Odabir Gaming Headseta

poruka: 19
|
čitano: 4.052
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Odabir Gaming Headseta do 700kn

Kao što u naslovu piše gaming headset do 700kn. Većinom tražim za cod 4  i sada razmisljam dali da si uzmem roccat kave, ili da dodam vise para pa uzmem g35, ili Siberia v2.. Pa me zanima vase misljenje ako bi mogao naci neki headset znaci do 700 kn a da sad bude od dobre koristi. Jer trenutno koristim siberiu v1 i nisam bas zadovoljan uz to da nisam dobio nit mic nit za volume control te je slaba izolacija. Mada bi cak i mijenjao Siberiu v1, i Abyssus za neke od tih slusalica.. Pa ako netko ima bolji prijedlog za slusalice neka se slobodno izjasni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Odabir Gaming Headseta

Ja bi uzeo Creative sound blaster arena. Isprobao sam ih, zvuk odlican. 

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Odabir Gaming Headseta

Ja ti mogu preporučiti Plantronics Gamecomm seriju, ja ih imam i odlične su za sve - gaming, muziku, filmove.

Udobne su, dobro izoliraju vanjske zvukove, nisu preteške. Ove moje su 5.1, i imaju posebnu zvučnu karticu kao usb - dongle.

Izašle su oko 550 kuna prije god dana.

Prodajem zjake...povoljno!
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Odabir Gaming Headseta
nemoj na g35 ako boga znas...zadnjih par igara uopce nema zvuka sa njima...logitecha boli neka stvar za podrsku/drivere.neces se bas s njima usrecit..
INSOMNIJA!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Odabir Gaming Headseta
ukay1000 kaže...

Kolika im je cijena?

CrnaBitanga kaže...

Ja ti mogu preporučiti Plantronics Gamecomm seriju, ja ih imam i odlične su za sve - gaming, muziku, filmove.

Udobne su, dobro izoliraju vanjske zvukove, nisu preteške. Ove moje su 5.1, i imaju posebnu zvučnu karticu kao usb - dongle.

Izašle su oko 550 kuna prije god dana.

I koliko bi sad ove dosle?

15 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

Čine se dost dobre.

Ima netko iskustva sa kave ili ih je isprobao ?

Dompa
15 godina
Odabir Gaming Headseta

Zasto davat tolke novce kad mozes za 115kn kupit Sharkoon HS 40.

http://www.njuskalo.hr/igrace-konzole/slusalice-sharkoon-hs40-stereo-gaming-headset-oglas-2604189

Udobne, za igrace CoD4 cuje se Death Silenc sto znaci da ima dobar zvuk i za te novce se pogotovo isplate kupit.

0 0 hvala 0
16 godina
Odabir Gaming Headseta

Ja imam Corsair HS1 i slusalice su odlicne.

Jako su udobne , kvaliteta zvuka je odlicna(jedino malo na max jacini se stisava kad mu je prejaki bas, valjda dode do prevelikog pada napona...)

Inace su slusalice jako glasne i nema potrebe za max volume, i na pola je malo previse(opet ovisi kome kako pase, ali mislim da to nitko nece imati na max)

Imaju Virtual 7.1 surround od Dolby-ja.

Mikrofon je jako dobar, imas u driverima od slusalica da mjenjas zvuk kad govoris na mic tj. da mjenjas svoj glas(nije bas potrebno, ali ako te to veseli onda je i to +)

Ima svoju zvucnu karticu, usb konektor sto je veliki plus jer su 3.5mm slusalice ovisne o dobroj zvucnoj kartici.

Svakako ti preporucam ove slusalice.

Igram Black Ops i surround stvarno jako pomaze, cujes dal je neprijatelj ispred ili iza tebe za razliku od stereo gdje cujes samo sa strane tj dal je lijevo ili desno.

:D
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Odabir Gaming Headseta

Nemoj samo kupovat polovne headsetove!Ove su odlične:http://www.sophoslab.hr/slusalice/155/sharkoon-x-tatic-sp-gaming-headset/5606/

nikad ne odustaj
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Odabir Gaming Headseta

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Odabir Gaming Headseta

Uzmi sibera v2 u linsku za 550kn su dosle... izvrsna cjena i daleko najbolji zvuk za tu cjenu... a ove 5.1 sluske i to sta ti stavljaju je virtualan surround zvuk odnosno nesto tako slicno mos dobit sa 5.1 zvucnom od 70kn.
Moja preporuka sivera v2 jer su ultralight, jako udobne, predobar zvuk, retractable mic i fora izgledaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Odabir Gaming Headseta

Siberie v2 na ebayu su 250kn.

http://www.ebay.com/itm/New-SteelSeries-Siberia-V2-Headset-Gamers-and-Audiophiles-Headphone-/261023693435?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item8269c9766a#ht_3666wt_1185

Jedino treba uzet produžni 3.5mm kabel ako vam 1m od Siberie nije dovoljan. To je dodatnih 10kn.

twitter@antejuki || Youtube/vaporCRO || Steam: vaporCRO
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Odabir Gaming Headseta

Ma roccat kave u glavu i nećeš požalit, samo neznam kakvo je sad stanje trebali in zvučna kartica koja je max. 200kn

0 1 hvala 0
13 godina
Odabir Gaming Headseta

Reći ću samo jedno, a to da s PLANTRONICSOM nećeš pogriješiti nikako!!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RedHill kaže...

Reći ću samo jedno, a to da s PLANTRONICSOM nećeš pogriješiti nikako!!!

Slažem se.

Vrhunski modeli od 367 preko 777, pa sad 380 i 780...

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
15 godina
Odabir Gaming Headseta

Siberie su daleko najbolji izbor za 250kn.

Čitajuću reviewe na internetu, navode kako su one ergonomski najsuperiornije slušalice na tržištu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Siberie su daleko najbolji izbor za 250kn.

koja bi zvučna bila dobra za njih (oko 200 kn), i koliko su bolje uz nju ?
I nečije mišljenje u vezi Genius Sound Maker Value 5.1 , ima li meda od toga ili ostavit da skuplja prašinu jer sam u jednoj temi vidio da je netko rekao da je skoro pa i lošija od integrirane {#}

15 godina
Odabir Gaming Headseta

Ja bih se usudio reci da je losija od tvoje integrirane na Z68 ploci i ako hoces  novu zvucnu best-buy ti je Asus Xonar DG 5.1 !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Odabir Gaming Headseta

Zaboravih reći da za 10$ više na ebayu imate Siberie v2 sa originalnim produžnim kablom.

On ima dodatni kontroler glasnoće pa tako imate dva.

http://www.ebay.com/itm/SteelSeries-Siberia-V2-Headphones-Game-Headset-extension-cable-MIC-/150799565963?pt=US_Computer_Headsets&hash=item231c5ac48b#ht_12523wt_952

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice