Evo najvjerovatnije ništa od naručivanja robe iz Amerike pa ću morati kupiti tipkovnicu u Hrvatskoj.
Dajte mi neku preporuke tipkovnice za gaming i jednu mahaničku.
Mislio sam uzet Razer gaming mehaničku tipkovnicu ali ne znam da li ih ima u Hrvatskoj.
Premišljao sam i o G110, ali neznam želim čuti vaše mišljenje, možda G510? Što G510 ima,a G110 nema?
Zvučna kartica mi nije toliko bitna jer i sami vidite da imam G35 koje se spajaju na USB, a ne mislim tako brzo mjenjat slušalice.
Znam da ćete mi sad predložit da pogledam test u Bugu, ali ja taj test nisam detaljno pročitao. Spremio sam taj broj Buga na posebno mjesto da se detaljnije posvetim čitanju tog testa. Kako sam premještao komp, negde sam izgubio taj broj Buga i nema ga na hrpi ostalih Bugova.
Hvala
EDIT: Našao sam Bug.

. Ekran je mali ali opet sve se na njemu jako dobro vidi, tako da to i nije baš neki veći nedostatak. A što je svakako u tom cjenovnom rangu se mogu naći mehaničke tipkovnice, pa naravno da neki ljudi ni ne žele pogledati G seriju. Opet kažem, koja te osobno najviše impresionira tu uzmi, pa da ti poslje ne bude žao para