Novi Gamerski Mis

poruka: 7
|
čitano: 1.258
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Novi Gamerski Mis

Pozdrav.

Prije nego sam kupio ovog misa citao sam po netu da mu se scroll kotac vrlo lako razbije. I naravno to se pocelo desavati meni - Osjecam kako kotac slabi, uskoro bi trebao riknut, iako je mis najbolji kojeg sam imo (Pored Deathaddera i MX518) pa mi je zao..

Kupljen je u ponedjeljak i tad se trebalo malo jace pritisnut na scroll kako bi sve radilo ok. Sad je to sve labavo.. Al jos ne razumijem kako mogu nesto takvo pustit u prodaju, iako su napravili vec drugu verziju koja navodno sve popravlja (Ja je imam.)

Ocito cu trebat mijenjat, al ne planiram opet njega uzimat iako je mis vrhunski...

Stoga trazim savjet kojeg misa da uzmem u linksa?

ROCCAT-a sam platio 620kn skupa s podlogom koja ne dode vise od tih 120kn sigurno (U paketu su bili)

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 9:18 (puls4R).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi Gamerski Mis

Kupi opet D'Addera. Ja ga imam već 2 godine, ubo ga skupa sa Goliathusom u Vemilu za 300kn, dosad nikakvih problema. Nosao ga na LAN partije, kod frenda, koristio na PS3, radi sve kako spada, ne škripi, ne šteka, jednostavno savršenstvo.

Jedina zamjerka je tanak USB kabel.

Pogledaj i Logi G500 i pošto je Kone kojeg si imao viša klasa miševa, pogledaj i NZXT Avatar i G9x.

Dobri su ti i Sharkoonci(Fireglider) i OCZ štakori.

PSN: filip99
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 9:38 (AlienWare1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi Gamerski Mis

Jel ovo kao i sa onim grafickima sto ste ti i drug testirali...

He who dares, wins
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Novi Gamerski Mis
malina22 kaže...

Ne xD ono je bila sala..

Neznam dal ce ovaj mis izdrzat jos tolko dugo.. tj scroll wheel

15 godina
malina22 kaže...

hahahahahaSmijeh

A single death is a tragedy; a million deaths is a statistic. Joseph Stalin
15 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Kupi opet D'Addera. Ja ga imam već 2 godine, ubo ga skupa sa Goliathusom u Vemilu za 300kn, dosad nikakvih problema. Nosao ga na LAN partije, kod frenda, koristio na PS3, radi sve kako spada, ne škripi, ne šteka, jednostavno savršenstvo.

Pogledaj i Logi G500 i pošto je Kone kojeg si imao viša klasa miševa, pogledaj i NZXT Avatar i G9x.

Oprosti, ali ne kužim baš tu zamjerku sa tankim usb kabelom? Ok, tanak je, al ne kužim kakve to veze ima.

Isto imam Death Addera već 3 godine, nosio sam ga u ruksaku sa laptopom, kabel bi nutra nagurao bez ikakvog pažljivog slaganja, često sam ga (što baš nije pametno, znam) znao izvlačiti iz ruksaka za kabel i u 3 godine mu se ništa nije dogodilo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 11:12 (Vash).
17 godina
neaktivan
Vash kaže...
AlienWare1 kaže...

Oprosti, ali ne kužim baš tu zamjerku sa tankim usb kabelom? Ok, tanak je, al ne kužim kakve to veze ima.

Isto imam Death Addera već 3 godine, nosio sam ga u ruksaku sa laptopom, kabel bi nutra nagurao bez ikakvog pažljivog slaganja, često sam ga (što baš nije pametno, znam) znao izvlačiti iz ruksaka za kabel i u 3 godine mu se ništa nije dogodilo.

Pa ne kužim ni ja, nego to u svim reviewima naglašuju pa eto ako bude pitao. Evo i ja ga stalno po ruksacima nosam, jedino što se malo izlizalo je pozlaćeni USB priključak.

PSN: filip99
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice