ma izgled nema veze meni je vaznija kvaliteta
mene mozes pitati ako te sta zanima od logitechevih miseva ... jer sam imao g5, g500, g9 i g9x ...
g5 i g500 .. mislim da g500 ima vise dpia od g5 (ali to je nebitno jer 2000 dpi je sasvim dovoljno) ... takodjer mislim da je g5 radjen od kvalitetnijeg materija jer nakon prelaska s g5 na g500 ruke su mi se pocele uzasno znojiti nakon malo duzeg igranja ... sad kad bih morao birati g5 ili g500 uzeo bih si g5 ...
trenutno imam g9x i zadovoljan sam ;)
nist od g500-a...
budzet mi je do 250kn
dvoumim se izmedu ova 3 misa:a4tech x7 xl-750 bk vs sharkoon fireglider vs trust predator gm-4800
koji je da uzmem izmedu ta 3 ili mozda nek drugi ali do 250kn
i da gdje ima trust predator gm-4800 za kupit?
Ovim redom bi ti ja složio te miševe (kad sve uzmeš u obzir):
01. A4tech X7 xl-750BK
10. Sharkoon Fireglider
11. Trust Predator gm-4800
Mislim da Trust GM-4800 nećeš više naći, to je stariji miš...
evo ja sam se bas dvoumio izmedu abyssusa i mx-518 i gledam svugdje nemaju uopce abyssusa... i jucer se ponadao da imaju u ADM-u
ali nisu imali i uzeo sam si mx-518 i mogu rec da sam dosta zadovoljan s njima.. iako se treba jos malo naviknut
ma uzet cu najvjerojatnije A4tech X7 xl-750BK jer mi je njega jos i najlakse kupit bas sam ga vidio jucer u trgovini ali ga moram isprobat kako mi stoji u ruci jer sam vidio samo kutiju
a ono sta je u bugu napisano za tog misa jel to istina ili nije?
i taj mis jel bi bolje isao uz razer control ili speed podlogu?
Nerazumijem zašto ljudi uopče kupuju podloge što ima podloga a nema karton
ma uzet cu najvjerojatnije A4tech X7 xl-750BK jer mi je njega jos i najlakse kupit bas sam ga vidio jucer u trgovini ali ga moram isprobat kako mi stoji u ruci jer sam vidio samo kutiju
Pripazi malo koji ćeš miš uzeti od A4Tech-a, jer imaju desetak miševa sa istim ''kalupom''. Stavio sam ti ja u drugoj temi slike da znaš kako izgleda kutija.
Pripazi malo koji ćeš miš uzeti od A4Tech-a, jer imaju desetak miševa sa istim ''kalupom''. Stavio sam ti ja u drugoj temi slike da znaš kako izgleda kutija.
ah kak to nije takva ista ali plava je i pise oscar na njoj i vidi se mis nije skroz zatvorena i problem je jos sto nisam vidio kutiju izbliza nego s udaljenosti od 3 metra jer je iza pulta trgovine pa nemogu odsetat do nje i vidjet tocno koji je
jel to onda taj mis ili ne?
a za podlogu control ili speed od razera?
evo je slika kakva je to kutija:http://image.depart.livedoor.com/free/excellar/XL-750BK-J1_9may15_2.jpg
jel to onda taj ili?
evo je slika kakva je to kutija:http://image.depart.livedoor.com/free/excellar/XL-750BK-J1_9may15_2.jpg
jel to onda taj ili?
bump
i da ovo sve u u bugu sto je napisano za njega sve je to istina i jel to tak stvarno dobro za te novce?
podloga za njega koja bolja pase-razer control ili speed?
Netko je spomenuo Gigabyte GM-M8000 miš - ja ga nebih preporučio.
Prijatelj (koji je uposlenik jedne informatičke trgovine koja prodaje taj miš) kupio si je jedan.
Isti od samog početka nije radio uopće (rade tipke i scroll, al od pomaka ni p). Ok, reklamira ga i dobije drugi.
I odmah tamo u servisu isproba, ode nakon 15 minuta - isti problem.
HAHAHAHAHHAHA... ovakve tipove volim koji mi uljepšaju dan... Za tebe je i miš od 20 kn previše, a i za prijatelja..... imam dotični miš... i super mi radi.
A pošto vidim da si ti malo jači igrač kupi si od nintenda wii remote pa probaj s njim možda "pohvata" tvoje brze kretnje pošto na tržištu nema takvog...
uzmi coolermaster koji si već htio pusti goliathus cooler je 3 koplja iznad
uzmi coolermaster koji si već htio pusti goliathus cooler je 3 koplja iznad
ma necu vise jer mi tu brat nece jer sam do sad imo neku no-name podlogu koja je stajala no onom sta se izvlaci gdje je tipkovnica pa on hoce da tu to i ostane a ne da se premjesti iznad pa eto zato uzimimam razera a ne coolera
a za odlucit onda konacno speed ili control?
Ja sam pokazao kakvu sam ja kutiju dobio, ako ti na kutiji piše XL-750BK onda valjda to je taj miš.
Ja sam pokazao kakvu sam ja kutiju dobio, ako ti na kutiji piše XL-750BK onda valjda to je taj miš.
sorry zbog spama
odluka uzet cu a4tech xl-750bk i razer control ili speed-za to se budem posavjetovo s bratom ali mislim da cu uzet control
a ako bi uzimo mis bez dodatnih tipki onda Razer Abyssus?
uz razer control podlogu bi bio mis
a ako bi uzimo mis bez dodatnih tipki onda Razer Abyssus?
uz razer control podlogu bi bio mis
razgovarao sam sad s bratom i dogovorili smo se da uzimamo mis bez dodatnih tipki
da uzmem onda taj jer mislim da je to najbolji mis bez dodatnih tipki?
ovak bi onda izgledalo: Razer Abyssus + Razer, Goliathus, Control Omega, 270x215x4 mm
zašto ne 2 dodatne ili više dodatnih tipki zašto to odjednom pa bori se i ti malo s bratom.
zašto ne 2 dodatne ili više dodatnih tipki zašto to odjednom pa bori se i ti malo s bratom.
ma ja hocu s dodatnim a on nece, a eto neko mora popustit
a ta kombinacija tog misa i podloge je u redu?
pa gle u redu je to al nedaj pa što ti je brat takav ne puštaj koliko sam vidio već si mu za podlogu pustio.
pa ček jel brat mlađi od tebe ili
Gle, kod miša ti najviše ovisi ležanje u ruci.
Meni mx518 jednostavno nije odgovarao (bio mi je nekako premal, imam dosta dugačke prste), al kad sam probao deathaddera odmah sam osjetio da je to to. Makar deathadder nije fizički ništa veći od mx-a, al zbog oblika mi je jednostavno bolje pasao. Tako da, isprobaj što više miševa pa procijeni.
A podloga ti najviše ovisi o tvom stilu igranja. Ako se zezneš uvijek ju možeš prodati ili probati zamijeniti sa nekim. Imam razer goliathus speed (najmanju) i super mi odgovara. Miš mi je uvijek na max dpi (samo ponekad dok snajpam ga stavim na srednju postavku) tako da koristim male kretnje pri igranju i veća podloga mi ni ne treba. Probaj procijeniti prema svom stilu igranja.
Nadam se da sam ti pomogao.
Ako nemate novca dovoljno da kupite nesto High-end (ne krivim vas i ako ne zeliti da slupate novce na takvu budalastinu), ja preporucujem Acme Pro Gaming Mouse (onaj crno-zuti).
Ako nemate novca dovoljno da kupite nesto High-end (ne krivim vas i ako ne zeliti da slupate novce na takvu budalastinu), ja preporucujem Acme Pro Gaming Mouse (onaj crno-zuti).
ma necu tog slici mi na onaj geniusa koji je los
uglavnom budem jos razgovaro s njim ako sa dodatnim tipkama onda: a4tech xl-750bk + razer control podloga(mala)
ili bez dodatnih tipki: razer abyssus + razer control podloga(mala)