Novi mis i slusalice!

poruka: 31
|
čitano: 2.736
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Novi mis i slusalice!

mislim uzet plantronics 777 i logitech g700 ali za sluske nisam siguran zato sto nisu 5.1 a volio bi probat 5.1 tako da koje su jos sluske dobre za gaming do 500 kn 100+- i za g700 mi nije jasno negdje pise da ima 5700 negdje 1000dpi kolko na kraju ima ?

hvala na odgovorima..

0 0 hvala 0
15 godina
Novi mis i slusalice!

Gamecom 777 su 7.1 headset . Bolje uzmi Gamecom 780 - također 7.1 ! na Logitechu G700 mozes mijenjat DPI do 5700 !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Novi mis i slusalice!

odusto sam od svega uzimam siberia v2 i deathadder samo me zanima dali je bolji deathadder od g500..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Novi mis i slusalice!

ili da uzmem 780 umjesto siberica

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Novi mis i slusalice!
Deathadder je bolji, ali i skuplji.
I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
13 godina
neaktivan
Novi mis i slusalice!

nea veze skupio sam neke pare samo me zanima razlika izmedu siberia v2 i gamecom 777 ,780 mi se ne svidaju i nemaju 3.5 mm za ustekat samo usb imaju ..

0 0 hvala 0
15 godina
Novi mis i slusalice!

Uzmi 777  , mozes ih ukopcat preko USB-a ili 3.5mm ! A i V2 su mi lijepe ! Si gledal Corsair Vengeance 1300 ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Novi mis i slusalice!

a ovaj imali neke velike razlike izemdu siberie i 777 posto su 777 7.1 sound a siberia normalan sound

0 0 hvala 0
17 godina
cujko14 kaže...

a ovaj imali neke velike razlike izemdu siberie i 777 posto su 777 7.1 sound a siberia normalan sound

Ako uzimaš USB SteelSeries Siberia v2 i njena USB zvučna ima podršku za virtualni 7.1 zvuk.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
13 godina
neaktivan
Novi mis i slusalice!

razlika je 100 kn izmedu normalnih i usb siberica neznam dali mi se sad isplati uzet usb siberice ili ipak normal

0 0 hvala 0
17 godina
cujko14 kaže...

razlika je 100 kn izmedu normalnih i usb siberica neznam dali mi se sad isplati uzet usb siberice ili ipak normal

Ovisi koju zvučnu imaš/koristiš.

Recimo da je USB zvučna tipa te koja dolazi uz Siberiu bolja od mnogin integriranih zvučnih a lošija od mnogih PCI ili PCI-E zvučnih za 150 i više kuna.

Imam u planu (već neko vrijeme) napisati nekav vodić za izbor gaming headseta, no još se evo nisam natjerao da ga napišem...

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...
cujko14 kaže...

Ovisi koju zvučnu imaš/koristiš.

Recimo da je USB zvučna tipa te koja dolazi uz Siberiu bolja od mnogin integriranih zvučnih a lošija od mnogih PCI ili PCI-E zvučnih za 150 i više kuna.

Imam u planu (već neko vrijeme) napisati nekav vodić za izbor gaming headseta, no još se evo nisam natjerao da ga napišem...

ipak cu uzeti normalne ipak za 500 kn moraju valjat i mislim sve uzet u instar informatici sad imaju neki popust pa bi bila pristojna cijena

15 godina
Novi mis i slusalice!

Pa uzmi onda USB model kad imaju 7.1 zvucnu , fuckas 100kn da ti poslje nebi bilo zao ak ih nebi uzeo !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Novi mis i slusalice!

sad ste me totalno s*****i :D neznam jos cu vidjet na kraju koje da uzmem

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
Novi mis i slusalice!

Da !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Novi mis i slusalice!

Bio sam u istoj dilemi i uzeo sam mis Logitech G700 i slusalice Logitech G35.

Nisam pozalio ni sekunde :)

Pogotovo jer sam ih nasao na oglasniku, nove, s 300-tinjak KN manjom cijenom od novih {#}

Nego, neka me netko ispravi ako sam u krivu, ali sve ove 5.1 i 7.1 slusalice SOFTVERSKI stvaraju PRIVID surround zvuka.

Zvuci super, fora je za vidjeti da je slusalica 5.1 ili 7.1 {#}

Tesko da slusalice u sebi imaju 8 komada svucnika.

Ali to nije ni priblizno zvuku iz 5.1 zvucnika.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Nego, neka me netko ispravi ako sam u krivu, ali sve ove 5.1 i 7.1 slusalice SOFTVERSKI stvaraju PRIVID surround zvuka.

Postoje 5.1 slušalice s baš punim brojem zvučnika u slušalici iako su u takvim headsetima to najčešće po 2 ili 3 (eventualno 4) zvučnika po slušalici.

Takav headset prepoznaš po broju konektora koje ima za spajanje na izvor zvuka; dakle mora imati barem 3 (mikrofon, prednji lijevi i desni (s wooferom) i stražnji lijevi i desni).

Najjeftiniji baš pravi 5.1 Headset je SpeedLink Medusa NX 5.1.

A lažnih 5.1 i 7.1 je bar lako prepoznati - svi odreda su USB xD.

14 godina
191x7 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Postoje 5.1 slušalice s baš punim brojem zvučnika u slušalici iako su u takvim headsetima to najčešće po 2 ili 3 (eventualno 4) zvučnika po slušalici.

Takav headset prepoznaš po broju konektora koje ima za spajanje na izvor zvuka; dakle mora imati barem 3 (mikrofon, prednji lijevi i desni (s wooferom) i stražnji lijevi i desni).

Hvala, nesto novo sam naucio {#}

I, da li je bilo koji od gore spomenutih slusalica pravi surround?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Nije lažni nego umjetni :) koji jako dobro služi svrsi kad nemaš istrenirano i osjetljivo uho................ja imam Plantronics GameCom 777 (umjetni 7.1) koje su super za te novce dok recimo imao sam na posudbi Roccat Kave koje su pravi 5.1 zvuk i koje su predobre ali isto tako i jako skupe za nekog tko ne provodi dosta za kompjuterom.

Sa svim ostalim se slažem.

So say We All
17 godina
skyreeper kaže...
191x7 kaže...

...

Nije lažni nego umjetni :) koji jako dobro služi svrsi kad nemaš istrenirano i osjetljivo uho................ja imam Plantronics GameCom 777 (umjetni 7.1) koje su super za te novce dok recimo imao sam na posudbi Roccat Kave koje su pravi 5.1 zvuk i koje su predobre ali isto tako i jako skupe za nekog tko ne provodi dosta za kompjuterom.

Sa svim ostalim se slažem.

Pa imam i ja virtualnih 5.1 odnosno 7.1 jer mi zvučna ima tu opciju i jako dobro znam da je to bolje nego stereo (što se gaminga tiče). Ali opet, to nije pravih 5.1/7.1 već recimo 5.1 prilagođen za izvedbu na stereo da zvuči kao 7.1. Opet je to stereo s varanjem mozga. Ali radi, valja. pravi 5.1 je set od 5 zvučnika i woofera, umjetni 5.1 je oanj od pravih 5.1 slušalica (jer nema 5 zvučnika + voofer već manje i jako su blizu) a lažni 5.1/7.1 je onaj koji ide preko sterea a zvuči kao prostorno.

13 godina
neaktivan
Novi mis i slusalice!

dali se isplati onda uzet meduze umjesto gamecoma 777

0 0 hvala 0
17 godina
Novi mis i slusalice!

Medusa NX 5.1 da, Medusa NX Stereo ne.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Novi mis i slusalice!

onda trea uzimat i novu zvucnu ...ak se uzima 5.1

1 0 hvala 0
17 godina
Novi mis i slusalice!
Zasto, postojeca nema dovoljno izlaza? Ili bi htio bolji zvuk nego sto ima integrirana?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Novi mis i slusalice!

kolko znam medusa imo kolko 4 5 izlaza a ja 2 tako da ...

0 0 hvala 0
17 godina
cujko14 kaže...

kolko znam medusa imo kolko 4 5 izlaza a ja 2 tako da ...

Pa koju matičnu imaš?

13 godina
neaktivan
Novi mis i slusalice!

za sad sam na laptopu tak da neznam ..

0 0 hvala 0
17 godina
Novi mis i slusalice!

Aha, laptop je u pitanju. Vjerojatno ti ima izlaz za stereo zvučnike i mikrofon te neku osrednju integriranu zvučnu.

Tebi je najbolje rješenje za gaming kupovina headseta s USB zvučnom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Novi mis i slusalice!

tako i tako kupujem  pc uskoro tako da se necu zezat bolje neki bolji ta kud puklo

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice