ce svaki cas puknit. Al kao sto si reko, za tu lovu su odlicne.j A sam nove dobio za 150 kn na ebayu
Mentalist je moj idol... I torrente isto
17 godina
PLANTRONICS .GameCom 367

A koje bi preporucili do 300kn? 50 kn gore dolje

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice