Oprema za Skype (kamera + mikrofon)

poruka: 13
|
čitano: 19.800
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ovako, krajem mjeseca imam par intervjua za posao u inozemstvu koji ce se odrzat preko skypea. Trenutacno nemam ni kameru ni mikrofon, pa bih si to trebao nabaviti. Sto se mikrofona tice, moze biti i headset - u principu mi je svejedno, a sto se kamere tice ne treba nesto ultrakvalitetno, ali da bas ne bude ni zadnji srot.

Sve zajedno negdje u rangu 200-400 kn, po mogucnosti da se moze kupiti u istom ducanu u ZG, ali nije nuzno.

Edit: imam win 7 na kompu, pa treba biti kamera za koju postoje driveri

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 11:42 (Grgapm).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Oprema za Skype (kamera + mikrofon)
Grgapm kaže...

Ovako, krajem mjeseca imam par intervjua za posao u inozemstvu koji ce se odrzat preko skypea. Trenutacno nemam ni kameru ni mikrofon, pa bih si to trebao nabaviti. Sto se mikrofona tice, moze biti i headset - u principu mi je svejedno, a sto se kamere tice ne treba nesto ultrakvalitetno, ali da bas ne bude ni zadnji srot.

Sve zajedno negdje u rangu 200-400 kn, po mogucnosti da se moze kupiti u istom ducanu u ZG, ali nije nuzno.

Edit: imam win 7 na kompu, pa treba biti kamera za koju postoje driveri

ima ugraden mikrofon

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=1025&id_artikl=102.500.039

prvo sta ce vidit kad upale cameru je slika tako da po meni je bolje da slika bude kvalitetna, jer moras ostavit prvi dojam lijep i kvalitetan , a ova kamera ima i ugraden mic, a za zvuk , imas zvucnike.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 14:36 (jojo_surf).
15 godina
neaktivan

Hvala obojici na odgovorima! Pogledao sam malo reviewove na netu za obje kamere, i prilicno su pozitivni, pogotovo za onu prvu. Jos nisam siguran za sto cu se odluciti, ali ako ne bude novih prijedloga sigurno nesto od ovog dvoje

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prosudite kvalitetu sami sa slike koju sam stavio u post! Namigiva

OC maniac,AC2 maniac, PC maniac!!
15 godina
protjeran
15 godina
neaktivan

Ma uzmi si neke od MS Industrial-a...ja sam sebi kupio neke za 50 kn i super su mi.......mislim da je model WaveMaster

Avatar...ready....clear a path! .......................IN GAME: IWEK91
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Misliš sve to koristit sa 30kb/s uploada ili imaš brži upload.

Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it. 2pac

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vedrann kaže...

Misliš sve to koristit sa 30kb/s uploada ili imaš brži upload.

Imat će 30 kb/s onog dana kad osvoji 40milijuna na lotu.Ja sam sretan ako imam 20kb/s (probao sam mjeriti u Puli na 2 mjesta i 1 u Splitu uvijek najviše 20 kb/s).Meni šteka kada pričam sa nekim preko skypea ako koristim kameru.Namigiva

OC maniac,AC2 maniac, PC maniac!!
15 godina
neaktivan

Ako je pitanje bilo meni upuceno kaze utorrent da mi je upload nesto preko 800kbit, odnosno 100kB/s

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ako te zanima kakva ce ti bit kvaliteta slike za "video call"

kliknes na Skype "Check Settings" i "Test Connection Speed" i vidit ces sta ces dobit =)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice