Novi miš i podloga

poruka: 87
|
čitano: 8.648
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Novi miš i podloga

podloga za mis dvoumim se izmedu ove dvije:

Cooler Master CM Storm CS-M FPS Tactics DC

Razer, Goliathus Control Omega 270*215*4 mm

koju da uzmem??samo nemojte spominjat ovu vecu razerovu goliathus jer ne bi dao tolko para za podlogu

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 21:14 (mustang995).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Novi miš i podloga
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Novi miš i podloga
perkoxcar kaže...

ne bi i nema je u trgovini u kojoj kupujem

17 godina

CM Storm Tactics definitivno.

Kojeg miša imaš (ili češ uzeti)?

Ivan Marijanović, univ. bacc. ing. comp.
15 godina
191x7 kaže...

Kojeg miša imaš (ili češ uzeti)?

najverojatnije deathaddera a ako ne njega onda diamondbacka 3g ili logitech mx-518

15 godina
neaktivan
Novi miš i podloga

jesi probao kako ti leže u ruci

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
15 godina
explorer 4 kaže...

ma nisam kad ih ne mogu probat u trgovinama jer nijedna nema izlozene miseve(bar u mom gradu) ali ono imam ruku srednje velicine

sta mislis koji bi mi najvise odgovarao?

16 godina
mustang995 kaže...
explorer 4 kaže...

ma nisam kad ih ne mogu probat u trgovinama jer nijedna nema izlozene miseve(bar u mom gradu) ali ono imam ruku srednje velicine

sta mislis koji bi mi najvise odgovarao?

MX-518 je jako udoban. Nisam imao bas njega, ali imao sam MX500 i G500 koji su istog oblika

Razer Diamondback - neudoban samo tako sa prakticno beskorisnim bocnim tipkama. Imam negdje u ladici onaj originalni (nije 3G), ali vjerujem da su oblikom isti

Razer Deathadder - nisam probao, pa ne znam, ali svi ga hvale da je strasno lijepo lezi u ruci. Imao je premalo dodatnih tipki za moj ukus. Da je imao jos dvije (npr kotacic lijevi/desno) sigurno bi ga upiknuo

15 godina
neaktivan
Novi miš i podloga

a gle svaki dan radim na g500 i na deathadderu ponekad i stvarno je g500 dosta udobniji i rađen je od boljeg materijala.

ja isto tako imam ruku srednje veličine i odlično mi paše.

btw.da kažem za ove lasere u miševima.

ti infracrveni senzori su bili dobri u početku kad ih je razer stavio na par svojih modela jer je tada laser bio slabije razvijen no danas je laser odlično razvijen tako da su razlike između njih zanemarive.

sam primjer je i g9x

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 23:19 (explorer 4).

1 0 hvala 1
15 godina
explorer 4 kaže...

a gle svaki dan radim na g500 i na deathadderu ponekad i stvarno je g500 dosta udobniji i rađen je od boljeg materijala.

ja isto tako imam ruku srednje veličine i odlično mi paše.

btw.da kažem za ove lasere u miševima.

ti infracrveni senzori su bili dobri u početku kad ih je razer stavio na par svojih modela jer je tada laser bio slabije razvijen no danas je laser odlično razvijen tako da su razlike između njih zanemarive.

sam primjer je i g9x

uzet cu deathaddera onda jer mi je g500 ipak malo preskup

ova podloga jel pase uz deathaddera???

Cooler Master CM Storm CS-M FPS Tactics DC

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 14:21 (mustang995).
15 godina
neaktivan
Novi miš i podloga

da ta podloga ti je odlična definitivno je uzmi.

a deathadder mi nikad nije sjeo u ruku kako treba koristio sam ga al kad ga kupuješ već onda ti držim fige da ti sjedne u ruku.

sretno !

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Mauro kaže...

Razer Diamondback - neudoban samo tako sa prakticno beskorisnim bocnim tipkama. Imam negdje u ladici onaj originalni (nije 3G), ali vjerujem da su oblikom isti

Ja imam 3G i miš uopće nije neudoban...

Bočne tipke sa lijeve strane su savršeno upotrebljive palcem dok za one sa desne treba malo vježbe.

I daleko od toga da su beskorisne.

I da, oblikom su isti...

15 godina
explorer 4 kaže...

da ta podloga ti je odlična definitivno je uzmi.

a deathadder mi nikad nije sjeo u ruku kako treba koristio sam ga al kad ga kupuješ već onda ti držim fige da ti sjedne u ruku.

sretno !

a da te pitam za mis koji bi bio najbolji izbor misa do 350kn?jer deathadder jel malo skuplji mozda ga uzmem a mozda ne

pitam da znam sta da uzmem ak ovog ne

16 godina
neaktivan

A4Tech X7 XL-750BK, on ti je oko 200 kn, bestbuy u Bugovom testu miševa, možeš ga naručit u Robot Commerce-a. Ima isti senzor kao i G5, G7, G500 i Razer Copperhead. Ja ga imam, ima jako dobar program za podešavanje postavki (Oscar) i jako zanimljive skripte. Meni je super za tih 220 kn.

I onda uzmeš podlogu ako nemaš, Cooler Master CM Storm CS-M FPS Tactics DC. Ako već imaš podlogu, ostane ti 100 kuna za piće.Namigiva

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
Šef kaže...

A4Tech X7 XL-750BK, on ti je oko 200 kn, bestbuy u Bugovom testu miševa, možeš ga naručit u Robot Commerce-a. Ima isti senzor kao i G5, G7, G500 i Razer Copperhead. Ja ga imam, ima jako dobar program za podešavanje postavki (Oscar) i jako zanimljive skripte. Meni je super za tih 220 kn.

I onda uzmeš podlogu ako nemaš, Cooler Master CM Storm CS-M FPS Tactics DC. Ako već imaš podlogu, ostane ti 100 kuna za piće.Namigiva

nemam je jos nju cu prvo i uzet pa onda mis

taj mis jel stvarno tako dobar jer sam bio cito da on i nije bas nest

sad ne znam sta je bolje ustedit novce i kupit toga ili dat vise para pa uzet deathaddera?

17 godina

Deathadder vs. A4Tech Oscar X7 750BK?

Pa to nije čak ni fer dvojba, DA nema nikakve šanse. 750BK je klasa iznad.

Jedino, 750BK nema utege - stoga možeš uzeti recimo Sharkoon Fireglider (isti miš samo druga maska i dodano utezi).

15 godina
191x7 kaže...

Deathadder vs. A4Tech Oscar X7 750BK?

Pa to nije čak ni fer dvojba, DA nema nikakve šanse. 750BK je klasa iznad.

Jedino, 750BK nema utege - stoga možeš uzeti recimo Sharkoon Fireglider (isti miš samo druga maska i dodano utezi).

nema veze za utege

stavljam hvala

uzet cu tog A4Tech Oscar X7 750BK

16 godina
neaktivan
mustang995 kaže...
Šef kaže...

sad ne znam sta je bolje ustedit novce i kupit toga ili dat vise para pa uzet deathaddera?

Ja ga imam (tek dva dana, ali) meni je dobar, no ima jednu veliku (bar meni) manu - glasan je. Za razliku od starog Geniusa (neki gamerski, totalno bezveze) je glasniji. Mislim, priviknut ću se, ali...

A, to uzet DeathAddera ili ovaj, to je subjektivno. Meni se ne sviđaju Razeri (osim Mambe) i mislim da su precijenjeni, a ti sam procijeni.

@mustang, a meni Hvala?  NamigivaSmijehBelji se

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 23:31 (Šef).
15 godina
Šef kaže...
mustang995 kaže...
Šef kaže...

Ja ga imam (tek dva dana, ali) meni je dobar, no ima jednu veliku (bar meni) manu - glasan je. Za razliku od starog Geniusa (neki gamerski, totalno bezveze) je glasniji. Mislim, priviknut ću se, ali...

A, to uzet DeathAddera ili ovaj, to je subjektivno. Meni se ne sviđaju Razeri (osim Mambe) i mislim da su precijenjeni, a ti sam procijeni.

@mustang, a meni Hvala? NamigivaSmijehBelji se

dobio si dva hvala za obodva posta

a taj mis gdje ga ima za kupit?znam da ga ima u kvarku i gdje jos?

16 godina
neaktivan

Uzmeš neki od zadnja 3 Buga, nađeš reklamu sa Kvark miševima i u dnu ti piše koji su mu maloprodajni partneri. U svakom većem i nekim manjim gradovima ima bar po jedan, odeš kod njih u poslovnicu i naručiš. Ja sam naručio u Robot Commerce-a.

15 godina
neaktivan
Novi miš i podloga

bez dvojbe a4tech je za te pare odličan a deathadder nema utege tako da neznam šefe jesi li se zabunio ili ?

i mislim da niti jedan razerov miš nema utege.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

bez dvojbe a4tech je za te pare odličan a deathadder nema utege tako da neznam šefe jesi li se zabunio ili ?

i mislim da niti jedan razerov miš nema utege.

Ma, gdje to, da ispravim?  Neodlučan

:confused:

17 godina
Novi miš i podloga

Ma Explorer 4 je nešto pobrkao.

Ja sam spominajo utege, no ne za Razer miš već za 750BK - koji ih nema, a Sharkoon Fireglider ima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Novi miš i podloga

izgleda da sam se ja zbunio jer sam negdje pročitao tu po forumu da deathadder ima utege ili se meni samo čini :)

sorry !

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Ma Explorer 4 je nešto pobrkao.

Ja sam spominajo utege, no ne za Razer miš već za 750BK - koji ih nema, a Sharkoon Fireglider ima.

Ma znao sam da je exlorer pobrkao nešto, pa sam se pravio glup da vidim što će reć  Belji seNevinašce

15 godina
Novi miš i podloga

budem jos dobro razmislio oko svega

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 19:42 (mustang995).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Novi miš i podloga

odlucio sam za sad vecinu toga

izbor je pao na dva misa

logitec g500 ili razer deathadder?koji da uzmem i koji bi bolje pasao uz podlogu Cooler Master CM Storm CS-M FPS Tactics DC??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Novi miš i podloga
Po meni g500 lagano obriše pod s deathadderom

0 1 hvala 1
15 godina
explorer 4 kaže...
Po meni g500 lagano obriše pod s deathadderom

ok jedan glas za g500

a jel on bolji i za igrice i za obican rad npr.photshop i tak nest?

15 godina
neaktivan
Novi miš i podloga
Ma bolji je kako god okrenes samo što je ovaj malo ljepši što ne opravdava tako visoku cijenu

0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice