Novi printer

poruka: 8
|
čitano: 2.409
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Novi printer

Ovako, krep'o mi stari printer doma pa sam na tržištu za nešto novo... a kako ih ima hrpetina bolje da provjerim ovdje ako netko ima kakvo mišljenje :)

Trebao bi mi neki laserski-color printer, po mogućnosti do 2000kn (eventualno 2500 ako je baš extremno dobar)... nemam nekih sklonosti prema modelu, ovaj stari mi je bio Samsungov i poprilično sam bio zadovoljan... e da i ne mora imat neke skenere faxeve itd. uglavnom ako mi netko može preporučit čisto dobra laser-colorac do cijene koju sam napisao.

Thanx,

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Novi printer

HP CB1215 ili jači model CB1515.

Ima zamjenskih tonera i odlični su printeri!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi printer

Da, ja sam malo gledao HP 2025n, ali kako se kod nas treba cekat tjedan ili dva za narucit, a ne da mi se vozit preko granice, i ja sam nekako dosao do toga HP1515n... nije preskup.

Kazes ima zamjenskih tonera?  mozes mi rec di? ili to drzi svaki shop koji prodaje obicne tonere? bas nemam nikakvih iskustava sa takvom zamjenskom opremom pa cisto da pitam.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Novi printer

Trebao bi ih imati bilo koji shop koji drži tonere, ako već ne na lageru onda po narudžbi.

Cijena originala je Black - 590kn, Boje - 540kn

Cijene zamjenskih su oko 400-500kn, kako gdje (bar u Puli).

Uglavnom raspitaj se malo prije kupnje, okreni par brojeva telefona i to je to.

poz

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Novi printer

Sad sam sjetio, obrati pozornost na ovaj HP officejet PRO 8500.

Nije laserski ali ima odlične performanse i vjerojatno najjeftiniji ispis na tržištu (i ovdje govorim o originalnim tintama, što je do sad bilo nezamislivo za HP).

Uglavnom, cijene tinti su mu Black XL - 220kn za 2200 stranica. A boje 140kn (ima 3 odvojene) za 1400 stranica.

Meni stiže u ponedjeljak, pa ću napisat dojmove iz prve ruke!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi printer

Ma ja ne mogu smislit ove ink-jet printere... jednostavno mi ta sporost ide na živce, a imam lasera u boji već duže vrijeme pa sam se naviknuo.

Danas sam ionako naručio ovaj HP1515n pa ću negdje potražit te zamjenske... ali ako ih i ne nađem za 100kn nije mi neki problem.

Zahvaljujem na savjetu.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Novi printer

Nečeš bit razočaran sigurno!

E, a za zamjenske vidi u Kvarku, oni ih imaju sigurno. poz

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi printer

Ok, da ne otvaram sad novi topic na slicnu temu najbolje da odmah pitam ovdje,

Dobih taj HP 1515n, i sve je OK, samo su slike malo tamne... kako imam Win7 onaj driver koji je dosao sa njim ne radi, pa sam skinuo neki sa HP-ovih stranica...

Sad zna netko mozda kakvo podesenje za malo dignut neki brightness ili gamma? Neke slike ispadnu OK, ali dosta ih ispadne stvarno pretamno... mislim mogu ja pojedine slike "pojacat", ali kad printam koju knjigu ili kakvih 200-300 stranica onda stvarno nema smisla...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice