Odabir headseta do 500kn primarno za glazbu

poruka: 46
|
čitano: 3.772
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Znači primarna namjena headseta je glazba međutim volim se i igrat pa bi bilo dobro da je moguće solidno osjetit pozicije zvukova. Prema svim preporukama i onome sta sam ćitao u jednom od zadnjih bugova zdrava logika kaže da kupim plantronicsove gamecom 380 jer su mukte s obzirom na ono što nude. Međutim ako bi se birale slušalice primarno za glazbu da li bi neke sennheiserice bile bolje za te pare? 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

bump,itko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

To je sigurno spomenuto jedno 50 puta da su bilo koje Sennheiser, AKG, Grado, Denon ili šta već u bilo kojem cjenovnom rangu bolje od tih gamerskih ludosti.

Za 500 kn bih na tvom mjestu uzeo Creative Aurvana

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
15 godina

a onda želim više mišljenja u vezi određenog modela. Kakve bi bile ove:  http://www.links.hr/?naziv=slusalice-sennheiser-hd-202-ii&option=artikl&id_kategorija=10050636&id_artikl=100.506.386

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Odabir headseta do 500kn primarno za glazbu
athlon64 kaže...

a onda želim više mišljenja u vezi određenog modela. Kakve bi bile ove:  http://www.links.hr/?naziv=slusalice-sennheiser-hd-202-ii&option=artikl&id_kategorija=10050636&id_artikl=100.506.386

I mene zanimaju ove slušalice.

Šalalallalalalalallalaa.
15 godina

Osobno ih nisam probao ( HD202 ), al su dosta hvaljene !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ma samo me zanima preporuka nećega što boljeg za glazbu i ok za igranje al do sad jedan dobar savjet lol, pa di su audiofili :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Audiofile ces tesko prizvat pitanjem o headsetu. Najbolja opcija ti je kupiti slusalice i posebno mikrofon. Do 500kn zajedno probaj AKG K514 i kakav stolni PC mikrofon za 50tak kuna.

0 0 hvala 0
15 godina
BlueMax kaže...

Audiofile ces tesko prizvat pitanjem o headsetu. Najbolja opcija ti je kupiti slusalice i posebno mikrofon. Do 500kn zajedno probaj AKG K514 i kakav stolni PC mikrofon za 50tak kuna.

A znam ali 2 individualna i različita izbora mi i nisu baš neki savjet, mislia sam da će svi navalit i slagat se oko jednog modela. Idem pitat na overclock.net-u tamo ima više ljudi.

17 godina
neaktivan
Panasonic RP-HTF600 E
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

A šta se tiće dićana u Splitu, da li je "dobar zvuk" ok izbor?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Je, jer ce ti dati da isprobas slusalice sto je vrlo bitno u odabiru. 

0 0 hvala 0
15 godina
BlueMax kaže...

Je, jer ce ti dati da isprobas slusalice sto je vrlo bitno u odabiru. 

Ajde onda ću dole pogledat kad dodem st, dapaće otac mi pozna vlasnika, možda žicnem sta jeftinije :P, ali me zanima onda jos par savjeta,šta bi bilo dobro iz nišeg cjenovnog ranga tj 300kn i manje i šta bi bilo dobro do 600kn?

14 godina
neaktivan

Pogledaj ovo: http://www.links.hr/artikl-100.506.430

ove slusalice sam pozelio jos od recenzije na hcl-u ali nisu bile dobavljive u hrvatskoj. tek nekoliko dana unatrag vidio sam u linksovoj ponudi.

klik na recenziju

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sushii kaže...

Pogledaj ovo: http://www.links.hr/artikl-100.506.430

ove slusalice sam pozelio jos od recenzije na hcl-u ali nisu bile dobavljive u hrvatskoj. tek nekoliko dana unatrag vidio sam u linksovoj ponudi.

klik na recenziju

Kao što smo već zaključili, držim se dalje od gamerskih slušalica jer bi odavno uzeo plantronics gamecom 380 šta se toga tiće.

15 godina

Samo mi nije jasno kako su onda u bug-u za plantronics gamecom 380 napisali da bi se malo koji audiofil požalio na kvalitetu zvuka šta se tiće glazbe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ma stajaznam te plantronics mi totalno izgledaju i djeluju kao low end proizvod. 

nesto u rangu genius-a. zna se sto je provjerena kvaliteta u svijetu glazbe. 

17 godina

Nije baš u potpunosti vezano za ovu temu, ali da pitam. Jel ima netko priliku probati beats slušalice, ali ne one velike, nego za mob (ear in). Kakav je zvuk na njima, isplati li se kupovati ih? Iskreno da kažem ne znam ni gdje bi ih tražio, po njuškalu su mi svi oni sumnjivi što prodaju za 200 kn. Koliko uopće vrijede takve slušalice?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nije isplativo, zbog marke je cijena barem 40% veca. Dobro se cuje, ali mogu se nac bolje senhaiserove, sonyeve, phillips slusalice za 40% manju cijenu.
Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Ne! Beats Audio kupuj samo ako imaš love da si uzmeš 10 komada takvih, a da ne osjetiš, jer će ti u protivnom vrlo vjerojatno bit žao bačenih para. Uho se u slučaju in-ear modela vrlo lako navikne na slušalice. Imao sam ih stvarno raznih, od best buy modela poput Sony MDR-EX10LP za 79 kuna, pa sve do 5 puta skupljih modela. Zajedničko im je da sve vrlo lako crknu i ne možeš pouzdano znat koliko će ti trajat. To je jedan od razloga zašto sam kupio i nekoliko jeftinijih modela. Na svima mi je bio dobar zvuk nakon tjedan dana. Razliku ćeš skužiti jedino ako paralelno koristiš model od 10€ i od 50€, ali skuplje su uglavnom (ne uvijek) kvalitetnije i dulje traju, pošto su im spojevi bolje izvedeni i kabel je kvalitetniji. E da, bježi od Skullcandy modela. Najveći šit ikad.
Kada bi pametni uvijek popuštali, svijetom bi vladale budale.
17 godina

Čini se meni da ću ja za sada ipak ostat pri ovim samsungovim koje je sestra dobila uz waveII {#}

15 godina

Odluka je pala i vrlo je jednostavna, zvao sam "dobar zvuk" u Splitu (380 117) ,momak je jako ljubazan, imaju skoro sve modele od AKG-a koji me zanimaju i reka mi je da sve mogu isprobat i sam se odlučit šta da kupim, s obzirom da se kod slušalica dosta radi o subjektivnom dojmu mislim da mi je to najbitnije tako da cu se u petak ili subotu prošeta do njih s 500kn u dzepu i izac s slusalicama vani :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

Ja imam HD 202 

Zvuk im je mrak. Basovi brutalni. Sve najbolje o zvuku. Ali nakon par mjeseci se rasklimaju, rastegnu i desna sluška radi svaku prijestupnu.

Senheiseru sve pohvale za zvuk i samu svrhu slušalica, ali kvaliteta im je blago rečeno očajna.

LoL NordicEU : Heineken01

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne znam za 202, ali probao sam 201 i bolje su zvučale ebay sluške za 5$, dok su konstrukcijski bile tu negdje. Strašno loše i superskupo za to što nudi, bježi od toga. 

0 0 hvala 0
16 godina
Nedavno sam kupio creative labs sound blaster tactic 3D alpha slusalice sa micom sa THX certifikatom.
Bas je PRE MOCAN!!! Imas i software za podesavanja opcija, kristalni visoki tonovi dubok bas udobne zgodne i za cjenu od 349kn, di ces bolje!!!
A ove plantronics mi se cine ko zadnji shrot..
GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
15 godina

Ma iskren da vam budem slusalice su dosta subjektivni dojam i ovo sta mogu isprobat sta god hocu kod njih mi znaci vise nego neznam koji savjet online. Čitao sam sve dobre recenzije o ovim akg-ovim modelima i ako mi budu odgovarale mislim da necu falit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SebaOS kaže...

Ne znam za 202, ali probao sam 201 i bolje su zvučale ebay sluške za 5$, dok su konstrukcijski bile tu negdje. Strašno loše i superskupo za to što nudi, bježi od toga.

Te hd201 nisu za integriranu zvučnu i zbog toga si dobio sranje zvuk.

Doli doturi, doli medičina! Doli ignjoranstvo, živila filozofija!!
14 godina
neaktivan

Ima jos jedan sistem kupovine ali kad su vec oni tako fer prema tebi (a uvijek su) onda budi i ti fer prema njima i kupi tamo. Jedino ako je razlika u cijeni njih i najbolje ponude na netu...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Ma iskren da vam budem slusalice su dosta subjektivni dojam i ovo sta mogu isprobat sta god hocu kod njih mi znaci vise nego neznam koji savjet online. Čitao sam sve dobre recenzije o ovim akg-ovim modelima i ako mi budu odgovarale mislim da necu falit.

Nećeš falit sigurno, AKG je kvalitetan brend, kupio sam par stvari od njih i sve su kvalitetne i dobro zvuče.

Pogledaj modele K518 DJ, K514 i K 512

@Blue Max-ne treba biti prasac(ne želim reći da si ti prasac, nego općenito kažem i komentiram tvoj post) pa zbog 50 kn ići kod drugog kupiti iste slušalice, ja bi baš zbog toga što žele pomoći i daju da se isproba kupio kod njih.

Ja sam nekoliko svojih AKG slušalica(bivših, sadašnjih) kupio kod jednog lokalca koji je jako ljubazan, uvijek pomogne i možeš sve probati.Da sam kupovao primjerice u Ronisu, izašlo bi me na tri para slušalica 100 kn manje, i možda bi kupio neke koje me žuljaju i koje mi ne zvuče onako kako sam očekivao.

Jer uvijek se svi tuže kako nitko neda da se proba neka stvar.Pa eto kad vam čovjek to dozvoli onda i platite to, bilo to 20, 30 ili 50 kn više.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 17:09 (explorer 4).
15 godina
BlueMax kaže...

Ima jos jedan sistem kupovine ali kad su vec oni tako fer prema tebi (a uvijek su) onda budi i ti fer prema njima i kupi tamo. Jedino ako je razlika u cijeni njih i najbolje ponude na netu...

Pričaš gluposti, pa neću valjda doć dole,ispilat ljude koji su tako ljubazni i onda ih narucit s ebay-a lol.

explorer 4 kaže...
athlon64 kaže...

Nećeš falit sigurno, AKG je kvalitetan brend, kupio sam par stvari od njih i sve su kvalitetne i dobro zvuče.

Pogledaj modele K518 DJ, K514 i K 512

@Blue Max-ne treba biti prasac(ne želim reći da si ti prasac, nego općenito kažem i komentiram tvoj post) pa zbog 50 kn ići kod drugog kupiti iste slušalice, ja bi baš zbog toga što žele pomoći i daju da se isproba kupio kod njih.

Ja sam nekoliko svojih AKG slušalica(bivših, sadašnjih) kupio kod jednog lokalca koji je jako ljubazan, uvijek pomogne i možeš sve probati.Da sam kupovao primjerice u Ronisu, izašlo bi me na tri para slušalica 100 kn manje, i možda bi kupio neke koje me žuljaju i koje mi ne zvuče onako kako sam očekivao.

Jer uvijek se svi tuže kako nitko neda da se proba neka stvar.Pa eto kad vam čovjek to dozvoli onda i platite to, bilo to 20, 30 ili 50 kn više.

Da, pa idem dole da bi se odlućio između k514 mkII i k512 mkII ali cu poslušat i preporuke momka koji radi dolje. Nisam znao da im je usluga tako dobra.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice