Osvjetljene tipkovnice u Kauflandu!

poruka: 5
|
čitano: 3.621
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Posto sam u par postova vidio da dosta ljudi trazi tipkovnice kojima su slova i ostale tipke osvjetljenje. Vidio sam u Kauflandu u Karlovcu da ima neka dobra tipkovnica, Made in germany ( a ne china) na akcijskoj cijeni od 199,99kn sto je jako povoljno. Garancija je 3 godine, i u karlovcu ih barem ima jako puno izlozenih u prodaji. Tako ako nekom treba, odite vidite u Kaufland. Koliko se sjecam, vidio sam da ima Kaufland u Velikoj Gorici. 

Sumnjam da cete igdje naci povoljnije od ove cijene. {#} 

Ukrali ste mi jedinu zvijezdu. Drzava me krade, Vi me kradete. Sramite se!

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Osvjetljene tipkovnice u Kauflandu!
Karlovac_047 kaže...

Posto sam u par postova vidio da dosta ljudi trazi tipkovnice kojima su slova i ostale tipke osvjetljenje. Vidio sam u Kauflandu u Karlovcu da ima neka dobra tipkovnica, Made in germany ( a ne china) na akcijskoj cijeni od 199,99kn sto je jako povoljno. Garancija je 3 godine, i u karlovcu ih barem ima jako puno izlozenih u prodaji. Tako ako nekom treba, odite vidite u Kaufland. Koliko se sjecam, vidio sam da ima Kaufland u Velikoj Gorici. 

Da si barem slikao da vidimo kako izgleda... Možda odem ja kasnije do Kauflanda pa pogledam i sliknem da ljudi vide...

Jel znaš barem marku da googlamo?

14 godina
neaktivan
mjaneci3 kaže...
Karlovac_047 kaže...

Da si barem slikao da vidimo kako izgleda... Možda odem ja kasnije do Kauflanda pa pogledam i sliknem da ljudi vide...

Jel znaš barem marku da googlamo?

Ma danas sam otisao samo uzeti HDMI kabel i bile su ispod ostalih kablova izlozene.. Vidio sam samo nacrtanu sliku na kutiji, kako svijetle u mraku plave boje, cijenu od 199,99kn i 3 godine garancija i made in germany koliko se sjecam, a ostalo nisam uspio nista vidjeti jer je bilo hrpa stvari oko njih...Bas ju sada trazim po googlu ali nailazim na neku obicnu tanku, ali nije to ta...

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 13:21 (Karlovac_047).
14 godina

Imaš dosta slika u temi Slike Vaseg Hardvera (samo treba naci) vec puno ljudi je kupilo tu tipkovnicu i ima je i u Rijeci(kauflandu) .. oke tipkovnica ništa posebno ali eto ima osvjetljenje i 3 godine garancije i još pristupacna cijena.

Peace!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Imaš dosta slika u temi Slike Vaseg Hardvera (samo treba naci) vec puno ljudi je kupilo tu tipkovnicu i ima je i u Rijeci(kauflandu) .. oke tipkovnica ništa posebno ali eto ima osvjetljenje i 3 godine garancije i još pristupacna cijena.

Ma ima dosta pocetnika na ovom forumu i bas sam vidio da oni traze jeftinije ovakve tipkovnice a ne, neke posebne...A ne citaju sve teme, pa neka im ovo bude od male pomoci...A za te novce je odlicna.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice