Novi flagship Logitech zvucnici?

poruka: 13
|
čitano: 2.921
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Jeste li vidjeli nove Logitech Z906? Tko misli da ce biti losiji od Z5500 kojih sam i sam vlasnik? Evo prvog glasa da ce bit losiji :-)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Novi flagship Logitech zvucnici?

Šteta što nisu stavili koji HDMI ulaz (možda i izlaz, no to je već vjerojatno previše za Logitech, a i koštalo bi), ovako ne vidim ništa po čemu bi trebali biti bolji od Z-5500 i zašto bi itko tko njih ima kupovao Z906. Osim ako imaju toliko bolji zvuk, vidjet ćemo kad dođe koja recenzija.

17 godina
Mirko935 kaže...

Šteta što nisu stavili koji HDMI ulaz (možda i izlaz, no to je već vjerojatno previše za Logitech, a i koštalo bi), ovako ne vidim ništa po čemu bi trebali biti bolji od Z-5500 i zašto bi itko tko njih ima kupovao Z906. Osim ako imaju toliko bolji zvuk, vidjet ćemo kad dođe koja recenzija.

Ista stvar je i s nasljednicima Z-2300...

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
16 godina
neaktivan
Batista kaže...
Mirko935 kaže...

Ista stvar je i s nasljednicima Z-2300...

Da, bas sam razocaran. control pod je losiji, daljinski siromasan... zvuk je vjerojatno identican, znaci da je pametnije ostaviti z5500

16 godina
neaktivan

Za istu, tj. 20 USD nižu cijenu (prema onoj navedenoj na Logitechovoj stranici, 399 USD) dobiješ od Onkya 5.1 paket zvučnika sa pravim 5.1 receiverom sa 4 HDMI 1.4 ulaza sa dekodiranjem HD kodeka i jednakim brojem koaksijalnih i optičkih ulaza kao kod Logija, Audysseyem i svim ostalim koristnim stvarčicama. Ne vidim zašto bih uopće pogledao Z906 da kupujem nešto za tu cijenu. Evo link: http://www.us.onkyo.com/model.cfm?m=HT-S3400&class=Systems&p=i

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Za istu, tj. 20 USD nižu cijenu (prema onoj navedenoj na Logitechovoj stranici, 399 USD) dobiješ od Onkya 5.1 paket zvučnika sa pravim 5.1 receiverom sa 4 HDMI 1.4 ulaza sa dekodiranjem HD kodeka i jednakim brojem koaksijalnih i optičkih ulaza kao kod Logija, Audysseyem i svim ostalim koristnim stvarčicama. Ne vidim zašto bih uopće pogledao Z906 da kupujem nešto za tu cijenu. Evo link: http://www.us.onkyo.com/model.cfm?m=HT-S3400&class=Systems&p=i

Uuuuu, fino ovo izgleda... tnx. A sad ce po starom dobrom obicaju naš zastupnik za Logi odrapiti cijenu od z5500 na vise od  novog modela.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2011 22:40 (The Stig).
17 godina

cim se pogleda straznji dio subwoofer-a vidi se da nema ogromnih hladnjaka kao na Z5500 sto znaci da se stedjelo na pojacalu..

logitech dobre modele kao sto su Z-2300 i Z-5500 mijenja za ove "kutijice"..

Z906 Z906
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..™
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2011 19:44 (andreas11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bože sačuvaj jada i tuge.

Logitech je toliko upropastio ponudu svojih zvučnika da je to za nevjerovat.

Mislio sam da će napravit nešto bolje za nasljednike z 5500 ali ovo je užas.Sve smanjeno na svemu se štedi a i čini mi se da je membranan woofera 8".

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

2 0 hvala 0
16 godina

i to se dosta stedi.... teze 13.3 kg, a stari z5500 su preko 20,sub ima sam 15 kila i sateliti po 1 kilu....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Stari su dosta teži od toga što si naveo

29 kg je bilo.

Z 2300 su 14 kg a ovi njihovi nsaljednici z 623 imaju 7 kg.Sranje

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Bože sačuvaj jada i tuge.

Logitech je toliko upropastio ponudu svojih zvučnika da je to za nevjerovat.

Mislio sam da će napravit nešto bolje za nasljednike z 5500 ali ovo je užas.Sve smanjeno na svemu se štedi a i čini mi se da je membranan woofera 8".

Upravo tako. Sad je samo za nadat se da ce 5500 nesto pojeftiniti. Ljudi, kupite dok ih jos ima. :-)

16 godina

jedino sto mi se svida je kontrolna konzola, vise bi mi taka pasala ko komponenta izgleda... niza je puuuno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

S obzirom da već jaaaaaaaaaaako dugo planiram Z-5500 i nikako da ih kupim zbog xy stvari, sada se dvoumim između Z-5500 i Z906...

Zanimaju me mišljenja, iskustva i sl.? Ako nije problem natipkat rečenicu-dvije-tri.. {#}

I zašto su Z906 cca 2400kn, a Z-5500 100-200kn+ skuplji? {#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice