Nožice za miš

poruka: 13
|
čitano: 3.483
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Nožice za miš

Znaci imam Logitech G5 mis... Ove stare nogice su mi se potrosile i jos sam nesto otvarao mis i morao sam ih skinuti potpuno...

Zelim pitat gdje ima kod nas za nabavit to? Nesto ovakvo: http://www.ebay.com/itm/Tiger-Gaming-Logitech-G5-G7-Mouse-Feet-0-6mm-/121061513111?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item1c2fd41797

Ako ima moze i neke custom pa da ih mogu sam izrezati...

Po mogucnosti ZG.

Hvala unaprijed

Op Op Op Gangnam Style!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nožice za miš

Itko? {#}

Op Op Op Gangnam Style!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Nožice za miš

Imaš kineza na eBay-u po 2$ ili Hyperglide, koje te izađu 7.75€.

To ti je hitno pa gledaš kod nas ili? Ne znam gdje bi ih tu mogao nabaviti. Možeš probati kontaktirati Logitech direktno po tom pitanju.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
12 godina
neaktivan
Ferritin kaže...

Znaci imam Logitech G5 mis... Ove stare nogice su mi se potrosile i jos sam nesto otvarao mis i morao sam ih skinuti potpuno...

Zelim pitat gdje ima kod nas za nabavit to? Nesto ovakvo:  http://www.ebay.com/itm/Tiger-Gaming-Logitech-G5-G7-Mouse-Feet-0-6mm-/121061513111?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item1c2fd41797

Ako ima moze i neke custom pa da ih mogu sam izrezati...

Po mogucnosti ZG.

Hvala unaprijed

Pošalji im email,i trebali bi ti poslat' besplatno...Sjećam se da je nekom s foruma Logitech poslao neki dio miša/tipkovnice besplatno a još mu je miš/tipkovnica bio izvan garancije...

Izvan WC-a ne trpim druženje s govnima...
15 godina
neaktivan
Imas na ebayu takasta store, prodaje dosta teflonskih nozica za mis i jos neke stvari. Meni je DA greba podlogu jer mu dno nije skroz ravno pa san uzea od takaste za 2.50$ i doslo je u roku od tjedan dana.
'You can lead a fool to wisdom, bu you can't make him think.'
15 godina
neaktivan
Pardon za dupli post, na mob. san. Mislin da kod nas nemas izbora, jedino znan da mozes nac za razer al te dodu 60kn i identicne su ovima koje san uzea u takaste jer je OEM za razer ovaj Tiger Gaming i imaju najkvalitetnije nozice.
15 godina
Nožice za miš

Gledam jel ima kod nas, jer ne mogu narucit nista, a i trebalo bi mi sto prije.

Op Op Op Gangnam Style!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nožice za miš

Zašto ne možeš naručit? Ja sam sebi uzeo za g700 preko ebaya, dođle za tjedan i pol. Al sam odmah uzeo 4 seta {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 19:46 (ARazer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ARazer kaže...

Zašto ne možeš naručit? Ja sam sebi uzeo za g700 preko ebaya, dođle za tjedan i pol. Al sam odmah uzeo 4 seta {#}

Nemam s cim. {#}

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
16 godina
Nožice za miš

http://www.links.hr/?naziv=podloske-za-mis-zowie-gear-speedy-skatez-bf-za-ec1-ec2&option=artikl&id_kategorija=1018&id_artikl=101.800.186

E sad ne znam dal su ovo za neki drugi miš ili univerzalne.

Prije oko 2-3 godine isto ovo je meni trebalo za G5-icu i netko sa foruma mi je dao link za te nožice, neki dučan iz hrvatske, ne mogu nač koji. Pošto mi se miš potrgao, nakraju nisam to kupovao nego sam kupio G500.

ugl. Pošalji mail Links-u i pitaj ih dal su u mogućnosti naručiti nožice baš za G5-icu ili dal su ovo univerzalne pa da ih izrežeš.

Prodajem Battlefield 3 Premium Edition. Zainteresirani? Kontaktirajte me na PM.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 13:03 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

http://www.links.hr/?naziv=podloske-za-mis-zowie-gear-speedy-skatez-bf-za-ec1-ec2&option=artikl&id_kategorija=1018&id_artikl=101.800.186

E sad ne znam dal su ovo za neki drugi miš ili univerzalne.

Prije oko 2-3 godine isto ovo je meni trebalo za G5-icu i netko sa foruma mi je dao link za te nožice, neki dučan iz hrvatske, ne mogu nač koji. Pošto mi se miš potrgao, nakraju nisam to kupovao nego sam kupio G500.

ugl. Pošalji mail Links-u i pitaj ih dal su u mogućnosti naručiti nožice baš za G5-icu ili dal su ovo univerzalne pa da ih izrežeš.

Pa pise ti da su za EC1 i EC2, mislim da dobijes jos jedan par takvih kad kupis tog misa. Jedina opciju mu je da to izreze jer koliko vidim dosta su velike pa se mozda i moze nesto sredit.

17 godina
neaktivan
Nožice za miš

ja sam kontaktiral logitech po pitanju nožica za miš prije nekih godinu dana i rekli da ih nemaju{#},e sad možda se kaj promjenilo po tom pitanju pa ih svakak kontaktiraj.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
al ga komplicirate covjece nevideno ebay,bla bla, covjece odi u links i biraj si tam nozice koje trebas sve su od teflona ak ti neke ne pasu izrezes si ih skarama kak hoces dobijes ih za 10 miseva 29kn...a imam ti i ja viska:)...LP
Rasturam na Intel Core™ i7-920 @ 3.8Ghz + ArticCooling Freezer 13 + Sapphire Dual-X 7950 with Boost Edition 3GB 1150/1550mhz
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice