Novi pacov (500 kn ++)

poruka: 21
|
čitano: 1.383
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Novi pacov (500 kn ++)

Bok ljudi, evo ovak, razmišljam o prodaji svog trenutnog pacova Cyborg RAT7 i razmišljam da ponovo uzmem Logitech G700, što više koristim RAT7 to mi manje paše, bar ja imam takav dojam, pa eto zanima me dali neko ima neke druge preporuke, zasad mi je prvi na listi G700, već sam ga imao odlično mi leži u ruci, i skroz sam bio zadovoljan s njim, mjenjao ga za RAT7 i sad mislim da je vrijeme da se vratim na G700, no ako neko ima neki drugi prijedlog rado bi ga poslušao, i da napomenem, trenutno je G700 na akciji u jednoj trgovini i cijena skupa s poštarinom je oko 480 kn, tak da mislim da nemam boljeg izbora ali bi volio da me razuvjerite, hvala unaprijed!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.7.2012 22:50 (Ivsa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Novi pacov (500 kn ++)

Uzimaj G700 !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Novi pacov (500 kn ++)

Sensei. :) Šalim se malo. Ako ti odgovara G700, onda ti odgovara i njegova težina. Meni je jednostavno bio pretežak što mu je bio veliki minus kod mene. Također su mi i one bočne tipke sa lijeve strane pomalo overkill. Mislim da ih ima četiri ako se ne varam. Ja bih vjerojatno stisnuo tri odjednom. :) Ostalo sve pet. Fino leži u ruci.

16 godina
neaktivan
Novi pacov (500 kn ++)

Težina mi ne smeta, osim tog ima i tu jedan trik, izvadi se baterija a miš se koristi sa žicom, ipak bude nešto lakši, ostalo mi sve paše, i tipke na boku i oblik i sve, al nadam se da bi možda neko mogao preporučiti neku jeftiniju alternativu pa da mi možda još ostane i za ćevape!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Novi pacov (500 kn ++)

DEFINITIVNO Logitech G500, za gaming bježi od wirelessa.

Ako ne to, onda G9x, ovisi koji oblik ti paše ruci., ali ako je za gaming SAMO žica.

Toni
Moj PC  
1 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Imaš na forumu MX Revolution za 250Kn.
OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
14 godina
neaktivan
Imaš na forumu MX Revolution za 250Kn.
OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
16 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

DEFINITIVNO Logitech G500, za gaming bježi od wirelessa.

Ako ne to, onda G9x, ovisi koji oblik ti paše ruci., ali ako je za gaming SAMO žica.

Oprosti al pričaš gluposti!?

13 godina
neaktivan
Novi pacov (500 kn ++)

Ako češ već vrijeđat, objasni se.

Toni
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.7.2012 23:18 (rapture686).
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Novi pacov (500 kn ++)

Mislim da na G700 možeš skopčat i kabal?

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi pacov (500 kn ++)

Ma nevrijeđam se, samo kaže da sam već imao G700 i da u wireless modu nema nikakve razlike od žičanog!?

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.7.2012 23:26 (Ivsa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Novi pacov (500 kn ++)

Sa žicom se ne moraš bojati gubitka signala ni crkavanja baterije ni slično, a ako je riješenje za to ''pa spojim ga na kabal'' onda nije bežićni. Razlika postoji, nije toliko vidljiva ali je ima. Žicu u brzini i reakciji ništa neće zamijeniti. Uostalom, kabal na G700 je kratak i nije najbolje napravljen.

Tražio si preporuke, ja sam preporučio, a ti odluči.

Toni
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

Sa žicom se ne moraš bojati gubitka signala ni crkavanja baterije ni slično, a ako je riješenje za to ''pa spojim ga na kabal'' onda nije bežićni. Razlika postoji, nije toliko vidljiva ali je ima. Žicu u brzini i reakciji ništa neće zamijeniti. Uostalom, kabal na G700 je kratak i nije najbolje napravljen.

Bez žice se ne moram bojati gubitka signala jer mi komp nije u drugoj sobi nego pokraj miša, ni crkavanja baterije se ne moram bojati jer ga stavim da se puno kad ne koristim komp i to je to!?

16 godina
neaktivan
Novi pacov (500 kn ++)

Moja preporuka je Roccat Kone...

Chuck Norris je dobio 2 na izlazu logičkog sklopa.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ivsa kaže...
rapture686 kaže...

Bez žice se ne moram bojati gubitka signala jer mi komp nije u drugoj sobi nego pokraj miša, ni crkavanja baterije se ne moram bojati jer ga stavim da se puno kad ne koristim komp i to je to!?

Čuj, kako hoćeš, opet kažem, tražiš preporuku, dobio si je, odluči šta ćeš.

Toni
16 godina
rapture686 kaže...

Ma ne postoji nikakva razlika, bar ne danas. Možd prije, kada su bili kuglični, infra-crveni miševi

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
neaktivan
Novi pacov (500 kn ++)

Ma nema bed-a, hvala na preporuci, ja samo kažem, da sam imao G700 i da u bežičnom modu radi savršeno!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi pacov (500 kn ++)

Gore kolega je preporučio Roccat Kone - potpisujem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Glavonja94 kaže...

roccat savu još bolji

16 godina
neaktivan
exe kaže...
Glavonja94 kaže...

roccat savu još bolji

Cijene i linkovi gdje se mogu kupit u HR?!

17 godina

savu je oko 65 eurića, kupljen u slo

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice