Periferija - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 1.438
|
čitano: 838.752
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Periferija - ultimativna tema

Do sada sam imao Logitech M510 par godina, nakon njega zicni neki Zalman i Logitech Perfomance MX (ipak malo prevelik za moju ruku)

Sada sam u potrazi za novim misem. Mora imati mali receiver kao Unifying (jer mi laptop ima naprijed sva 4 usb porta i ako je kabel cesto zapnem za njega i bojim se da ne potrgam usb port) i najvaznije mora imati [B]lagani middle button[/B] click. Znaci za otvaranje tabova u firefoxu i slicno za rad u drugim programima

Dva ih imam u razmatranju, trebao bih kupiti ovaj vikend u ZG. Tu su Logitech M705 i Logitech M525. Moze netko tko ih ima malo reci o njima i kakav je middle click, preciznost ili ako ima kojih drugih problema. Citao sam o M705 da je dosta neprecizan zbog smjestenog lasera i da je dosta tesko stisnuti srednju tipku? Istina ili ne?

Mozda cak ne mora ni biti Logitech, moze bilo koja marka do 350-400 kn, samo da valja. Gledao sam i one zicne Logitech malo bolje miseve (G300 i G400), ali imaju velike USB prikljucke i strsali bi sa strane laptopa (jel i vama smeta sto strsi usb prikljucak odmah ispod tipkovnice?)

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Periferija - ultimativna tema

Imas polovnih g700 miseva: klik Ja sam tak kupio. Srednji klik je malo teze stisnut neg ostale, al ga stisnut sa strane udesno ili ulijevo je lako. Iako nisam ziher jel treba biti tako malo teze za stisnut jer je ovaj kojeg sam kupio u malo potrosnijem stanju nego kolko vidim neki od tih sa njuskala. Ako mislis na neki super sensitive srednji klik onda trazi dalje, iako na g700 imas dost ostalih gumbica za namjestit si kaj da ti sluze i ti su svi laki za stisnut.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 22:04 (The_Fichek).
15 godina

G700 je po specifikacijama malo manji od Performance MX koji mi nija pasao (prevelik) i tezi je od njega.

0 0 hvala 0
12 godina

Onda je lako moguce da bi ti taman sjeo u ruku jer je inace ergonomski perfektan mis. To kaj je tezi se lako naviknes, a s vremenom skuzis da si ojacao desnu podlakticu :D

11 godina
neaktivan

Tipkovnica + miš žičano do 250kn molim preporuku, tipkovnica se koristi za veliku količinu tipkanja.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koji je najbolji joystick za kupiti da je što sličniji onom sa ps3 / ps4

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Logitech Rumblepad?

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Gdje se moze kupiti dobar joystick za pc sa gljivama do 100kn? Inace sam iz Splita

Nothing is true,everything is permitted.
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.10.2014 18:34 (Bartaul).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

gdje najjeftinije nabaviti xbox one gamepad (sa microusb kabelom tako da ga mogu spojiti na komp) ?

computeruniverse/amazon mi nabiju shipping pa mi se ne isplati

kod nas nadjem samo bezicnu verziju i to za "smjesne" novce.. 

i moze li se gamepad spojiti sa PCem preko bilo kojeg microUSB kabla ili treba bas microsoftov da bi radio prijenos podataka?

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.10.2014 8:22 (Fanu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Za novu konfu i nova periferija, imam budžet od 1000kn za miš i tipkovnicu pa ako ima netko dobru preporuku ? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imam pitanjce... uzeo sam xbox bežićni gamepad za komp, i sad mi nakon cca 3mj tipka B radi ali nema onog filinga ko da osjetiš klik na njemu kad pritisneš, da li bi mi uvažili garanciju na to? Gamepad ima ogrebotina, ali to je od držanjau ladicama sa ostalim s...ima :)

No pain no gain
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
streamg kaže...

imam pitanjce... uzeo sam xbox bežićni gamepad za komp, i sad mi nakon cca 3mj tipka B radi ali nema onog filinga ko da osjetiš klik na njemu kad pritisneš, da li bi mi uvažili garanciju na to? Gamepad ima ogrebotina, ali to je od držanjau ladicama sa ostalim s...ima :)

Morali bi. Ništa te ne košta da probaš...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
11 godina
neaktivan

Mi mozete pomoc, ovako, razmisljam si nabaviti HD Capture device koji ce podrzati snimanje/live prijenos sa xbox 360 konzole znaci bitno mi je da je uređaj eksterni(ne PCI-E) jer koristim ITX kuciste pa nemam slobodan PCI-e slot jer graficka kartice je zauzela jedini postojeci. Znaci najbitnije mi je da je eksterni uređaj, da snima u HD-u, da moze live snimat(twitch.tv) i naravno da podrzava xbox 360.

Ovako, naime slucajno sam zaboravio na kojem mailu sam se registirao na accu Skillzor69, pa sada sam morano novi radit
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Trebam tipkovnicu, da bude jeftina, osvijetljena i donekle izdržljiva! Genius KB-G255 ne valja, potrošil sam tipke za manje od godine dana(cvikaju).

Hvala!

StariGad_HR @battlefield
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2014 20:23 (Butcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

moze preporuka nekog A3 printera do max 5-6 tisuca kuna. Printer ce se koristiti u gradevinskoj firmi,dakle 90% vremena ce printat samo crnu boju (nacrte i slicno)

Bitno mi je da ima jeftinih zamjenskih boja. A sto se tice tehnologije ispisa u to se ne kuzim tako da cekam preporuke :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

pozz

imam jedan veliki problem

imam sam 2 misa i niti jedan nece raditi.jednog sam doduse potrgao zbog ovog (konstanto se iskljucivao). Danas kupim drugi, on radi 5 sek i onda se ugasi. Medutim, susjed mi je dao njegov i uredno je radio,ali sad ni njemu ne radi lijevi klik.

sorry na greskama, je** me ova lumia 520

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

????????

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pozdrav, Imam pitanje u vezi zvucnika Logitech z623, imam ih 2 godine i koriste me izvrsno. Dosla je zima a mjesto gdje vjezbam nema grijanja pa sam ih mislio prebaciti tamo. E sad, tamo je temperatura vrlo blizu vanjske, a zima je sad i u slavoniji sam pa me zanima dali ce im temperatura oko nule ili cak minus naskoditi? Spojio bi ih na mobitel, nebi ih lozio ko budala ali se ipak malo zagriju dok rade pa me strah da im nece nesta bit. Jedino da ih poslije treninga umotam u deku? Da napomenem da je sve u zatvorenom i nema vlage, samo temp bude blizu vanjske. Ako netko provjereno zna nesto vise o tome nek javi, hvala 😄
http://thebizkitter.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Pozz

prijatelja zanima jel ima još neki program da mu joystick radi (kao neki emulator, imao je x360ce i radilo mu 2 dana i evo sad prestalo)

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Pozdrav ekipa, gledam web kamere i slusalice sa mikrofonom, seki treba, odselila se iz Zg, pa da se mozemo normalno cuti skypeom.

Ono sto gledam su kamere poput logitech c270, ali to je maltene 3-4 godine stari model. Vjerujem da se potrebe od tada do danas nisu puno mijenjale, ali onak nedam 200-300kn za 4 godine stari model bilo cega.

Ima kaj novije pametno ili su to stvarno top modeli?

Takodjer trebao bih neke slusalice sa mikrofonom, da nisu preskupe, udobne, ali da se ne tregaju za 2 tjedna razgovora.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Molim preporuku za gaming headset do 300kn. Udobnost i kvaliteta mi je bitna,ali da i zvuk nije los. Hvala.

Nothing is true,everything is permitted.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Najpametniji odabir je

Professional HP DeskJet 1220 ili sličan koji koristi HP 45 tinte

Zamjenske tinte su ti cca 100 kn sa 40 ml tinte

Takav  printer servisiran ti je cac 1000 kn. A životni vijek mu je cac 80 000 otisaka

Kad ti rikne glava kupiš drugu za  100 kn i imaš novi printer. Samo pazi ukoliko uzmeš ne servisiran primjerak ne smiješ ga ni u ludilu naginjati i prevrtati. Najpametnije ti ga je pod hitno odnjeti u neki servis da ga generalno pregledaju i očiste. Inače postoji opasnost da imaš poplavu tinte zaostale od čišćenja mlaznica na sve strane.

Od aktuelnih modela ni jedan mu nije ni blizu. Pogotovo ne za te novce.

https://www.facebook.com/adriatix.hr
14 godina

Uzeo sam slusalice Speed Link Medusa NX...samo me nesto zanima posto imam i zvucnike a slusalice su ukljucene sa prednje strane kompa zelena i usb a zvucnici nazad (ukljucene integrirano),da li ima neka opcija kad ugasim slusalice da automatski ide zvuk iz zvucika i obrnuto?

I cemu sluze ostala 2 konektora? Cd sa drajverima nisam dobio ali izgleda da ni netraba jer rade mada vidim da se mogu i skiniti ako je potrebno ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2015 11:47 (kaw_liga).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pozdrav

Pokidao mi se daljinski tj. pokidan od strane brata , i sad me zanima jel postoje kakvi univerzalni daljinski kao za televizore tako i za zvucnike ...zvucnici su vivax 5.1 neznam koji model tocno

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Trazim mis,tipkovnicu,podlogu i slusalice za nekih 1000kn

Svrha je igranje FPS-ova,te mi je zbog toga najvazniji mis

Mislim da mi je ovo najbolji izbor

Podloga Cooler Master Storm RX-M  -

Logitech G103 Tipkovnica

Roccat Kone Pure Military Desert Storm

Plantronics  GameCom 388

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.3.2015 19:15 (Darkensync).

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Genius KB M220 smrzavanje

Pozdrav

imam ovu tipkovnicu, jeftinu, ali je meni dobro služila, super očuvana, nema dugo da sam je kupio...međutim događa mi se da mi se smrznu tipke prilikom paljenja PC-a, pa sam je danas pokušavao uključiti u druge USB portove, izbacivao mi je BSOD...dok kad stavim drugu tipkovnicu, PC radio normalno, nema nikakvih problema.

Strah me da je opet uključim u PC, da nebi opet BSOD ili šta spržila, prepostavljam da je odradila svoje i nema tu popravka? 

http://www.geniusnet.com/Genius/wSite/ct?xItem=50248&ctNode=132&mp=3

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Genius KB M220 smrzavanje
osvit kaže...

Pozdrav

imam ovu tipkovnicu, jeftinu, ali je meni dobro služila, super očuvana, nema dugo da sam je kupio...međutim događa mi se da mi se smrznu tipke prilikom paljenja PC-a, pa sam je danas pokušavao uključiti u druge USB portove, izbacivao mi je BSOD...dok kad stavim drugu tipkovnicu, PC radio normalno, nema nikakvih problema.

Strah me da je opet uključim u PC, da nebi opet BSOD ili šta spržila, prepostavljam da je odradila svoje i nema tu popravka? 

http://www.geniusnet.com/Genius/wSite/ct?xItem=50248&ctNode=132&mp=3

Probaj staviti onaj zeleni USB to ps2 adapter.

coffe,coffe,coffe.....
15 godina
neaktivan

Da li se više isplati dati 250 Kuna za Logitech F310 Joystick, ili dati duple pare za F710? Mislim ga koristiti samo za FIFU.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel neko kupio MX Master od Logitecha, ili jos bolje imao MX Performance pa presao sad na MX Master da podijeli utiske

Dženan

0 0 hvala 0
16 godina

https://www.hgshop.hr/artikl.aspx?pid=30134 zanima me jel netko koristio ove slušalice ,kakve su , preporuka ako ima boljih za tu cijenu

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice