Novi stol za komp

poruka: 17
|
čitano: 6.709
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Novi stol za komp

Kupio bih si novi stol za komp za oko 2000kn,uvijet mi je da moderno izgleda,da ima po mogučnosti police za 5.1 zvučnike,mi možete pomoč di da kupim takav stol,razmišljao sam ako ne nađem takav stol da idem kod stolara da mi ga napravi po mjeri,samo mi fali ideja pa bih vas zamolio da pošaljete sliku vašeg stola.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Novi stol za komp

Mi može netko pomoč u vezi tog stola to mi puno znači.

17 godina
neaktivan
Novi stol za komp

Pa odi po trgovinama pa se raspitaj

::::::::::::::::::::::::::::::::))))))))))
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
HRVOJE345 kaže...

Kupio bih si novi stol za komp za oko 2000kn,uvijet mi je da moderno izgleda,da ima po mogučnosti police za 5.1 zvučnike,mi možete pomoč di da kupim takav stol,razmišljao sam ako ne nađem takav stol da idem kod stolara da mi ga napravi po mjeri,samo mi fali ideja pa bih vas zamolio da pošaljete sliku vašeg stola.

Ne vrijedi ti trpat 5.1 sustav na stol, to ti je kao da imaš 2.1 (u najboljem slučaju). 5.1 mora biti oko tebe. Ovako neš

pl...........c.......sub..pd

ti                  

sl...........................sd

pl - prednji lijevi

pd - prednju desni

c - centralni zvučnik

sub - subwoofer

sl - stražnji lijevi

sd - stražnji desni

A gotove stolove za PC-je imaš po većim centrima na bacanje... pevec, bauhaus.... Biraj.

I've seen things that you people wouldn't believe...
16 godina
neaktivan
Novi stol za komp

jbt, stol za 2k kuna. radije kupi normalni stol za 400-500kn i nesto za komp ako nemas kamo s lovom.

moj Bux.to http://bux.to/?r=JURGOLINHO
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Gledao sam po svim tim trgovinama i u Vemilu i ništa nisam pametno našao,nije mi puno dati za stol 2000kn,pa toliko sam platio monitor.

16 godina
odjavljen

Neznam kakav bi ti to specijalan stol htio...  Pogledaj moj. Najobičniji stol, dost dugačak, ima dio iznad kućišta za pojačalo, kasnije sam dodao onu "policu" za tipkovnicu i policu na dva L nosača za skener - ja sam prezadovoljan. Zvučnici su iznad stola a ruter je sa onim svojim kukicama obješen na zid (i zvučnici isto tako). Cijena - oko 100kn (stari stol od prije, 2 L nosača, polica za tipkovnicu skinuta sa sestrinog stola - nema ona komp, folija u boji drveta, par šarafa i još par sitnica..)

16 godina
neaktivan

Dobar ti je stol,uzeo bih tako nešto kvalitetno od punog drveta,samo možda malo veči jer imam scener i printer a i stavio bih kučište na stol da mi se ledice vide,a za zvučnike 2.1 sam razmišljo da stavim dvije police iznad stola.

16 godina
neaktivan

Sad sam malo bolje pogledao taj tvoj stol,stalo bi mi sve na njega,di bi mogao nabavit takav stol,imate pravo 2000kn je ipak previše.

16 godina
odjavljen

Teško da ćeš nać gotov stol od punog drveta... Moj je od iverice, okvir je od punog drveta. Ako ga ne nađeš negdje, morat ćeš dat kakvom stolaru da ti ga izradi. Od jelovine ili trešnje bi bilo dobro. Moj je stol dugačak 150cm (+25cm polica za skener), širok 60cm a visok 72cm. Možeš se ravnat po tome - na stolu je monitor od 19".  Zvučnike možeš stavit na policu ili još bolje objesit na zid na visinu od 150-170cm i postavit ih na kraj stola (znači meni je razmak između njih 130ak cm).

16 godina
neaktivan

Hvala stari uzet ču tvoje mjere i dat stolaru.

16 godina
odjavljen

daj mu i ove slike, nek čovjek vidi što radi. I ja imam ove ormariće sastrane. Ovaj desno je širok 42cm a ovaj lijevo di je komp je širok 40ak cm.... Sad ti ova sredina ispadne oko 67-68cm... To je dost. Ova polica za tipkovnicu je problem jer treba smislit držač za nju...  Ako već radiš to po mom stolu, dodaj si ovaj ormarić desno (ormarić + ladica), poslužit će. Ovaj dio lijevo ti ni ne treba, pošto si reko da komp ide na stol....  Ak je još što nejasno il treba detaljinije, javi se na PP.

16 godina
neaktivan
Novi stol za komp

Evo jedan forumaš ima ovaj stol i odlično izgleda, a nije skup.

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/10111489

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hvala,iči ču ja kod stolara pa če mi napravit po mjeri,probat ču autocadom ili nekim drugim programom napravit nacrt i poslat stolaru.Sviđa mi se od Sum   neke stvari,a neke možda sam dodam.

16 godina
odjavljen

Lakše ćeš napravit u google sketchupu. Nacrtaš ga u 15min cijelog.

16 godina
neaktivan
Novi stol za komp

Jup Google Sketchup je najbolji za to.

Možeš vidjeti kako se radi u njemu i jedan primjer:

:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi stol za komp

Nisam želio otvarat novu temu radi ovoga pa ako netko zna koliko bi trebalo izdvojit za napravit stol kao ovaj (kod stolara).

Jesam moćan PUNIM
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice