Novi miš(Razer,Logitech!?)

poruka: 36
|
čitano: 6.242
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

toplo ti preporučam deathadder imam ga. Mis je odličan imam samo rječi hvale...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Novi miš(Razer,Logitech!?)

Isprobah više toga u godinu dana,frend takođe.....u raspravama koje obično završavaju u svađi složili smo se smao u jednom: Logi je Mercedes u miševima. G5 topla preporuka,G9 mi nije lego u ruci.....

Phenomenalni duja X3,Biostar 790GX,XFX HD4830
17 godina
neaktivan

Odlučio sam otić po G9, danas ili sutra idem i Razer Goliathus podlogu,onu malo vecu koja se izdvaja od onih manjih po velicini kutije :D. Hvala vam svima na savjetima

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ja taman u vemila narucio razer deathadder (cujem da je jedan od najboljih miseva), i tipkovnicu arctos, preljepa mi je

Immortal Technique in the streets back on the hustle cuz three strikes'll get you life for stuffng cracks in a duffel

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

kupujem to dvoje gore za cod 4, koja bi mi bolje podloga dosla goliathus speed ili control?

Immortal Technique in the streets back on the hustle cuz three strikes'll get you life for stuffng cracks in a duffel

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Novi miš(Razer,Logitech!?)
epic kaže...

kupujem to dvoje gore za cod 4, koja bi mi bolje podloga dosla goliathus speed ili control?

Bolje bi ti bila control jer je ova druga previše glatka pa miš na njoj leti. Ja imam exactmat x control pa na speed strani nisam mogao koristiti Mambu na 1800 DPI.

''I have seen the promised land, but I may not get there with you.'' - Martin Luther King Jr.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice