želio sam si kupiti ovaj headset ali nikako ga nemogu nać bilo gdje u hrvatskim dućanima tako da molim pomoć ako netko nađe negdje na netu u nekom hrvatskom dućanu neka mi molim vas javi Što prije
HVALA
želio sam si kupiti ovaj headset ali nikako ga nemogu nać bilo gdje u hrvatskim dućanima tako da molim pomoć ako netko nađe negdje na netu u nekom hrvatskom dućanu neka mi molim vas javi Što prije
HVALA
HVALA
ajmo ljudi, može i Plantronics GameCom 377, mora ga bit negdje u Hrvatskoj...pomozite ili preporučite neki drugi udoban headset do 300kn...
nebih htio spammat ali zar baš nitko??!?!
Jesi pokušao nazvati ha-ma centar?
Oni su zastupnik za plantronics pa možda ako bude sreće
http://www.hama.hr/default.asp
imam ja 367, navodno je razlika između istih i 377 u načinu spajanja na komp, naime 377 ima usb zvučnu koja meni ne treba, a 770 ima i zvučnu i 5.1 zvuk. Meni su moje 367 odlićne i ne dam ih ni za što :)
Ako želiš baš 5.1 onda si uzmi terratec 5.1 sluše, imaš test u jednome od buga di ti pišu cijene te dobavljaći.
BTW Plantronic ti links drži
sretno
ja sam nazvo jednu firmu da naručim Plantronics .Audio 770 i rekli su mi da ih više ne proizvode. Sad dali je to istina ja neznam