Odabir in ear sluašlica do 100 eura

poruka: 17
|
čitano: 4.338
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo rođak mi treba nekakve in ear dobre slušalice do 100 eura pa se dvoumi.

Ubacite i vi slobodno neke treće...

Bose in ear http://www.ronis.hr/?bose/656/slusalice-bose-in-ear-headphones/BOSEin-earheadphones

AKG k 370 http://www.ronis.hr/?akg/639/slusalice-akg-k-370/K370

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Odabir in ear sluašlica do 100 eura

za tu cifru moze pogledat i bluetooth sluse, ako mu se to svida

ima i sennheiser cx870 {#}

ili yamaha eph-50

bose nikako

vruće je...
15 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Evo rođak mi treba nekakve in ear dobre slušalice do 100 eura pa se dvoumi.

Ubacite i vi slobodno neke treće...

Bose in ear http://www.ronis.hr/?bose/656/slusalice-bose-in-ear-headphones/BOSEin-earheadphones

AKG k 370 http://www.ronis.hr/?akg/639/slusalice-akg-k-370/K370

evo mozd ove ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2011 0:16 (JozaxD).
17 godina
JozaxD kaže...

Liči li to tebi na in-ear slušalice?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan

Hm in ear nebi bas preporucil ,nisam pobornik 

Radje nek zeme iz vana Yuin PK1 nece zazaliti

Slazem se bose nikako 

Od jeftinaca za 300tinjak kuna cx 300 ili ekvivalentni aktualni model ak bas brije na izoliranost od vanjskog svijeta , ali da jos jednom napomenem ne preporucam in ear 

Ili ak bas oko 100E in ear ja bi reko neki Shure iz vana recimo Se315 

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2011 0:19 (Tcherot).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
a ima već bose on ear te velike ali sad mu trebaju neke dobre in ear-ke. Jel mi može iko reć nešto za one AKG šta san gore navea. Shure je dobar , ali isto kao i Bose precijenjen.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Intel Core i7 2600K @ 3.4GHz | Gigabyte GA-Z68X-UD7-B3 | ASUS nVIDIA GeForce GTX580 | WD Caviar Black 2TB 7k SATA600 | 6GB DDR3 2000MHz "Kingston HyperX" | S
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...
a ima već bose on ear te velike ali sad mu trebaju neke dobre in ear-ke. Jel mi može iko reć nešto za one AKG šta san gore navea. Shure je dobar , ali isto kao i Bose precijenjen.

nece falit, jos imaju i mikrofon

po meni sennheiser malo bolje

vruće je...
16 godina
Jel može neko reć kakve su nove Bose IE 2. Zanima me zašto nikako Bose, ove su dobile odlične ocjene na testovima. Cijena je 699 kuna. http://tech-reviews.co.uk/reviews/bose-ie2-in-ear-headphones-review/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Posjedujem ove sluske i sve kaj mogu rec je da su zbilja strava, svatko tko ih je cuo nije mogao vjerovati da takav zvuk moze doci iz jedne in ear slusalice. Inace sam "basshead" i sluske zbilja imaju takav sound signature, srednji i visoki su isto odlicni, ne zamaraju uho sto obozavam a bass kada pocne radit imaj osjecaj da mi se mozak lopta lijevo desno :D Ugl odlican izbor za novce do 200$, daju se naci na ebayu za nekih 150$, samo treba pazit da budu rev.2 koje imaju pojacan bass i visotonce...

RAKIA connecting people!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
apoteka kaže...
explorer 4 kaže...

nece falit, jos imaju i mikrofon

po meni sennheiser malo bolje

AKG uvijek tuče Sennheiser u istom cjenovnom rangu. Heh ja navijam za AKG :D
16 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Hah, Bose mozda je prjecjenjen ali po meni ima najbolji zvuk u slusalicama.
Ja isto imam i Bose On-Ear i kasnije sam kupio Bose In-Ear IE2 koje mu ja preporucam. Stavili su zvuk iz on-eara na in-ear. mozda nema toliko basa ali stay-here nastavci drze u uhu odlicno i zvuk je fenomenalan. Topla preporuka ;) 

Sooner or later, though, you always have to wake up.
16 godina
neaktivan

Za 50ak ojra ja više nego zadovoljan{#}

Me gusta.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Najsveobuhvatniji review IEM-ova koji sam našao na netu može se naći na Head-Fi forumu (trenutno 182 modela IEM-ova) - osim reviewa pojedinog modela, na dnu je usporedna tablica rezultata, te verzija u Excel formatu, kod koje se možete poigrati s težinskim faktorima za izračun prosječne ocjene i naći model koji vam najviše odgovara.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zuja kaže...
explorer 4 kaže...

Hah, Bose mozda je prjecjenjen ali po meni ima najbolji zvuk u slusalicama.
Ja isto imam i Bose On-Ear i kasnije sam kupio Bose In-Ear IE2 koje mu ja preporucam. Stavili su zvuk iz on-eara na in-ear. mozda nema toliko basa ali stay-here nastavci drze u uhu odlicno i zvuk je fenomenalan. Topla preporuka ;) 

Bose radi dobro i kvalitetno , nema se tu šta puno za reći. No da imaju najbolji zvuk u slušalicama ni blizu. Ipak , kupovina slušalica je malo teža stvar , posebno ovih in ear.Uši su svakakve treba pogodit
15 godina
neaktivan

a Beats by Dr.Dre?one se posebno ističu reproduciranjem jako lijepog zvuka.....

real master for every game
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
master4games kaže...

a Beats by Dr.Dre?one se posebno ističu reproduciranjem jako lijepog zvuka.....

Da, bubnjanjem baseva i flah srednjima... :) od linearnosti niti L.

BOSE je svoju reputaciju lošeg proizvođača stekao lažiranjem mjerenja, te upotrebom komponenti loše kvalitete u odnosu na cijenu.

Doduše, to je bilo prije dosta vremena, no znaš kako ide, vuk dlaku mijenja, ali ćud nikad.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice