Odabir headseta do 500kn primarno za glazbu

poruka: 46
|
čitano: 3.771
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Odabir headseta do 500kn primarno za glazbu
athlon64 kaže...
BlueMax kaže...

Ima jos jedan sistem kupovine ali kad su vec oni tako fer prema tebi (a uvijek su) onda budi i ti fer prema njima i kupi tamo. Jedino ako je razlika u cijeni njih i najbolje ponude na netu...

Pričaš gluposti, pa neću valjda doć dole,ispilat ljude koji su tako ljubazni i onda ih narucit s ebay-a lol.

Pa to sam ti i napisao da ne budes bezobrazan, nadjes slusalice koje ti pasu i onda ih za 50kn manje kupis na drugom mjestu. Znam dosta ljudi koji robu isprobavaju u Linksu a kupuju u Protisu. Jedino ako je razlika u cijeni ogromna onda je to opravdano jer trgovac koji ima marzu (ne cijenu) tri puta vecu od drugog pokusava od kupca napravit majmuna i zasluzuje da se prema njemu ponasas jednako. Sto se tice Dobrog zvuka to je jedan odlican ducan sa strucnim prodavacima koji ce ti uvijek izac u susret. Isprobaj, nadji sto ti pase i kupi.

15 godina

Ma ne mogu vjerovat da bi neko moga doc cole pola sata pilat onako ljubazno osoblje, isprobat sve sta mu se probaje i onda uzest negdje drugo.Kad im je usluga tako kvalitetna ok je da malo vise naplate.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 2:28 (athlon64).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo, da ne otvaram novu temu pa cu pitati ovdje. Meni takodjer trebaju sluske ISKLJUCIVO za muziku samo sto mi je limit do 50 eura. Da li mi je najpametnije uzeti neki Sennheiser do te cijene ili neku drugu marku?

Say hello to my little friend!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako si u Zagrebu onda svakako ove slušalice za taj novac, udobne i solidan zvuk.

http://ronis.hr/akg/639/slusalice-akg-k-512-mk2/K512MK2/

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
15 godina

Evo me upravo se vratio iz dućana, dali su mi da isprobam akg k512 mkII i akg 514 mkII, 514 imaju mrvicu čišći zvuk ali je razlika izuzetno malena, trebalo mi je 5 proba da uopće primjetim razliku, 512 su 100kn jeftinije i zatvorenog su tipa što mi znaći malo veći pritisak. Uzeo sam k512, imaju fantastićno čist zvuk međutim integrirana zvučna jednostavno nema dovoljno snage da ih pogura. Bas nije bog zna šta s integrirke jer jednostavno nema snage. Mislim da cu morat kupit malo pojacalo za sluske. Koliko bi me to koštalo?? Izuzetno su udobne,mislim da bi ih mogao nosit satima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo spojio sam ih preko linije, tj iz pc-a u liniju a onda iz linije na sluške, ovo je već malo bolje ali je prilično teško dobit žestok bas iz njih. Čistoća zvuka i frekvencije koje hvataju su zadivljujuće ali ne dobivam pritisak koji sam oćekivao. Rekao mi je momak da im treba 50-ak sati da se usviraju, valjda će se membrane malo omekšat i promrdat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
athlon64 kaže...

Evo spojio sam ih preko linije, tj iz pc-a u liniju a onda iz linije na sluške, ovo je već malo bolje ali je prilično teško dobit žestok bas iz njih. Čistoća zvuka i frekvencije koje hvataju su zadivljujuće ali ne dobivam pritisak koji sam oćekivao. Rekao mi je momak da im treba 50-ak sati da se usviraju, valjda će se membrane malo omekšat i promrdat.

Membrane se ne omekšavaju i ne premrdavaju, tzv. usviravanje (slušalica, zvučnika) je samo tvoje privikavanje na zvuk dotičnog.

Žestok bas? AKG nije poznat po tome da bilo što njihovo daje jak bas. Njihove slušalice su više analitičke i precizne.

Inače, znaš čemu služi ekvilizator? :)

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
15 godina

Da, dobro si to opisao, precizne su i imaju nevjerojatnu čistoću zvuka, slušat metač/rock je prava uživancija samo ako se sluša dnb ili dubstep bilo bi lijepo da malo više pumpaju. Sve u svemu izuzetno sam zadovoljan. 

EDIT: bez obzira na igranje s ekvilajzerom neces dobit neki ekstremni bas i pritisak, al nema veze.

Da li bi voljeli vidjet recenziju za koji tjedan nakon šta ih malo više koristim i isprobam u gamingu?

0 Ne
0 Bilo bi lijepo al ne potrebno
10 Da!
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 21:28 (athlon64).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

i recite mi da li je nesto ovakvo ok za skype razgovore?

http://www.links.hr/artikl-100.509.019

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Father_Dougal kaže...

Membrane se ne omekšavaju i ne premrdavaju, tzv. usviravanje (slušalica, zvučnika) je samo tvoje privikavanje na zvuk dotičnog.

Žestok bas? AKG nije poznat po tome da bilo što njihovo daje jak bas. Njihove slušalice su više analitičke i precizne.

Ne bih se slozio s ovim da budem iskren, siguran sam da se razina buke na max snazi povecala vec od jucer, juces mi se stalno cinilo da se ne cuju i da ih trebam spojit na pojacalo a danas boli glava na max snazi. (Svirale su preko noci).

Btw napravit cu recenziju oko iduceg vikenda, samo neka ih malo koristim da imam sta napisat.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.9.2012 22:04 (athlon64).
15 godina
neaktivan

Joj, pa što radiš sa slušalicama, zašto ne pitaš ovdje.

Zašto ih drndaš na maksimalno, polako, nemoj ih previše pojačavati, pusti ih nek se lagano usviravaju.

0 0 hvala 0
15 godina
explorer 4 kaže...

Zašto ih drndaš na maksimalno, polako, nemoj ih previše pojačavati, pusti ih nek se lagano usviravaju.

zasto? Pa ovjes je gumeni,nema se sta raspast.

15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
explorer 4 kaže...

Pa normalno da se neće raspast, ali ih istežeš previše bez potrebe, i poslije ti zvuk može bit gori tako.

Imam ja dosta specijalaca koji tako misle da sve znaju(ne apeliram sad na tebe), navijaju do kraja i misle brže će se opustit membrane ali tako razjebavaš membrane i postaje prelabava.

Poslušaj savjet, nisam od jučer u audio vodama.

Nagledao sam se "znalaca" koji je za 2 mjeseca pitaju za savjet i govore kako kod tebe uvijek sve super radi.

15 godina
explorer 4 kaže...
athlon64 kaže...
explorer 4 kaže...

Pa normalno da se neće raspast, ali ih istežeš previše bez potrebe, i poslije ti zvuk može bit gori tako.

Imam ja dosta specijalaca koji tako misle da sve znaju(ne apeliram sad na tebe), navijaju do kraja i misle brže će se opustit membrane ali tako razjebavaš membrane i postaje prelabava.

Poslušaj savjet, nisam od jučer u audio vodama.

Nagledao sam se "znalaca" koji je za 2 mjeseca pitaju za savjet i govore kako kod tebe uvijek sve super radi.

Ok hhvala na savjetu, ostavit cu ih veceras na liniji da lagano sviraju ali iskreno s vremenom postaju sve bolje i bolje :D

15 godina

našao sam software "burninwave generator" koji služi za brake-in slušalica, pustio sam ga na 40HZ i 40% snage zasad

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 0:04 (athlon64).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

O da, sinoc su cijelu noc lagano svirale i popodne je burnin wawe generator radio 5-6 sati, varirao od 0 do 300hz, bas se pojavio u normalnoj količini.Ništa specijalno al u redu je sad :)

I vidim da ima dosta zainterensiranih za recenziju. Iduci vikend cu je napisat :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 19:53 (athlon64).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice