Koji je headset po vama bolji?
Ako moze poneko obrazlozenje.
Hvala i pozz.
21 | Plantronics GameCom 367 |
---|---|
8 | SPEEDLINK MEDUSA NX Stereo |
Koji je headset po vama bolji?
Ako moze poneko obrazlozenje.
Hvala i pozz.
21 | Plantronics GameCom 367 |
---|---|
8 | SPEEDLINK MEDUSA NX Stereo |
osobno koristim plantronics 377 i imam samo rijeci pohvale za njih. jedne mi riknule 3 tjedna prije isteka garancije. znaci skoro punih 2 godine su trajale...a s obzirom kak su bile koristene su odlicno trajale. dobio sam opet iste te i ponovno sam se zaljubio u njih. zvuk im je odlican, udobne su i robusne...imaju odlican, cvrst i dovoljno dug kabel za manevre oko stola, plastika im je takoder cvrsta, ali naravno s dugotrajnim koristenjem se malo opusti. jedina razlika izmedu 367 i 377 je to sto su 367 zatvorenog tipa, dok ove moje su otvorenog tipa.
sve u svemu za tu cijenu nema boljih.
ali bez obzira koje se kupuju, mora se uzet uz njih i neka zvucna kartica. jer je ogromna razlika sa zasebnom zvucnom. govori ti preobraceni skeptik
Uzmi 367, ili 377 ako si u mogucnosti, jer im je kvaliteta zvuka bolesna, za stvarno razumnu cijenu.
Koje su udobnije za nositi?
kad bi se u igru ubacio creative labs GAMING FATAL1TY... za koje bi se odlucili?
kad bi se u igru ubacio creative labs GAMING FATAL1TY... za koje bi se odlucili?
sta ti anketa ne govori nista?
Gamecom 367 su bolje i od Meduse NX i od Fatalitya !
Gamecom 367 su bolje i od Meduse NX i od Fatalitya !
Ima vise fatalitya tj 2 modela ako pricas o Creative Fatal1ty mk1 onda jesu, al ako pricas o Creative Fatal1ty mk2 onda NISU.
imam medusa nx i super su...krivo sam stisnuo na glasovanju
Na kraju sam nabavio plantronics 367. Slusalice su odlicne, zvuk čist, svakako preporuka...